Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 23 feb 2008 - Anul XIII, nr. 45 (3726)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Iniţiativă

Liberalii îi pregătesc lui Flutur un loc în subsolul muzeului de ceară din Londra

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Liberalii suceveni au anunţat că intenţionează să strângă bani pentru a cumpăra ceară, din care vor să-i facă o statuie de ceară preşedintelui PD-L Suceava, Gheorghe Flutur.

Anunţul a fost făcut de preşedintele interimar al Organizaţiei Judeţene PNL Suceava, senatorul Tiberiu Prodan, care a precizat că o astfel de iniţiativă ar fi mai mult decât binevenită pentru Gheorghe Flutur, în condiţiile în care liberalii intenţionează să trimită statuia acestuia la muzeul figurilor din ceară din Londra „Madame Toussaud”.

„Noi, cei câţiva liberali care am rămas în ataşul lui Tăriceanu, aşa cum a spus Gheorghe Flutur, ne-am gândit unde nu a reuşit să ajungă în viaţa lui acest fost ministru, actual preşedinte de organizaţie judeţeană şi senator. Şi am ajuns la concluzia că nu a ajuns niciodată la muzeul figurilor din ceară. Şi din acest motiv am făcut o mică chetă, am reuşit să strângem câţiva bănuţi, şi am hotărât să cumpărăm ceara pentru statuie”, a declarat Tiberiu Prodan.

El a adăugat că PNL a găsit şi locaţia în care ar putea fi amplasată viitoarea statuie din ceară a lui Gheorghe Flutur, respectiv subsolul muzeului „Madame Toussaud” din Londra.

„Pentru că aşa va sfârşi şi el, şi ceilalţi care fac politică după modelul PD-L. Vor sfârşi în subsolul politicii româneşti”, a subliniat liderul liberalilor suceveni.

 

„Gheorghe Flutur face politică din borseta lui Traian Băsescu”

Preşedintele PNL Suceava a criticat modul în care Gheorghe Flutur îşi desfăşoară activitatea politică, precizând că aceasta se realizează din „borseta lui Traian Băsescu” şi în baza „legii furtului mărului copt”.

„Gheorghe Flutur a spus că noi suntem în ataşul lui Tăriceanu, însă vrem să-i spunem că de aici mai putem să vedem câte ceva. Asta în comparaţie cu el, care face politică din borseta lui Traian Băsescu, de unde însă nu poate să facă nimic”, a declarat Tiberiu Prodan.

El a adăugat că unul din modurile în care acţionează în politică liderul PD-L Suceava este racolarea membrilor şi rezultatelor altor formaţiuni politice, acest gen de atitudine fiind „predată” şi celorlalţi democrat-liberali.

„El a instaurat în PD-L legea furtului mărului copt. Şi îşi învaţă şi copiii şi nepoţii, ca atunci când trec pe lângă o grădină şi văd un măr frumos, să meargă să-l fure. Fără a-i interesa cine a cultivat merii sau cine este proprietarul grădinii. Important este că ei vor acel măr”, a explicat liderul PNL Suceava.

Pe de altă parte, Tiberiu Prodan a ţinut să precizeze că principalele „calităţi” ale lui Gheorghe Flutur au fost evidenţiate în anul 2006 de actualul coleg de partid al acestuia, democrat Cezar Preda.

Preşedintele liberalilor suceveni a spus că Cezar Preda, cel care a anunţat candidatura lui Gheorghe Flutur pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava, a declarat despre acesta că este „un mare demagog şi o mare dezamăgire”.

 

Flutur: “Dezaprobăm aceste atacuri”

Preşedintele PD-L Suceava, Gheorghe Flutur, a precizat că preferă să nu comenteze iniţiativa liberalilor, adăugând că dezaprobă astfel de atacuri. Flutur a spus că preocupările PD-L sunt proiectele de construcţie şi modernizarea României. „Atacurile vin din partea unui partid care şi-a inventat un nou slogan: PNL, taxă pe orice! Liberalii au trecut la atacuri la persoană, atitudine care îi va descalifica definit”, a declarat Gheorghe Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liberalii îi pregătesc lui Flutur un loc în subsolul muzeului de ceară din Londra.
 Vizualizări articol: 991 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Liberalii îi pregătesc lui Flutur un loc în subsolul muzeului de ceară din Londra2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Titlu trimis de
(23 feb 2008, 15:44:33
S-a trezit blatistu' alegerilor sa vorbeasca. S-au adunat in PNL si votantu' shef - Nichitean - si blatistu' shef - Pardau, care dupa cum am explicat intr-un comentariu anterior, nu ajungea senator, daca distinsul sau actual coleg Nichitean nu vota de vreo 5 ori la alegeri in 2004, fiind astfel invalidat din functia de senator. Foarte spiritual tipu', ce pot sa zic. Risca mult c-au ramas in atashu lu Tariceanu... ca cine stie... la un eventual accident de motor ramane senatoru blatist fara... mandat
2.   Apel trimis de
(23 feb 2008, 16:08:41
Un lucru este clar , pe unde a trecut flutur a distrus totul in cale prin limbaj si fapte.Este un dicator in crestere. Feriti-va oameni buni!
3.   Sa ne ferim zici? trimis de
(23 feb 2008, 16:23:43
Daca zice unu asa REAL ca tine, noi ne ferim. De ce esti ipocrit? Ca doar stim ca romanilor numai sub dictatura le place... ca in felu asta au pe cine injura si nu tre' sa-si asume raspunderea ca nimic nu merge bine. Si pana la urma, chiar daca iese dictatura, poate de data asta iese una buna. Sau ce? Ati ales tabara gresita? Ghinion, se intampla.
4.   Nesimtirea-ca o calitate trimis de
(24 feb 2008, 23:53:33
Nesimtirea este o calitate care te caracterizeaza Prodane.Nu simti,ca nu poti,faptul ca ai ajuns unde esti acum datorita faptului ca Flutur te-a propulsat la vremea respectiva.

Ai fost si ai ramas o nulitate.Un neica nimeni.

Si ca nu ai cosmaruri am sa-ti reamintesc,daca mai este cazul,cine sunt.

Florin Senciuc-Campul de la Zamostea.

P.S.

Nesimtit =o persoana care nu simte realitatea.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Sarmale verzi 4 porţii - (30 minute + 30 minute la frigider) 3 salate verzi mai mari300g brânză proaspătă de vaci100g telemea rasă1 lingură seminţe de chimen1 leg. mărar1 ceapă roşie2 linguri ulei de măsline2 cepe verzi2 linguri hrean ras200ml... Citeşte