Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 23 feb 2008 - Anul XIII, nr. 45 (3726)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Premiere

„Cel mai bun interpret”, la Colegiul de Artă Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

La Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu” Suceava a avut loc, joi, 21 februarie, premierea şi gala laureaţilor concursului „Cel mai bun interpret”, ediţia a IX-a, la care au participat instrumentişti talentaţi din clasele III - VIII.

În acest an, au fost premiaţi 27 de concurenţi. Juriul, format din profesori de specialitate, a desemnat doi câştigători ai marelui premiu: Emilian Clipa, clasa a VI -a – (clarinet), pregătit de profesorul Ciprian Baicu, şi Dinuţa Elena Costache, clasa a VI-a (flaut), sub îndrumarea profesoarei Mihaela Săveanu.

Din cei 27 de premianţi, 15 vor participa la faza zonală a Olimpiadei Naţionale de Muzică (clasele III -VIII), ce se va desfăşura la Botoşani, în perioada 14-16 martie.

„Concursul are menirea de a stabili lotul reprezentativ al Colegiului de Artă pentru Olimpiada Naţională de Muzică, dar pentru unii dintre elevi este şi un prim contact cu scena, cu publicul. Pentru acest concurs, elevii sunt pregătiţi de profesori suplimentar faţă de programa şcolară, mai ales că unii dintre ei reprezintă Colegiul de Artă la concursuri naţionale de muzică”, ne-a spus directorul adjunct al Colegiului de Artă, profesorul Sever Dumitrache.

După festivitatea de decernare a premiilor, care au constat în diplome, CD –uri cu muzică clasică, albume, câţiva dintre premianţi, dar şi laureata marelui premiu al Concursului „Cel mai bun interpret” de anul trecut, Ada Narcisa Mocanu (flaut), elevă în clasa a IX –a (profesor îndrumător Mihaela Săveanu), au susţinut un scurt recital cu muzică clasică.

Începând cu ediţia a VIII-a a concursului „Cel mai bun interpret”, organizatorului principal – Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu”, i s-a alăturat, ca partener şi sponsor, Complexul Muzeal Bucovina Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Cel mai bun interpret”, la Colegiul de Artă Suceava.
 Vizualizări articol: 3106 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.25/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 4 voturi
„Cel mai bun interpret”, la Colegiul de Artă Suceava4.354

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Tare trimis de
(24 feb 2008, 20:27:09
Bravo varu'! S'o tii asa tot mai mult! Astept sa te am coleg la Conservatorul din Iasi. Stai ca pana intrii tu eu l'am terminat de mult. Felicitari inca o data tie si profesorului tau si celorlalti laureati!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Sarmale verzi 4 porţii - (30 minute + 30 minute la frigider) 3 salate verzi mai mari300g brânză proaspătă de vaci100g telemea rasă1 lingură seminţe de chimen1 leg. mărar1 ceapă roşie2 linguri ulei de măsline2 cepe verzi2 linguri hrean ras200ml... Citeşte