Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 11 feb 2008 - Anul XIII, nr. 34 (3715)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Fără grijă

Flutur nu se teme de PD-ul lui Petre Roman

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vicepreşedintele PD-L, Gheorghe Flutur, a declarat că nu este îngrijorat de perspectiva ca fostul preşedinte al PD, Petre Roman, să schimbe numele partidului pe care îl conduce acum, Forţa Democrată, în Partid Democrat. Flutur a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, că Petre Roman „are fantezii politice” când se gândeşte să reînfiinţeze PD, apreciind că şi Miron Cozma încearcă fără succes să resusciteze o mişcare în Valea Jiului.

Flutur a spus că după ce Roman a arătat, în ultima perioadă, că se pricepe la dansat şi la cântat, acum are şi „fantezii politice” când vorbeşte de reînfiinţarea PD.

„Văd că şi Miron Cozma a încercat o resuscitare a unei mişcări în Valea Jiului şi nu i-a mers. Aceeaşi soartă o va avea şi Petre Roman cu ideea de reînfiinţare a PD”, a spus Flutur.

Tribunalul Bucureşti a admis, vineri, cererea de comasare prin absorbţie dintre PD, devenit PD-L şi Partidul Liberal Democrat (PLD). Decizia poate fi contestată în cinci zile de la pronunţare.

Petre Roman a condus PD până în mai 2001, când conducerea partidului a fost preluată de Traian Băsescu.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur nu se teme de PD-ul lui Petre Roman.
 Vizualizări articol: 749 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Flutur nu se teme de PD-ul lui Petre Roman5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Eeeeeee trimis de
(11 feb 2008, 12:25:58
I-ti cam tremura fundul d-le Fluture. Daca nu erai ingrijorat nici nu-i bagai in seama.
2.   FLUTURAS trimis de
(11 feb 2008, 12:47:53
BRAVO ROMANE NU-L LASA PE FLUTUR SA-SI FACA DE CAP CU CEI DIN PD.FLUTURAS TIA SOSIT CEASUL MAI REPEDE .
3.   PD ul lui Roman este adevaratul partid trimis de
(11 feb 2008, 13:42:35
struto camila asta de pdl este un partid,dar adevaratul partid PD este cel a lui PETRE ROMAN,care a facut multe lucruri bune pt tara,amintiti va ca Roman a fost inlaturat de Iliescu si Basescu care cica acum sunt dusmani,voi credeti cumva ca e real,pe la spate Ilici si Base se pupa si prin fata se scuipa,manipulare,daca erau dusmani se afla pana acum ce s a intamplat la asa zisa revolutie,dar mic mai este adevarul asta la romani
4.   Asta da lovitura stil Flutur pt...Flutur trimis de
(11 feb 2008, 13:47:12
Numai cine nu stie confuzia din capul alegatorului roman nu-si da seama cat de tare poate fi lovitura data lui Flutur !!! Pana la alegeri nu stiu daca o sa aiba timp sa explice sa PDL nu-i PD...ca PD de fapt PDL, ca PD nu-i PD- Basescu....samd.Jos palaria pt dom` Petrica , a aratat nu numai ca poate si la varsta asta la femei , dar ca poate si la ...politicieni cu gura !
5.   Asa da trimis de
(11 feb 2008, 14:23:50
curios lucru dar sper din tot sufletul ca Petrica sa nu mai faca un pariu cu partidul cum la facut pe ala cu agricultura sigur aici e mina bunicutei prea saltau in carti pdl asa poate apar oarece confuzii
6.   E bine pentru Flutur trimis de
(11 feb 2008, 15:19:13
Imi pare bine pentru D-l Flutur, ca mai vine cu picioarele pa pamant, mai invata si el ceva de la viata, ca nu e bine sa fie asa fudul si increzut....
7.   LARVE trimis de
(11 feb 2008, 17:26:57
CUM ROMANUL NU A INTELES ATUNCI TREABA CU GRIPA AVIARA SI APOI NOROCUL PROSTULUI ,CU GREUTATILE CAUZATE DE INUNDATII EL SI-A PREGATIT CALEA SPRE O NOUA CAMPANIE ELECTORALA SI O CARIERA DE PREMIER.VOTATI-L FRATI ROMANI! TRAIASCA P.C.R. SI U.T.C.! NU LE-A PIERIT SAMANTA.
8.   Nu -i baga in seama trimis de
(11 feb 2008, 20:22:40
D -l Flutur are multi dusmani.dar nu trebuie sa-i bage in seama.Eu ii doresc succes,sper sincer sa reuseasca.
9.   PT ADI CARE A SCRIS MAI SUS trimis de
(12 feb 2008, 01:24:21
Adi se vede ca esti incuiat la minte, dar iti respect opinia politica.O intrebare am la tine SI LA TOTI CEI CE il simpatizeaza pe flutur:CUM VA EXPLICATI CA FLUTUR S-A CERTAT CU TOTI LIDERII POLITICI DIN JUDET (Marza,Iordache,Uricec,Steiciu din PSD si PNL il combat din afara, iar Uricec si fostii PD-isti il lucreaza din interior...o sa vedeti cum o sa cada desteptul de flutur si o sa se loveasca rau de tot...S-a certat cu toti CA SE CREDE EL SUPERIOR dar s einseala amarnic!
10.   HOTUL!!! trimis de
(12 feb 2008, 22:36:58
Petre Roman vrea sa fure din electoratul fostului PD. Abia acuma se vede cat de curva poate fi... a ramas tot comunist. PD-ul lui Petre Roman nu are niciun viitor!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Limbă cu măsline 4 porţii – 90 minute 800g limbă de vită300g măsline negre100ml ulei 3 cepe 2 ardei graşi 4 roşii1 lingură bulion± sare, piper Opăreşte limba, curăţ-o de pieliţa albă, apoi pune-o la fiert la oala minune pentru 1 oră.... Citeşte