Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 11 feb 2008 - Anul XIII, nr. 34 (3715)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Reorganizare

Astăzi se stabileşte noua conducere interimară a PNL Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liberalii din judeţul Suceava vor avea, începând de astăzi, o nouă conducere interimară.

Decizia va fi luată de Biroul Permanent Central al PNL, care va discuta în cursul zilei de astăzi propunerea liberalilor suceveni de retragere a sprijinului politic şi excluderea din partid a actualului preşedinte PNL Suceava, Ion Lungu, primar al municipiului reşedinţă de judeţ.

Alături de acesta, pe lista de excluderi se află şi primarul municipiului Fălticeni, Vasile Tofan, care ocupă şi funcţia de vicepreşedinte al Organizaţiei Judeţene a PNL Suceava.

Măsura de excludere a celor doi din PNL ar putea fi luată după ce atât Ion Lungu, cât şi Vasile Tofan, şi-au anunţat candidatura pentru un nou mandat de primar, la alegerile locale din acest an, din partea PD-L.

În aceste condiţii este de aşteptat ca Biroul Central al PNL să decidă excluderea celor doi din partid, dar şi să stabilească o nouă structură de conducere, cu titlu interimar, la nivelul organizaţiei PNL din judeţul Suceava.

Potrivit informaţiilor pe care le deţinem, este posibil ca nou preşedinte interimar al liberalilor suceveni să fie numit, până la organizarea alegerilor, senatorul Tiberiu Prodan.

Cu toate acestea, în ultima perioadă au existat o serie de zvonuri potrivit cărora ar fi posibil ca la conducerea organizaţiei judeţene PNL Suceava să fie numit actualul ministru al educaţiei, Cristian Adomniţei.

 

Liberalii suceveni nu îl mai vor în partid pe Ion Lungu

Biroul Politic Judeţean (BPJ) al PNL Suceava a stabilit la începutul săptămânii trecute să solicite conducerii centrale a acestei formaţiuni politice retragerea sprijinului politic şi demiterea din funcţia de preşedinte al liberalilor suceveni a primarului Sucevei, Ion Lungu.

În acelaşi timp, conducerea PNL Suceava a decis ca aceleaşi propuneri să-l vizeze şi pe primarul municipiului Fălticeni, Vasile Tofan, care la rândul său a anunţat că renunţă la candidatura pentru un nou mandat din partea PNL, optând pentru PD-L. Cu toate acestea, în ultimele zile, pe lângă aceste sancţiuni s-a avansat şi măsura excluderii celor doi din PNL.

Nu în ultimul rând, trebuie spus că liberalii suceveni au anunţat că îl vor susţine pentru funcţia de preşedinte interimar pe senatorul Tiberiu Prodan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Astăzi se stabileşte noua conducere interimară a PNL Suceava.
 Vizualizări articol: 435 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Astăzi se stabileşte noua conducere interimară a PNL Suceava1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Care liberali? trimis de
(11 feb 2008, 12:23:24
Care liberali domnilor? prodan? steiciuc? anghelus? zarojanu?- asti-as APR-isti.

Vai de capul lor. Tin sa va informez ca mai sunt liberali adevarati in partid dar ii lasa pe astia sa-si rupa gitul la alegeri dupa care le vor lua locul.

2.   Adomnitei are caracter si merita trimis de
(11 feb 2008, 13:48:45
a facut multe lucruri bune ca ministru pt invatamantul sucevean dar si la nivel national,s a dat Sucevei teren pt a se face un corp nou la universitate si gradina dendrologica cum are si Iasul, s au alocat cei mai multi bani de la revolutie pt scoli si gradinite,cu o astfel de persoana tanara PNL ar putea castiga primaria,mai ales ca este sucevean de al nostru nascut in Bucovina.
3.   Adevarat trimis de
(11 feb 2008, 15:54:35
Pot mentiona ca sunt liberali buni in judetul nostru. Traseistii merita pedepsiti. Cu Adomnitei in frunte am putea castiga multe. Convingeti-l domni liberali, ca astfel veti fi apreciati!
4.   Macar PNL are credibilitate! trimis de
(12 feb 2008, 01:17:59
Il cunosc personal pe dl.Steiciuc si pot spune ca e un om cu caracter care se tine de cuvant si care respecta atat pe prieteni cat si pe adversari!!!Si dl.Adomnitei e un om de calitate!
5.   Nu va mai strofocati! trimis de
(12 feb 2008, 22:48:03
dejaba mai faceti modificari... oricum veti trece toti la PDL. Dupa miscarile lui Flutur ati ramas toti fara aripi. Va urez cadere usoara!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Limbă cu măsline 4 porţii – 90 minute 800g limbă de vită300g măsline negre100ml ulei 3 cepe 2 ardei graşi 4 roşii1 lingură bulion± sare, piper Opăreşte limba, curăţ-o de pieliţa albă, apoi pune-o la fiert la oala minune pentru 1 oră.... Citeşte