Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 24 ian 2008 - Anul XIII, nr. 19 (3700)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Zvonuri infirmate

Uricec şi Gheorghe dezmint categoric că şi-ar părăsi partidul

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Senatorul de Suceava Constantin Gheorghe şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Eugen Constantin Uricec, dezmint că ar avea cea mai mică intenţie să părăsească PD-L, după cum se precizease într-o ştire publicată ieri de un cotidian local.

Uricec a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, că este chiar amuzat de speculaţiile care se fac pe tema viitorului său politic şi a precizat că nu îl interesează nici un alt partid în afară de PD-L.

„Am fost dintotdeauna membru PD, o calitate pe care am considerat-o onorantă, şi cred că activitatea mea de până acum a confirmat acest lucru”, a afirmat Eugen Uricec.

De asemenea, acesta consideră că speculaţii de genul celor legate de o eventuală migraţie a sa arată că „celelalte partide partide sunt îngrijorate de ascensiunea PD-L în judeţul Suceava”.

La rândul său, senatorul Constantin Gheorghe s-a declarat surprins „de preocuparea unor ziare pentru cariera noastră politică” şi a afirmat şi el că nu intenţionează să părăsească partidul.

„Dacă PD şi-a schimbat denumirea într-un congres, pentru mine nu are nici o importanţă. Sunt şi rămân membru PD-L şi nu avem acum nevoie de tulburări şi dezbinări”, a spus senatorul.

 

Gheorghe şi Uricec se scutură de presupusele simpatii PSD

Atât el, cât şi Eugen Uricec au arătat că, din punctul lor de vedere, indicatorul de fidelitate pentru partid nu îl reprezintă limbajul dur la adresa adversarilor politici şi că ei sunt adepţi ai polemicii elegante.

În privinţa raporturilor cu PSD, partid la care s-a speculat că ar migra cei doi, Gheorghe a precizat că în 2004, pe vremea când era preşedintele Organizaţiei Judeţene a PUR, filiala Suceava a fost împotriva Uniunii PSD+PUR decisă la nivel central.

„Istoricul relaţiei mele cu PSD a fost decis la nivel central şi vă amintesc că reprezentanţii PUR de la Suceava au votat împotriva uniunii cu care s-a mers la alegerile generale din 2004. Şi dacă speculaţiile în ceea ce ne priveşte au sursele în PSD, îi recomand preşedintelui acestui partid la Suceava să aibă alte preocupări, ca de exemplu proiectul Suceava -Utilităţi şi mediu, pentru că sunt lucrări finalizate şi nu există nici la această oră un operator de gaz”, a afirmat parlamentarul.

 

Flutur: „Speculaţii răutăcioase aruncate din cuibul PSD”

Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PD-L, senatorul Gheorghe Flutur, ne-a declarat că zvonurile despre plecarea celor doi vicepreşedinţi PD-L sunt „speculaţii răutăcioase aruncate din cuibul PSD”.

„Nu există astfel de intenţii, PD-L a pornit cu dreptul la drum. Cei doi sunt vicepreşedinţi în Biroul Permanent Judeţean al PDL, în această calitate au primit atribuţii concrete şi şi-au făcut foarte bine treaba”, a spus senatorul Flutur.

Mai mult, acesta a susţinut că în perioada imediat următoare va anunţa înscrierea în PD-L „a unor personalităţi politice foarte importante”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Uricec şi Gheorghe dezmint categoric că şi-ar părăsi partidul.
 Vizualizări articol: 980 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Uricec şi Gheorghe dezmint categoric că şi-ar părăsi partidul0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Incarceratii trimis de
(24 ian 2008, 13:16:14
Acesti 2 ....zisi politicieni sunt incarcerati la PSD, sunt marionetele PD-L si sunt sub papucul lui MIRZA....
1.1  RE: Incarceratii trimis de
(24 ian 2008, 18:31:02
corect, nu-si parasesc partidul... doar recunosc public din ce partid fac parte! god speed, guys!
2.   Pacat trimis de
(24 ian 2008, 20:26:13
regret sincer ca nu au plecat la alt partid acesti doi fripturisti.la alegerile locale as fii votat pdl-ul asa mai ma gindesc.
3.   Vorbe, vorbe! trimis de
(24 ian 2008, 20:46:17
Coane Gica, masinatiunea de propaganda PSDista este turata la maxim. O sa vina intzepaturi din toate partile. Important este sa tinem oamenii aproape si sa facem saptamanal intruniri si actiuni de contracarare.

Toti membrii din biroul permanet sa va prezinte saptamanal o pagina cu rapoarte de lucuru...actiuni, contacte, telefoane, coptarea de noi membri etc......sa se poata verifica totul.

Gheorghe si Uricec sunt oameni cu potential mare. Sper ca toata energia lor va fi benefica PDL/PPlui.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Mâncare de ouă cu crenvurşti 6 porţii - 45 minute 8 ouă10 crenvurşti3 cepe1 ardei gras4-5 roşii1 morcov100ml ulei1 leg. pătrunjel± sare, piper Tocaţi mărunt ceapa şi morcovul şi căliţi-le în 50ml ulei, 10 minute. Adăugaţi crenvurştii tăiaţi în felii... Citeşte