Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 24 ian 2008 - Anul XIII, nr. 19 (3700)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Opinie

Zarojanu: PD-L umblă după „peştişori nevinovaţi” de la PNL

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Organizaţiei Municipale PNL Suceava, Angela Zarojanu, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că o parte din liderii locali ai PD-L Suceava se pregătesc să părăsească această formaţiune politică.

Zarojanu a precizat că „peştii mari” din PD-L s-au săturat să „navigheze” în apele tulburi ale democrat liberalilor, iar în cel mai scurt timp îşi vor anunţa plecarea spre alte partide.

Ea a adăugat că în loc să fie preocupaţi de aceste probleme, liderii PD-L Suceava încearcă în continuare să racoleze simpli membri ai PNL.

„În timp ce liderii PD-L ar trebui să fie îngrijoraţi de plecarea peştilor mari, vicepreşedinţi, senatori şi deputaţi, ei stau pe malul apei şi vor să prindă peştii mici şi nevinovaţi care sunt de la PNL. Şi pe care vor să-i înveţe să înoate, să-i folosească şi să-i manipuleze”, a declarat liderul PNL Suceava.

 

Angela Zarojanu susţine că PD-L nu are nici o legătură cu liberalismul

Zarojanu a precizat că personal dezaprobă un astfel mod de a face politică, cu atât mai mult, cu cât liderii PD-L susţin că acest partid are o componentă liberală extrem de puternică. Astfel, Angela Zarojanu susţine că liberalismul celor din PD-L este numai de faţadă, pentru a atrage electoratul.

„Am constatat că PD-L are elemente din tot spectrul politic, social democrat, creştin şi popular, însă nu văd componenta liberală. Dar probabil că în momentul în care spui că eşti liberal îţi dă o anumită ţinută şi de asta se folosesc de doctrina liberală”, susţine Zarojanu.

Ea a mai adăugat că în loc să fie preocupaţi de racolarea membrilor PNL, liderii democrat liberalilor ar trebui să finalizeze doctrina şi programul acestui partid.

 

Flutur infirmă eventualele plecări din PD-L Suceava

Afirmaţiile făcute de Angela Zarojanu privind eventualele plecări ale unor lideri PD-L au fost infirmate de preşedintele organizaţiei judeţene Suceava a acestui partid, senatorul Gheorghe Flutur.

Acesta a precizat că în momentul de faţă PD-L Suceava deţine structuri de conducere puternice, cu oameni de valoare.

„Suntem pregătiţi să câştigăm alegerile locale şi generale. Îi asigurăm pe toţi cei care aruncă diverse zvonuri că au informaţii eronate. Mai mult, în perioada imediat următoare vor vedea că mai multe personalităţi politice sucevene se vor înscrie în PD-L, spre neliniştea adversarilor noştri”, a spus Flutur.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zarojanu: PD-L umblă după „peştişori nevinovaţi” de la PNL.
 Vizualizări articol: 884 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 2 voturi
Zarojanu: PD-L umblă după „peştişori nevinovaţi” de la PNL2.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Voi sunteti urmasii Romei trimis de
(24 ian 2008, 11:57:52
Lungu si Zarojanu cand trec la PD-L? au doar adeziunea semnata.
2.   Pd-luat trimis de
(24 ian 2008, 12:06:20
flutur se inbata cu apa rece atunci cand afirma ca, va castiga alegerile locale.dupa felul in care lucreaza acum nu cred.cei de la fostul pld se considera superiori celor din fostul pd ,asa ca tov.flutur vei avea parte de surprize .nu-i poti cumpara pe toti sa voteze cu tine.
3.   Alegeri trimis de
(24 ian 2008, 15:36:22
PNL,va avea soarta taranistilor, daca vor trece pragul electoral sa zica mersi..... guvernarea erodeaza,s-au unit cu PD,iar acum vor fi ciuca batailor.
4.   PNL va sfarsi ca PNTCD trimis de
(24 ian 2008, 20:30:50
Dl senator Flutur este un mare vizioanar. El a inteles ca politica din Suceava nu se face pe la bodegi si cafenele ci, la Bucuresti si Europa. Lucru care l-a si facut fara ca voi sa observati. El este un lider adevarat cu o pregatire superioara ce a demonstrat de fiecare data profesionalism si compasiune fata de populatie. Tocmai din aceasta pricina este un om de temut pentru infractorii politici din PSD/PCR si pt. amatorii din PNL.

Angela habar nu are despre ce vorbeste, imita tot ce vede imprejur ca o maimuta.

PDL, partidul poporului!

Luati dintii din bucile lui dl Flutur, infractori si naparci comuniste ce sunteti.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Mâncare de ouă cu crenvurşti 6 porţii - 45 minute 8 ouă10 crenvurşti3 cepe1 ardei gras4-5 roşii1 morcov100ml ulei1 leg. pătrunjel± sare, piper Tocaţi mărunt ceapa şi morcovul şi căliţi-le în 50ml ulei, 10 minute. Adăugaţi crenvurştii tăiaţi în felii... Citeşte