Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 14 ian 2008 - Anul XIII, nr. 10 (3691)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sprijin

PD-L oferă consultanţă pentru accesarea de fonduri europene

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

PD-L Suceava va oferi consultanţă pentru persoanele fizice sau juridice care intenţionează să acceseze fonduri europene.

Anunţul a fost făcut de vicepreşedintele PD-L Suceava, deputatul Romică Andreica, care a precizat că organizaţia judeţeană va dezvolta o reţea de informare şi consultanţă la sediile proprii, din mediul rural şi urban, prin intermediul cărora vor fi oferite toate informaţiile necesare accesării de fonduri europene.

„Folosind experienţa din promovarea programului Fermierul, precum şi logistica noului partid, PD-L îşi propune să se transforme într-un motor de informare şi consultanţă pentru toţi cei ce doresc să-şi dezvolte o activitate, atât din mediul rural, cât şi urban, cu accesare de fonduri europene, fiind singurul partid care face acest lucru, deşi toţi vorbesc despre fonduri”, a declarat Romică Andreica.

 

Proiecte tip pentru micii întreprinzători care vor fonduri europene

El a precizat că aceste puncte de informare vor fi destinate în special micilor întreprinzători, pentru care specialiştii din comisiile PD-L vor realiza proiecte tip de accesare de fonduri.

Deputatul democrat – liberal a mai explicat că la sediile PD-L din judeţ vor exista persoane pregătite care vor pune la dispoziţia celor interesaţi informaţii şi materiale necesare dezvoltării unor afaceri cu finanţare europeană.

„Suntem conştienţi că un partid de dreapta are obligaţia de a încuraja şi sprijini iniţiativa privată, şi că trebuie să asigure egalitate de şanse pentru toţi cei care vor să acceseze fonduri europene. Asta pentru ca acest proces să nu se desfăşoare preferenţial, aşa cum s-a întâmplat pana în 2004”, a mai afirmat Andreica.

Nu în ultimul rând, el a precizat că PD-L va aştepta aprobarea Planului Naţional de Dezvoltare Regională, după care democrat – liberalii vor începe să realizeze proiectele timp pentru accesarea de fonduri.

Până atunci însă, spune Romică Andreica, PD-L va pune la dispoziţia celor interesaţi informaţii privind structura fondurilor europene.

„Prin aceste demersuri, PD-L Suceava îşi doreşte să devină în mod real, şi nu declarativ, partidul care te învaţă cum să accesezi fonduri europene şi să dezvolţi o afacere cu cofinanţare”, a încheiat parlamentarul sucevean.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PD-L oferă consultanţă pentru accesarea de fonduri europene.
 Vizualizări articol: 540 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.3 din 3 voturi
PD-L oferă consultanţă pentru accesarea de fonduri europene3.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   SA TRAITI BINE ! trimis de
(14 ian 2008, 11:41:41
citez: "PD-L Suceava va oferi consultanta pentru persoanele fizice sau juridice care intentioneaza sa acceseze fonduri europene." ... seamana cu ideea "sa traiesc bine" ... PD-L partidul zeu al lui Basescu ... sa traim bine dragilor in acele autobuze noi !
1.1  RE: SA TRAITI BINE ! trimis de
(14 ian 2008, 15:05:13
Stim de ce ofera PDL Suceava consultanta pentru accesarea de fonduri europene. S-a vazut si la alegeri... au oameni capabilil pentru Europarlamentari, dar din pacate toti sunt ori copii, ori cu dosare penalehappy (sau macar ar fi trebuit sa aibe). si ca sa se vada cat de competenti sunt: nu au nici un europarlamentar sucevean care sa ii ajute sa`si duca la indeplinire acest plan mult prea frumos.
2.   Gogoase trimis de
(14 ian 2008, 11:42:24
domnule deputat m-am saturat de gogosi,vreau din patrea PD-LUAT CEVA real .daca vreti sa obtineti voturile noastre sa nu aruncati cu praf in ochi cum a facut flutur cu programul FERMIERUL ,AU BEFICIAT doar cei care au dat spaga.
3.   Sprijin trimis de
(15 ian 2008, 08:33:18
Initiativa este foarte buna - cu atit mai mult cu cit va putea profita tuturor celor interesati ! Astept sa fie aplicata - proiectele tip , mai ales !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Porumb prajit cu ardei gras 6-8 portii 45 minute6-8 ştiuleţi de porumb1 lingură ulei de măsline2 ardei graşi roşii2 ardei graşi galbeni SOSUL:1/2 linguriţă coajă rasă de lămâie2 linguri suc de lămâie3 linguri oţet de mere1 linguriţă boia dulce de ardei1... Citeşte