Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 13 dec 2007 - Anul XII, nr. 299 (3668)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ajutor electoral

PNL apelează la serviciile unei firme specializate în comunicare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Organizaţia Municipală Suceava a PNL va apela în campania electorală pentru alegerile locale din 2008 la serviciile unei firme specializate în comunicare, pentru a reacţiona prompt la atacurile adversarilor politici. Aşa s-a hotărât în şedinţa Biroului de conducere al organizaţiei, care a avut loc la începutul acestei săptămâni. 

„Intenţionăm să colaborăm cu o firmă specializată în probleme de comunicare, pentru ca în acest fel să nu mai existe nici un fel de scrisori sau fluturaşi care să provoace nelămurire în rândul alegătorilor şi orice acţiune de acest gen să o înăbuşim chiar din faşă”, a declarat Zarojanu.

Totodată, a spus lidera liberalilor din municipiul reşedinţă de judeţ, biroul de conducere a mai hotărât ca în luna viitoare să fie stabilite criteriile de performanţă pentru membrii PNL care vor să candideze la Consiliul Local, după care va fi comandat un sondaj de opinie pentru a vedea care este percepţia populaţiei vizavi de posibilii candidaţi. „Ştim că domnul Ion Lungu stă foarte bine în sondaje, însă vrem să vedem şi echipa liberală ce scor va obţine”, a precizat Zarojanu. Preşedinta PNL Suceava a mai spus că şi-a propus ca până la alegerile locale de anul viitor să dubleze numărul de membri de partid, arătând că organizaţia municipală are porţile larg deschise pentru cei care doresc să se înscrie, „dar şi pentru cei care cer azil politic în PNL în urma măcelului iscat de absorbţia PLD de către PD”.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PNL apelează la serviciile unei firme specializate în comunicare.
 Vizualizări articol: 508 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PNL apelează la serviciile unei firme specializate în comunicare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ne intoarcem inainte de '89 trimis de
(13 dec 2007, 12:22:58
Daca nu ma insel si PCR apela la o structura specializata in comunicare. Atunci se chema securitatea. Aceasta , printre altele, avea ca scop monitorizarea comunicatiilor precum si urmarirea celor care aveau alta convingere politica. Vad ca istoria se repeta. PNL incepe sa semene prea mult cu PCR. Se bazeaza pe santaj, pe amenintari, pe violenta... etc. Ca sa fiu clar: stimati membrii PNL, puteti sa angajati zece firme specializate in comunicatii care sa ma urmareasca si sa-mi monitorizeze comentariile pe care le fac impotriva voastra, nu ma tem de voi si garantat nu o sa va mai votez. Sper ca si ceilalti sa gandeasca la fel ca si mine.
2.   NESIMTIRE trimis de
(13 dec 2007, 15:39:02
DUMNEZEU nu bate cu bota domnilor liberali; a-tiluat singuru primar taranist de la marginea si vedeti cati oameni de valoare ati pierdfut si daca continuati asa o sa platiti in continuare.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Supă de ciuperci în pâine 4 porţii - 80 minute400g ciuperci100g smântână1 leg. pătrunjel50ml ulei50g unt80g caşcaval2 cepe2 căpăţâni de usturoi4 chifle sau pâini rotunde mai mari1 linguriţă chimen1 linguriţă cimbru uscat1/2... Citeşte