Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 10 dec 2007 - Anul XII, nr. 296 (3665)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Decizie

Liberal democraţii suceveni au aprobat unificarea cu PD

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liberal democraţii din judeţul Suceava şi-au dat acceptul pentru viitoarea unificare a PLD cu PD, în vederea formării Partidului Democrat Liberal.

Decizia a fost luată în cadrul şedinţei delegaţiei permanente teritoriale a PLD, ce s-a desfăşurat la sfârşitul săptămânii trecute la Gura Humorului, şi la care au fost prezenţi preşedintele organizaţiei judeţene, deputatul Dumitru Pardău, vicepreşedintele Romică Andreica, precum şi lideri PLD din întreg judeţul.

După întâlnire, Romică Andreica, a arătat că liberal democraţii au înţeles necesitatea înfiinţării PDL, care va ocupa locul pe centru-dreapta pe scena politică din România.

„De apreciat este maturitatea politică a celor prezenţi la delegaţia permanentă a PLD, care au îmbrăţişat noua structură politică, în pofida unor eventuale orgolii locale”, a declarat Romică Andreica.

El a adăugat că în urma şedinţei de la Gura Humorului, PLD Suceava şi-a desemnat delegaţii care vor participa la congresul PLD din data de 15 decembrie a.c., precum şi la cel de constituire al noului PDL.

Romică Andreica a explicat că la cele două congrese vor adopta noul statut, programul politic al PDL, precum şi protocolul de unificare între PLD şi PD.

PLD Pătrăuţi rămâne la... PLD.

Deputatul PLD de Suceava a adăugat că la întâlnirea de la Gura Humorului a fost prezent şi preşedintele liberal democraţilor din Pătrăuţi, Radu Boghian, cel despre care liderul PNL Suceava, Ion Lungu, ar fi spus că s-ar fi înscris în acest partid.

Andreica a declarat că afirmaţiile lui Ion Lungu cu privire la înscrierea tuturor membrilor PLD Pătrăuţi în PNL sunt false. Mai mult, Romică Andreica spune că Radu Boghian va fi unul dintre delegaţii liberal democraţilor la congresul de unificare cu PD.

„Am făcut apel la unitatea structurilor PLD, pentru că PNL a pornit o vânătoare de vrăjitoare prin amăgirea unor membri PLD, cu diverse promisiuni, dar şi prin denigrarea liderilor liberal democraţilor. Oricum, vreau să spun că în urma şedinţei de la Gura Humorului, membrii noştri şi-au risipit temerile alimentate de adversarii politici, şi au înţeles că este necesară şi firească o colaborare directă între PLD şi PD”, a încheiat Andreica.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liberal democraţii suceveni au aprobat unificarea cu PD.
 Vizualizări articol: 590 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Liberal democraţii suceveni au aprobat unificarea cu PD0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tăiţei cu ciuperci de pădure 6 porţii - 90 minute 400g făină2 ouă300g ciuperci de pădure mai mici300g roşii150g caşcaval100g untcâteva frunze de busuioc2 căţei de usturoi1 ceapă micăpuţin oregano3 linguri ulei de măslinesare, piper Se amestecă... Citeşte