Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 dec 2007 - Anul XII, nr. 291 (3661)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Clarificări

Noul PDL Suceava trebuie să-şi caute sediu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În situaţia în care PD şi PLD vor înfiinţa Partidul Democrat Liberal, organizaţia judeţeană a acestei formaţiuni politice va trebui să-şi găsească un nou sediu.

Preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PSD, Virginel Iordache, a declarat că în eventualitatea în care PDL ar urma să funcţioneze în actualul sediu al PD, conducerea noului partid trebuie să-şi caute un nou spaţiu. Aceasta deoarece, spune Iordache, în momentul de faţă PD îşi desfăşoară activitatea într-un spaţiu închiriat de la PSD.

„Dacă se va înfiinţa noua formaţiune politică, PSD va avea tot sediul, inclusiv cel în care funcţionează PD. Şi asta pentru că noi nu avem contract de închiriere al spaţiului cu PDL, ci cu PD”, a spus Virginel Iordache.

Liderul PSD Suceava a spus că social democraţii vor da dovadă de înţelegere şi vor lăsa viitorul Partid Democrat Liberal să funcţioneze în actualul spaţiu al PD până îşi vor găsi un nou sediu.

„Prezenţa PD în sediul PSD nu depinde de numele liderului democraţilor suceveni. Noi vom fi înţelegători şi îi vom lăsa pe cei din viitorul PDL în spaţiul actual până îşi vor găsi un sediu. Şi dacă vor, ei vor putea să se mute şi la bloc”, a declarat Iordache, făcând referire la faptul că PLD Suceava îşi are sediul într-un apartament de bloc.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Noul PDL Suceava trebuie să-şi caute sediu.
 Vizualizări articol: 1100 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Noul PDL Suceava trebuie să-şi caute sediu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti File de şalău in crusta de mac 700g file de şalău100g făină4 linguri seminţe de mac1 lingură coajă de lămâie rasă1 linguriţă boia de ardei dulce150ml ulei 2 lămâi± sare, piper Curăţă fileul de şalău, spală-l bine în apă rece, lasă-l să... Citeşte