Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 dec 2007 - Anul XII, nr. 291 (3661)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

"4 luni, 3 săptămâni şi 2 zile", cel mai bun film din 2007, potrivit unui top realizat de Times

Miercuri, 5 Decembrie 2007 (20:38:03)

Filmul "4 luni, 3 săptămâni şi 2 zile" al regizorului Cristian Mungiu se află pe primul loc într-un top al celor mai bune filme ale anului 2007, realizat de Times Online, în care a mai intrat şi pelicula "A fost sau n-a fost", a lui Corneliu Porumboiu, informează timesonline.co.uk.
 
  Clsamentul a fost realizat de criticii de film ai publicaţiilor Times şi Sunday Times. Filmul lui Mungiu este caracterizat drept "o excepţională capodoperă regizorală, care combină realismul social, comentariu politic cu o tensiune extraordinară".

Astfel, "4,3,2" a fost ales cel mai bun film al anului 2007, fiind votat cu cinci stele, la fel ca şi producţiile care îi urmează în clasament: "Babel", regizat de Alejandro González Iñárritu, "Blade Runner: The Final Cut" şi "The Seventh Seal".Cea de-a doua categorie a topului, notată de critici cu patru stele, este condusă de producţia "300 - Eroii de la Termopile", care este urmată de "Drumul dreptăţii"/ "3:10 to Yuma" şi de filmul regizorului român Corneliu Porumboi, "A fost sau n-a fost".

În topul realizat de publicaţia britanică, cele două filme româneşti au surclasat producţii ca "Asasinarea lui Jesse James de către laşul Robert Ford"/ "The Assassination of Jesse James by the coward Robert Ford", "Atonement", "Beowulf", "Ultimatumul lui Bourne"/ The Bourne Ultimatum" sau "Curaj nebănuit"/ The Brave One".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului "4 luni, 3 săptămâni şi 2 zile", cel mai bun film din 2007, potrivit unui top realizat de Times.
 Vizualizări articol: 1583 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
"4 luni, 3 săptămâni şi 2 zile", cel mai bun film din 2007, potrivit unui top realizat de Times5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti File de şalău in crusta de mac 700g file de şalău100g făină4 linguri seminţe de mac1 lingură coajă de lămâie rasă1 linguriţă boia de ardei dulce150ml ulei 2 lămâi± sare, piper Curăţă fileul de şalău, spală-l bine în apă rece, lasă-l să... Citeşte