Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 dec 2007 - Anul XII, nr. 291 (3661)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Invitaţie

Mîrza îi aşteaptă în PSD pe social democraţii din PD

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD, Gavril Mîrza, a deschis „porţile de intrare” în acest partid pentru toţi social democraţii din PD.

Mîrza consideră că membrii PD care au convingeri social democrate nu vor fi mulţumiţi de decizia unificării cu PLD, motiv pentru care sunt aşteptaţi să se înscrie în PSD.

„S-a ajuns ca în PD să fie un adevărat ghiveci, o adunătură de toate felurile, în ceea ce priveşte doctrinele. Iar cei care au convingeri social democrate nu cred că vor rămâne în noua formaţiune care ar urma să se înfiinţeze, PDL. Din acest motiv îi chemăm acasă în PSD, şi îi vom primi ca pe nişte oameni care au greşit calea, precum fiul rătăcitor”, a declarat liderul PSD Suceava. El a adăugat că a lansat această invitaţie ţinând cont că în trecutul nu foarte îndepărtat cei din PD erau social democraţi, ulterior adoptând doctrina populară.

Mîrza a calificat ca surprinzătoare decizia rapidă a liderilor PD şi PLD de a se unifica şi a forma un nou partid.

„Ştim că asemenea decizii se pregătesc îndelung. Dar se pare că deşi unii se declarau liberali, alţii au fost până nu demult social democraţi, acum au aflat, dintr-o dată, că îi uneşte pe toţi doctrina populară. Iar când s-a anunţat unificarea celor două partide, cei prezenţi la acel moment parcă veneau de la o luptă, parcă erau adunaţi de pe munţi şi de pe văi”, a declarat preşedintele social democraţilor suceveni.

Gavril Mîrza consideră ca decizia celor din PLD de a se unifica cu un partid popular este ciudată, în condiţiile în care liderii liberal democraţi se declarau singurii apărători ai liberalismului din România.

„Până ieri, PNL şi PLD îşi disputau care din cele două partide este adevăratul urmaş al Brătienilor. Şi până la urmă s-a dovedit că adevăraţii liberali s-au dus sub umbrela lui Traian Băsescu”, a mai adăugat Mîrza.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mîrza îi aşteaptă în PSD pe social democraţii din PD.
 Vizualizări articol: 533 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mîrza îi aşteaptă în PSD pe social democraţii din PD0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti File de şalău in crusta de mac 700g file de şalău100g făină4 linguri seminţe de mac1 lingură coajă de lămâie rasă1 linguriţă boia de ardei dulce150ml ulei 2 lămâi± sare, piper Curăţă fileul de şalău, spală-l bine în apă rece, lasă-l să... Citeşte