Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 dec 2007 - Anul XII, nr. 291 (3661)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Catalin MIHULEAC

Cătălin MIHULEAC


Două partide coboară încetişor, în Iad

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În prima dimineaţă de luni, după ultimele alegeri, când m-am trezit şi mi-am privit ilustrarea în oglindă, un zâmbet radios mi se odihnea pe faţă. Doamne, ce zâmbet rar aveam pe mine! Un astfel de zâmbet îţi ajunge, dacă eşti cumpătat, pentru o săptămână întreagă, poate chiar pentru o lună. Atât de vesel şi de optimist mă simţeam, că până şi-n ochii mei eram o ţâră exagerat. Dar poate că mai interesant ar fi dacă aş umbla puţin la dedesubturile stării mele de bine, la cauzele ei.

Păi, motivul e îndemânos şi la vedere publică, pentru a mă exprima astfel. Savurând eu rezultatele scrutinului ăstuia europenesc, mi-am zis că poate nu-i totul pierdut în ţara noastră. Iată că lumea s-a săturat de perechea de clovni Vadim-Becali şi i-a trântit de nu s-au văzut. Atât PRM cât şi PNG s-au lovit zdravăn de pragul electoral de sus, iar eu cred că nu-i prematur să ne unim vocile, pentru a le cânta prohodul. Cât despre celălalt tandem cu gâtul frânt, PC şi PIN, nici nu mai merită consumată pe el cerneala. Am o milă infimă pentru Guşă, dar să mai vadă şi dânsul ce iese când te asociezi cu o pupăză.

Bineînţeles, cele două formaţiuni – PRM şi PNG - nu-s tocmai identice. PRM, partid constituit prin aportul unei reviste satirice calomnioase şi prin activarea unor ofiţeri grei de securitate, a jucat un rol important în politica românească, făcându-şi numărul de carnaval vreme de 16 ani. Şansă pe care PNG, un fel de copil oligofren al PRM, n-a mai avut-o, din fericire. Cu PNG s-a întâmplat ceea ce marketingul avertizează că se întâmplă cu orice publicitate agresivă, făcută la un produs prost. Reclama abuzivă, aplicată în astfel de cazuri, nu serveşte produsul, ci din contra, îl deserveşte, fiindcă omul se convinge mai repede de calitatea sa scăzută.

Aşa că, deja simt o adiere de pucioasă! Fie ca ambele să ardă încetişor, în Iad! Despre astfel de morţi, numai de rău.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Două partide coboară încetişor, în Iad.
 Vizualizări articol: 972 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Două partide coboară încetişor, în Iad0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Cătălin MIHULEAC
Cătălin MIHULEAC
Mircea Radu IACOBAN
Mircea Radu IACOBAN

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti File de şalău in crusta de mac 700g file de şalău100g făină4 linguri seminţe de mac1 lingură coajă de lămâie rasă1 linguriţă boia de ardei dulce150ml ulei 2 lămâi± sare, piper Curăţă fileul de şalău, spală-l bine în apă rece, lasă-l să... Citeşte