Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 dec 2007 - Anul XII, nr. 291 (3661)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reacţii

Lungu: „Îi aşteptăm pe adevăraţii liberali să se întoarcă în PNL”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele PNL Suceava, Ion Lungu, a declarat, ieri, că îi aşteaptă pe „adevăraţii liberali” să se reîntoarcă în acest partid. Lungu a făcut această afirmaţie după ce în urmă cu două zile, liderii PD şi PLD au anunţat că cele două partide se vor unifica, urmând a se înfiinţa o nouă formaţiune politică, intitulată Partidul Democrat Liberal.

Liderul liberalilor suceveni a precizat că, în mod normal, PNL ar avea de câştigat în urma unificării PD cu PLD. „Unificarea celor două partide nu constituie nici o surpriză. Şi vreau să spun că adevăraţii liberali sunt aşteptaţi să revină în PNL”, a declarat Ion Lungu.

 

Sandu-Capră: „PLD trebuie să-şi ceară scuze de la electorat”

 

La rândul său, vicepreşedintele PNL Suceava, deputatul Mihai Sandu Capră, spune că liderii PLD, atât la nivel judeţean, cât şi central, ar trebui să-şi ceară scuze de la electoratul care a votat cu acest partid la alegerile europarlamentare. Parlamentarul PNL spune că o astfel de atitudine ar fi mai mult decât potrivită, în condiţiile în care liderii PLD au susţinut că acest partid este singurul care reprezintă cu adevărat liberalismul.

„Cei din PLD au afirmat tot timpul că ei sunt adevăraţii liberali. Mă bucur că s-a ajuns la fuziunea PLD cu PD, pentru că electoratul îşi va da seama că adevăraţii liberali sunt cei din PNL. Iar ceilalţi, care acum pleacă la democraţi, sunt doar trădătorii din PNL”, a declarat Mihai Sandu Capră.

 

·        „Cei care au votat cu PLD au fost minţiţi”

 

El a adăugat că unirea PD cu PLD demonstrează faptul că electoratul care a votat cu liberal democraţii „au fost minţiţi”.

Deputatul PNL Suceava l-a criticat şi pe preşedintele PLD, Theodor Stolojan, precizând că acesta a trădat în nenumărate rânduri PNL, şi a încercat distrugerea lui.

Sandu Capră a spus că Stolojan a trădat PNL în anul 2004 când a renunţat la candidatura pentru preşedinţia României, dar şi în 2007, când alături de alţi liberali a părăsit PNL pentru înfiinţarea PLD.

„Decizia de unire a PD şi PLD confirmă faptul că nu le-a ieşit încercarea de a distruge PNL. De asemenea, s-a demonstrat faptul că cei din PLD au o singură doctrină: doctrina Băsescu. Şi sper că electoratul din judeţul Suceava şi-a dat seama că a fost păcălit, iar la viitoarele alegeri va şti cu cine să voteze, adică cu PNL”, a mai declarat Mihai Sandu Capră.

Nu în ultimul rând, el a subliniat că ideea unirii PD cu PLD a aparţinut preşedintelui României, Traian Băsescu, după ce acesta a văzut că în urma alegerilor din Rusia, partidul preşedintelui acestei ţări, Vladimir Putin, a obţinut 64% din voturi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lungu: „Îi aşteptăm pe adevăraţii liberali să se întoarcă în PNL”.
 Vizualizări articol: 680 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lungu: „Îi aşteptăm pe adevăraţii liberali să se întoarcă în PNL”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti File de şalău in crusta de mac 700g file de şalău100g făină4 linguri seminţe de mac1 lingură coajă de lămâie rasă1 linguriţă boia de ardei dulce150ml ulei 2 lămâi± sare, piper Curăţă fileul de şalău, spală-l bine în apă rece, lasă-l să... Citeşte