Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 24 oct 2013 - Anul XVIII, nr. 248 (5455)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Carmen Brumă este însărcinată

După 12 ani de relaţie, Mircea Badea şi Carmen Brumă se pregătesc să devină părinţi. Prezentatoarea tv este însărcinată, scrie apropo.ro.

E sută la sută oficial, deşi nici Mircea Badea şi nici Carmen Brumă n-ar vrea să se afle. Cei doi vor avea un copil, iar vestea au primit-o în urmă cu câteva zile, spun surse bine informate.

"Se duc la clinică în general seara, când e întuneric, şi se înfofolesc bine, îşi acoperă feţele cu fel şi fel de fulare şi glugi ca să nu fie recunoscuţi. Vor să fie discreţi în legătură cu asta, aşa cum au fost, de-a lungul vremii, şi cu relaţia lor", a declarat, pentru "ring", un apropiat al cuplului Brumă-Badea.

Însărcinată pe cale naturală, despre Mircea Badea şi Carmen Brumă s-a mai scris că îşi doresc un copil şi chiar că realizatoarea de la Realitatea TV ar urma un tratament în acest scop, mai ales că se ştie despre ea că este foarte atentă în ceea ce priveşte sănătatea.

"Din ce ştiu, Carmen a rămas însărcinată pe cale naturală, nu ca urmare a unui tratament", a mai afirmat sursa. Este de aşteptat ca, în stilul caracteristic, Mircea şi Carmen să nu recunoască faptul că vor avea un urmaş, care va veni pe lume, cel mai probabil, în iunie-iulie anul viitor. Contactată de "ring", Carmen Brumă a declarat: "Nu am un răspuns pentru această întrebare. Când va fi cazul, se va vedea. Nu am cum să ascund asta. "

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Carmen Brumă este însărcinată.
 Vizualizări articol: 1554 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Carmen Brumă este însărcinată0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei