Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 24 oct 2013 - Anul XVIII, nr. 248 (5455)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ştefan Bănică îşi premiază fanii în cadrul turneului "Alerg printre stele" din luna noiembrie

Ştefan Bănică începe pe 2 noiembrie turneul naţional "Alerg printre stele", care se va desfăşura pe parcursul lunii în zece dintre cele mai importante oraşe din ţară, şi îşi premiază fanii care îi trimit cele mai frumoase mesaje pe Facebook, informează un comunicat de presă remis MEDIAFAX.

Astfel, pe 2 noiembrie, Ştefan Bănică va concerta la Constanţa, la Casa de Cultură a Sindicatelor, pe 3 noiembrie, la Galaţi, la Casa de Cultură a Sindicatelor, pe 9 noiembrie ajunge la Bacău, la Teatrul de Vară "Radu Beligan", pe 10 noiembrie, la Suceava, la Casa de Cultură a Sindicatelor, pe 11 noiembrie, la Botoşani, la Casa de Cultură a Sindicatelor, iar pe 12 noiembrie, la Iaşi, la Teatrul Naţional "Vasile Alecsandri".

De asemenea, pe 16 noiembrie, Ştefan Bănica va concerta la Piteşti, la Casa de Cultură a Sindicatelor, pe 17 noiembrie, la Braşov, la Sala Sporturilor, pe 19 noiembrie, la Cluj, la Teatrul Naţional, iar pe 20 noiembrie, la Ploieşti, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Toate concertele încep la ora 19.30, iar biletele se găsesc la casele de bilete ale sălilor de spectacole şi online, pe www.vandbilete.ro,www.bilete.rowww.myticket.ro şi www.eventim.ro.

Totodată, Ştefan Bănică organizează o campanie online prin care va premia cinci dintre persoanele care au bilet la unul dintre concertele sale. Astfel, fanii cântăreţului trebuie să îi scrie un mesaj pe pagina sa de Facebook (facebook.com/StefanBanicaOfficial), iar cinci dintre cele mai inspirate texte vor intra în cursa pentru premii. Campania se adresează fiecărui oraş dintre cele zece cuprinse în turneu, astfel că fiecare localitate va avea câştigătorii săi.

Cele cinci mesaje finaliste, selectate pentru fiecare oraş al turneului, vor fi promovate într-un album foto special creat pe pagina de Facebook a lui Ştefan Bănică şi vor fi supuse votului. Toţi cei care dau "like" paginii de Facebook a artistului şi accesează albumul respectiv pot vota cele cinci mesaje pe parcursul unei zile. Mesajul care adună cele mai multe "like-uri" la finalul zilei respective va fi desemnat câştigător.

Toţi câştigătorii acestor cadouri/ premii vor avea acces special în backstage-ul turneului "Alerg printre stele", chiar în oraşul lor, unde îl vor cunoaşte pe Ştefan Bănică, care le va înmâna personal premiile.Fiecare premiu conţine un album-surpriză Ştefan Bănică, un card cu autograful artistului, un tricou şi o şapcă, toate personalizate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ştefan Bănică îşi premiază fanii în cadrul turneului "Alerg printre stele" din luna noiembrie.
 Vizualizări articol: 715 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştefan Bănică îşi premiază fanii în cadrul turneului "Alerg printre stele" din luna noiembrie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei