Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 8 oct 2013 - Anul XVIII, nr. 234 (5441)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Madonna a început să studieze Coranul

Madonna a dezvăluit într-un interviu recent că a început să studieze Coranul, manifestându-şi interesul faţă de islamism inspirată de iubitul ei musulman.

Cântăreaţa în vârstă de 55 de ani, care în prezent are un iubit musulman, a dezvăluit pentru publicaţia Harper's Bazaar că a început să studieze Coranul, informează dailymail.co.uk. Madonna a fost botezată în religia catolică, dar, în ultimii 17 ani, a devenit o adeptă a Cabalei, o ramură mistică a iudaismului.

În prezent, artista, care are un iubit musulman, a început să studieze islamismul, exprimându-şi dorinţa de construi şcoli pentru fete în ţările musulmane. "Cred că este important să studiezi toate cărţile sfinte", a declarat aceasta în interviu.

Madonna studiază Cabala din 1996 şi l-a convins şi pe fostul soţ, regizorul britanic Guy Ritchie, să asiste la servicii religioase de acest tip, înainte de divorţul din 2008. Recent însă, ea a avut dispute legate de religie cu actualul ei partener, Brahim Zaibat, în vârstă de 25 de ani, care este de religie musulmană.

Artista şi-a exprimat public în numeroase rânduri credinţa în ritualurile Cabalei, obişnuind chiar să dilueze sucul de portocale cu apă sfinţită şi să poarte haine albe, care atrag "energie pozitivă".

Ultima tentativă a Madonnei de a construi o şcoală în străinătate s-a soldat cu un eşec răsunător. În 2008, un proiect de a construi o şcoală de fete în Malawi a eşuat după ce s-a descoperit că 2,4 milioane de lire sterline au fost cheltuite pe bunuri de lux fără să se fi construit nimic. Proiectul a fost conceput de fundaţia de caritate a Madonnei, pe care a înfiinţat-o în 2006, împreună cu Centrul internaţional cabalistic din Los Angeles. Cântăreaţa nu a fost implicată în scandalul financiar şi nu se afla în consiliul director al fundaţiei când a izbucnit scandalul.

Considerată "una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor", numită şi "Queen of Pop (regina muzicii pop)", Madonna este şi cel mai bine vândută cântăreaţă a secolului al XX-lea, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 300 de milioane de albume vândute în întreaga lume. În martie 2008, ea a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.

În august 2009, Madonna a concertat la Bucureşti, în cadrul turneului "Sticky and Sweet".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Madonna a început să studieze Coranul.
 Vizualizări articol: 766 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Madonna a început să studieze Coranul0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei