Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 18 mai 2013 - Anul XVIII, nr. 112 (5319)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cezar va intra în finala Eurovision Song Contest 2013 pe poziţia 14

 

Cezar va concura în finala Eurovision Song Contest 2013, sâmbătă seară, unde piesa "It's My Life" (muzică şi versuri Cristian Faur) va intra în competiţie pe poziţia 14, potrivit unui anunţ al organizatorilor evenimentului, publicat pe site-ul eurovision.tv.

În marea finală, care se va desfăşura sâmbătă seară la Malmö, în Suedia, ordinea intrării în concurs este următoarea: Franţa (1), Lituania (2), Republica Moldova (3), Finlanda (4), Spania (5), Belgia (6), Estonia (7), Belarus (8), Malta (9), Rusia (10), Germania (11), Armenia (12), Olanda (13), România (14), Marea Britanie (15), Suedia (16), Ungaria (17), Danemarca (18), Islanda (19), Azerbaidjan (20), Grecia (21), Ucraina (22), Italia (23), Norvegia (24), Georgia (25) şi Irlanda (26).

Cezar Ouatu, reprezentantul României, s-a calificat în finala Eurovision 2013, care va avea loc sâmbătă, după ce a trecut, joi seară, de cea de-a doua semifinală care s-a desfăşurat pe scena Malmö Arena (Suedia).

Cezar concurează la Eurovision Song Contest 2013 cu piesa "It's My Life" (muzică şi versuri Cristian Faur).

Finaliştii au fost desemnaţi pe baza votului telespectatorilor şi a votului unui juriu de specialitate, în egală măsură.

Într-o conferinţă de presă organizată la Malmö, după anunţarea rezultatelor celei de-a doua semifinale a Eurovision Song Contest 2013, Cezar a declarat că este pentru prima dată când un contratenor se califică în finala Eurovision, precizând că este foarte mândru să reprezinte la această competiţie România şi pe toţi cântăreţii de operă.

"Sunt fericit pentru că sunt un câştigător - sunt în finală. Este pentru prima dată când un contratenor se califică în finala Eurovision. Vocea este cel mai important lucru şi voi încerca să fiu şi mai bun sâmbătă. Le mulţumesc tuturor celor care m-au votat. Am plâns o jumătate de oră după anunţarea rezultatelor. Sunt prea sensibil. Sunt foarte mândru să îmi reprezint ţara şi să îi reprezint pe toţi cântăreţii de operă", a declarat Cezar, într-o conferinţă de presă organizată la Malmö, după anunţarea rezultatelor celei de-a doua semifinale a Eurovision Song Contest 2013.

Întrebat dacă doreşte să îi mulţumească vreunei persoane, Cezar a declarat: "Vreau să îi mulţumesc tatălui meu, care s-a dus la ceruri acum trei ani. El este cea mai importantă persoană din viaţa mea şi îi dedic lui această performanţă".

Cezar a mai spus că, cel mai probabil, el va fi câştigătorul marii finale a ediţiei din acest an a Eurovision Song Contest, însă artistul român a spus că printre favoriţi se numără şi Georgia şi Ucraina.

 

Angela Gheorghiu: Sunt fericită că l-am descoperit pe Cezar

Soprana Angela Gheorghiu spune că este foarte mândră de Cezar, precizând că este fericită că l-a descoperit pe artistul care joi seară s-a calificat în finala Eurovision 2013.

Într-o postare pe contul său oficial de Facebook, Angela Gheorghiu a postat o fotografie în care apare împreună cu Cezar, soprana română precizând că Eurovision este o competiţie pop, cu un anumit tip specific de show. "Pe «adevăratul» Cezar Ouatu îl veţi descoperi în viitor!", scrie Angela Gheorghiu.

De asemenea, Angela Gheorghiu îi transmite un mesaj lui Cezar: "Suntem cu toţii foarte mândri. Sunt fericită că te-am descoperit şi că avem posibilitatea să cântăm împreună în atât de multe proiecte".

Angela Gheorghiu şi Cezar vor putea fi văzuţi pentru prima dată împreună pe scenă pe 25 mai, în cadrul show-ului pe care Andrea Bocelli îl va susţine la complexul Romexpo din Bucureşti.

Angela Gheorghiu a fost un susţinător permanent al lui Cezar în competiţia Eurovision. Angela Gheorghiu apare împreună cu Nadia Comăneci şi Anastasia Soare într-o înregistrare video, postată pe YouTube, în care cele trei îl susţin pe Cezar.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cezar va intra în finala Eurovision Song Contest 2013 pe poziţia 14.
 Vizualizări articol: 1455 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Cezar va intra în finala Eurovision Song Contest 2013 pe poziţia 145.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei