Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 18 mai 2013 - Anul XVIII, nr. 112 (5319)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Beckham, tatuat, la Steaua!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Mai degrabă decât în alţi ani, adică înainte de încheierea campionatului, a început deja balamucul transferurilor virtuale. Atfel spus, se vorbeşte, de fapt se latră şi se grohăie despre nişte nume, cel mai adesea de fotbalişti foarte buni, care sunt daţi ca şi transferaţi în bătătura / stâna echipelor care se prefac (exclusiv pentru uzul presei şi al fraierilor dintre fani care mai pun botu' la vrăjeala asta) că vor performanţă şi în cupele europene sau, în alte situaţii, că vor să construiască un lot ne-mai-po-me-nit, cu care să atace, desigur, titlul la anu' (şi la mulţi ani, cu sănătate!) şi abia în ediţia următoare să dea lovitura în cupele europele. După care, eventual, conform modelului omologat Unirea Urziceni, ar urma... fireasca desfiinţare. Până acolo însă e cale lungă, aşa că hai să vedem cine despre cine chirăie că e în curs de transferare sau, mai rău, ca şi transferat. Cel mai sonor, prin trompetele sale veşnic de serviciu, Gigi şi Meme, este ca întotdeauna Steaua, aflată tocmai în aceste zile la al treilea „transfer” important din ultima lună. Primul „transferat”, dat ca aproape sigur (asta cu „aproape” e tare de tot) la stână e / era / a fost Marica. În mod evident, principiul sub care s-a făcut anunţul a fost clasic: „Steaua nu se refuză!” În capul defect al autorilor aserţiunii, de refuzare ar fi Fiorentina, Inter sau care-or mai fi interesate, dar Steaua nu. O fi vreun titlu de nobleţe ăsta, de „jucător la Steaua”, sau angajarea acolo, mai întâi ca fotbalist, face parte dintr-un pachet mai cuprinzător, incluzând şi job-uri part-time, precum şofer, ca Rădoi, or servitor, ca Luţu? Asta, desigur, ca o compensaţie (oarecum) morală, şi desigur, materială, pentru salariile de rahat pe care le oferă, ca la ciobani, nu fotbalişti, baciul. În aceeaşi ordine de idei, dacă tot n-a reuşit să-l convingă pe Mutu că „Steaua nu se refuză”, ultima încercare, tot spectaculoasă, a fost cea cu Sânmărtean. Căruia i-a oferit un salariu... pe jumătate din cât ia la Vaslui! Da, dar ar juca la Steaua. Mă gândesc că următorul ofertat ar putea fi Beckham, care n-ar fi de mirare să accepte. Problema e: salariul pe an la Steaua i-ar ajunge de-un tatuaj nou? Cu o oaie, desigur, simbol al cuminţeniei, după unii, sau al prostiei, după alţii.
 
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Beckham, tatuat, la Steaua!.
 Vizualizări articol: 1279 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Beckham, tatuat, la Steaua!5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei