Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 18 mai 2013 - Anul XVIII, nr. 112 (5319)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Rafinament clasic

„Centru Vechi”, noul restaurant inaugurat în apropierea Palatului Administrativ Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

O nouă locaţie de petrecere a timpului liber, de relaxare cu prietenii sau de servire a mesei, într-un cadru elegant, a fost inaugurată ieri, în centrul municipiului Suceava, la doar câţiva paşi distanţă de Palatul Administrativ Suceava şi de Palatul de Finanţe.

„Centru Vechi”, cum se numeşte noul restaurant de pe strada Vasile Bumbac, a fost inaugurat vineri, în prezenţa unor invitaţi speciali – formaţia Speak Floyd, care a concertat seara, după ora 20.00, în prezenţa a sute de oameni.

„Surpriza cea mai mare pregătită pentru inaugurare a fost concertul trupei Speak Floyd, din Cluj, de care suntem foarte mândri, ţinând cont de faptul că unul dintre ei, Sandy Deac, liderul grupului, este sucevean”, a declarat managerul restaurantului, Gino Cosovan.

Ca urmare a numărului foarte mare de rezervări făcute chiar din prima zi, a fost necesară o reaşezare a clienţilor, pentru a face loc cât mai multor dintre ei:

„În mod normal, avem o capacitate de 140 de locuri în restaurant, dar la deschidere avem deja rezervat un număr dublu de locuri. Ne dorim ca succesul din seara aceasta (n.r. vineri seară) să continue. Ne recomandă în primul rând atmosfera şi serviciile oferite, de un rafinament clasic”, a adăugat Gino Cosovan.

De altfel, „Centru Vechi” îşi propune să aducă mai des evenimente de acest gen, cu muzică de calitate, live, destinată în special publicului ţintă al restaurantului, cel cu vârste cuprinse între 30 şi 60 de ani.

„Ţinta noastră nu este neapărat să orientăm clienţii spre <Centru Vechi>, ci să le oferim un pachet de servicii şi un ambient cu un rafinament clasic, astfel încât ei singuri să decidă dacă să vină la noi sau nu. Aici va fi mereu ceva în plus faţă de alte locaţii din Suceava. De exemplu, vom avea o zonă destinată familiei, cu meniuri pentru copii, astfel încât părinţilor să le facă plăcere să vină la restaurant însoţiţi de cei mici”, a adăugat Edyt Urban, specialist marketing.

Meniul noului restaurant este atât tradiţional, cât şi internaţional, fiind pliat pe  toate gusturile.

Tocmai de aceea, “Centru Vechi” este văzut ca o locaţie potrivită pentru organizarea de diverse evenimente, de la evenimente personale, precum sărbătorirea unei zile de naştere, la organizarea de conferinţe şi întâlniri de afaceri.

În plus, sucevenii sunt aşteptaţi zilnic la „Centru Vechi” pentru a alege din felurile preferate de mâncare sau pentru a opta pentru meniul zilei, putând astfel să mănânce bine, la un preţ avantajos.

De sâmbătă, de la 12.00, se dă drumul şi la terasă, iar în scurt timp, meniul, spectacolele programate şi alte informaţii utile vor putea fi găsite nu doar pe pagina de Facebook a restaurantului, ci şi pe site.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Centru Vechi”, noul restaurant inaugurat în apropierea Palatului Administrativ Suceava.
 Vizualizări articol: 8293 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.63/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.6 din 16 voturi
„Centru Vechi”, noul restaurant inaugurat în apropierea Palatului Administrativ Suceava3.6516

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Siguuuur trimis de
(18 mai 2013, 14:26:44
alta crashma.....alt faliment in viitorul apropiat....
2.   Vrajeala trimis de
(18 mai 2013, 23:14:36
acelasi restaurant ca si catalanul cu 2 perdele in plus.servirea de rahat,ospatari foarte slabi iar bucataria lasa de dorit,de evitat.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei