Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 9 mar 2013 - Anul XVIII, nr. 56 (5263)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Actorul James Franco a primit o stea pe Walk of Fame

 

Actorul american James Franco a primit, joi, o stea pe Bulevardul Gloriei - Walk of Fame - din Hollywood, informează contactmusic.com.

Franco a fost onorat cu o stea - cea de-a 2.492-a de pe Walk of Fame - şi cu o plăcuţă onorifică, într-o ceremonie la care au fost prezenţi şi actorul de comedie Seth Rogen şi cineastul Sam Raimi, regizorul filmului "Grozavul şi puternicul Oz/ Oz: The Great and Powerful", în care James interpretează unul dintre rolurile principale.

 Sam Raimi a glumit pe seama interesului pe care James Franco îl manifestă pentru domenii diferite şi aparent fără legătură între ele - pictură, literatură, actorie şi arte vizuale -, declarând: "Lucrând cu James de-a lungul anilor, am aflat multe lucruri despre el. James este profesor, poet, sculptor, actor, regizor, scriitor, producător şi împletitor de coşuri -, iar enumeraţia poate continua zile întregi! Se pare că suntem condamnaţi să descoperim mereu câte un nou domeniu de care este pasionat James".

 În discursul său, James Franco, vizibil emoţionat, a ţinut să mulţumească familiei, prietenilor şi colegilor săi de breaslă: "Mi-aş dori să pot scrie mai multe nume pe această stea, pentru că aici e vorba de o afacere în care colaborarea e importantă. Dacă aş putea, aş trece numele acelor oameni din spatele scenei, acelor oameni care au fost alături de mine, până la capăt. Vă mulţumesc şi îmi voi aminti întotdeauna această zi".

 La ceremonia de dezvelire a stelei dedicate actorului au fost prezenţi mama acestuia, scriitoarea Betsy Franco, fratele său, actorul Dave Franco, şi actorul Joey King, colegul său din distribuţia filmului "Oz: The Great and Powerful".

 James Franco este apreciat la Hollywood nu doar ca actor, ci şi pentru dorinţa de diversificare a carierei sale. Astfel, starul american s-a aventurat deja în domenii diverse - a regizat câteva documentare şi scurtmetraje, a creat proiecte multimedia, s-a implicat în proiecte teatrale şi de dans experimental, a organizat expoziţii de artă şi îşi continuă studiile superioare la câteva universităţi americane. Totodată, în 2012, Franco şi-a făcut debutul şi în industria muzicală cu albumul "MotorCity".

 James Franco a interpretat rolul principal în cel mai recent film regizat de Danny Boyle, intitulat "127 Hours", pentru care a fost nominalizat în 2011 la premiile Oscar. Actorul american a putut fi văzut şi în "Mănâncă roagă-te iubeşte/ Eat Pray Love", "Milk - Preţul curajului", "Crazy Night", "Planeta Maimuţelor: Invazia", dar şi în rolul Harry Osbourne din trilogia "Omul Păianjen/ Spiderman".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Actorul James Franco a primit o stea pe Walk of Fame.
 Vizualizări articol: 608 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Actorul James Franco a primit o stea pe Walk of Fame0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei