Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 9 mar 2013 - Anul XVIII, nr. 56 (5263)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Actorul Eddie Izzard, într-un spectacol de stand-up comedy la Bucureşti, pe 29 aprilie

 

Eddie Izzard, unul dintre cei mai cunoscuţi actori de comedie britanici, vine pentru prima dată în România, cu un show de stand-up comedy, care va avea loc la Sala Palatului din Bucureşti, pe 29 aprilie, informează organizatorii, Emagic.

Show-ul de la Bucureşti este inclus în noul turneu mondial al artistului, "Force Majeure".

Renumit pentru apariţiile sale ca actor în filme de top precum "Ocean Twelve", "Ocean Thirteen", "Cars 2", "The Simpsons", "Valkyrie" şi "Chronicles of Narnia", Eddie Izzard este totodată unul dintre cei mai talentaţi performeri de stand-up comedy, show-urile sale, printre care "Dress to Kill" şi "Glorious", fiind apreciate peste tot în lume. Câştigător al prestigiosului British Comedy Award, în 1993, Eddie a ajuns să fie considerat în prezent unul dintre cei mai valoroşi actori de comedie din istorie, ocupând locul 19 într-un clasament realizat de personalităţi ale industriei de profil.

 În decursul carierei sale excepţionale, Eddie a urcat pe cele mai mari scene ale lumii, precum Madison Square Garden, Wembley Arena sau Paris Bercy, fiind primul actor de comedie care a susţinut un spectacol individual la legendarul Hollywood Bowl din Los Angeles. De-a lungul timpului, printre cei care s-au bucurat de umorul lui Eddie Izzard s-au numărat personalităţi de marcă, printre care Robin Williams, Mel Brooks, Jim Carey, Sharon Stone, Quentin Tarantino şi Madonna.

Pentru primăvara acestui an, Eddie Izzard pregăteşte un turneu mondial care se va numi "Force Majeure" şi care va cuprinde nu mai puţin de 25 de ţări din Europa, Asia, Africa, bifând şi apariţii în Statele Unite ale Americii, Noua Zeelandă şi Australia. Cu această ocazie, publicul român va avea la rândul său şansa de a-l vedea live, pentru prima dată, Eddie Izzard urmând să susţină un spectacol pe 29 aprilie, la Sala Palatului din Bucureşti.

Biletele vor fi disponibile începând de sâmbătă pe www.Myticket.ro, precum şi în reţeaua magazinelor Diverta, Magazinul Muzica, Librăria "Mihai Eminescu" şi Sala Palatului, la diferite preţuri, în funcţie de distanţă faţă de scenă, respectiv 80 de lei, 100 de lei, 125 de lei, 150 de lei şi 200 de lei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Actorul Eddie Izzard, într-un spectacol de stand-up comedy la Bucureşti, pe 29 aprilie.
 Vizualizări articol: 674 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Actorul Eddie Izzard, într-un spectacol de stand-up comedy la Bucureşti, pe 29 aprilie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei