Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 27 feb 2013 - Anul XVIII, nr. 47 (5254)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Iulia şi Mihai Albu divorţează: "Fiecare a apucat-o pe drumul propriu"

Designerul de pantofi Mihai Albu - care, în 2010, a stabilit recordul mondial pentru perechea de pantofi cu cele mai înalte tocuri - şi soţia acestuia, Iulia Albu, divorţează.

Iulia şi Mihai Albu sunt căsătoriţi de opt ani şi au împreună o fetiţă în vârstă de trei ani, Mikaela.

Informaţia cu privire la divorţ a fost confirmată pentru MEDIAFAX de designerul Mihai Albu.

"Suntem în divorţ. Am hotărât de comun acord să divorţăm, pentru că nu ne mai înţelegeam. Fiecare a apucat-o pe drumul propriu", a spus Mihai Albu.

Referitor la divorţ, Iulia Albu a cerut, pe pagina sa de Facebook, discreţie: "Noi hotărâm ce, când, cum şi dacă. Nu mai veniţi în faţa uşii, nu mă mai pândiţi în faţa blocului, nu mai insistaţi cu telefoanele. Punct", a scris Iulia Albu.

 Mihai Albu, fost arhitect, combină matematica, arhitectura şi arta în creaţiile sale, asemănătoare unor sculpturi. Designerul român foloseşte piele franţuzească pe care o decorează cu bijuterii, pene de păsări şi mici bucăţi de oglindă. În 2010, designerul a intrat în World Records Academy, după ce a creat cei mai înalţi pantofi din lume, stabilind cu această ocazie un nou record mondial. Pantofii creaţi de Mihai Albu au fost comparaţi cu "o pereche de zgârie-nori", având în vedere înălţimea tocurilor. Mihai Albu, supranumit pe site-ul World Records Academy drept "arhitectul de pantofi al României", a creat o pereche de pantofi cu ajutorul cărora doamnele câştigă în înălţime nu mai puţin de 31 de centimetri. Preţul a fost şi el la înălţime, o pereche de astfel de pantofi costând aproximativ 1.200 de euro.

Iulia Albu este fashion editor şi, totodată, una dintre cele mai controversate şi nonconformiste figuri din showbiz-ul din România. După ce, de-a lungul timpului, a lansat mai multe atacuri la adresa colegilor de breaslă, aceasta a intrat din nou în vizorul presei recent, după ce a apărut în public însoţită de o găină.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Iulia şi Mihai Albu divorţează: "Fiecare a apucat-o pe drumul propriu".
 Vizualizări articol: 667 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Iulia şi Mihai Albu divorţează: "Fiecare a apucat-o pe drumul propriu"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei