Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 27 feb 2013 - Anul XVIII, nr. 47 (5254)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Iniţiativă

Ovidiu Iane a solicitat europarlamentarilor români să sară în sprijinul românilor din Marea Britanie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul USL de Suceava Ovidiu Iane a solicitat europarlamentarilor români să sară în sprijinul românilor din Marea Britanie, după ce ministrul Muncii din această ţară a anunţat că vor fi înăspriţi termenii de acordare a ajutoarelor pentru imigranţi. Iane, care este preşedintele Partidului Verde, a declarat că oficialul britanic Ian Duncan Smith a spus că şi olandezii şi scandinavii ar susţine restricţiile şi măsurile de înăsprire pentru persoanele care ar imigra în aceste ţări doar pentru a beneficia de ajutoarele sociale oferite.

Într-o scrisoare trimisă europarlamentarilor români, Ovidiu Iane le cere acestora să ia atitudine cu privire campania lansată de presa britanică împotriva românilor. „Doamnelor şi domnilor europarlamentari români, în condiţiile în care, aşa cum bine ştiţi, imaginea ţării noastre, cât şi statutul cetăţenilor români în alte state sunt esenţiale, presa britanică a lansat o campanie tot mai susţinută împotriva românilor, iar statul britanic pregăteşte legi din ce în ce mai dure din cauza supoziţiei că vor trebui să facă faţă unui asalt de imigranţi români după data de 1 ianuarie 2014. Vă îndemn să luaţi atitudine în privinţa celor mai sus semnalate şi să sancţionaţi aceste măsuri în Parlamentul European pentru a îmbunătăţi imaginea României şi statutul cetăţenilor români prezenţi în Marea Britanie”, se arată în scrisoarea semnată de deputatul USL de Suceava.

În acelaşi timp, Ovidiu Iane le-a solicitat şi parlamentarilor români să i se alăture în demersul său de a-i sprijini pe românii din Marea Britanie, invitându-i pe aceştia să susţină şi ei cele menţionate în scrisoarea trimisă europarlamentarilor români.

Pe de altă parte, Iane i-a invitat pe parlamentarii români să-şi unească eforturile în rezvolvarea problemei aderării României la spaţiul Schengen. „Indiferent de grupul parlamentar din care facem parte sau comisia în care activăm, trebuie să creăm un Grup de iniţiativă parlamentară pentru refacerea şi promovarea imaginii României în lume”, le-a transmis Ovidiu Iane colegilor săi din Parlamentul României.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ovidiu Iane a solicitat europarlamentarilor români să sară în sprijinul românilor din Marea Britanie.
 Vizualizări articol: 1963 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Ovidiu Iane a solicitat europarlamentarilor români să sară în sprijinul românilor din Marea Britanie5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ajutati-ne tinand hotii si jigodiile ordinare trimis de
(27 feb 2013, 23:02:49
nu avem nevoie de ajutorul nimanui aici ci acasa sa tineti hotii si jigodiile ordinare acasa...asta ar fi cel mai mare serviciu posibil in rest ne ajutam singuri...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei