Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 27 feb 2013 - Anul XVIII, nr. 47 (5254)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

La propunerea viitorului „soţ”

A acceptat să se prostitueze într-un bordel din Germania, pentru a strânge bani de nuntă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O tânără a acceptat propunerea viitorului ei „soţ”, cu care se iubea încă din timpul liceului, de a se prostitua într-un bordel din Germania, pentru a strânge banii de nuntă.

Este scenariul şocant al unei întâmplări reale, conturat de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Suceava, în dosarul grupării de trafic de persoane în scopul exploatării sexuale a mai multor tinere, parte dintre ele minore, pe raza municipiului Bucureşti şi în bordeluri din Germania, grupare anihilată săptămâna trecută de anchetatorii suceveni.

 

Doar doi dintre cei şase suspecţi au primit mandate de arestare preventivă

Săptămâna trecută, în acest dosar a fost arestat un anume Nicuşor Cristian Roşu (24 de ani), din Bucureşti, iar luni, la cererea procurorilor DIICOT, magistraţii Tribunalului Suceava au decis emiterea unui mandat de arestare în lipsă şi pe numele unui alt suspect în acest caz, Florian Mitrea (21 de ani), tot din Bucureşti.

În ediţiile trecute, v-am prezentat şi cazul unei alte victime din acest dosar, o adolescentă în vârstă de 15 ani, din municipiul Suceava,  minoră cu rezultate bune la învăţătură, care a plecat într-o excursie de câteva zile la Bucureşti şi a ajuns să fie obligată, timp de cinci luni, să se prostitueze în Capitală şi să facă sex contra cost cu sute de bărbați.

În acest dosar mai sunt puse sub acuzare alte patru persoane, Florentina Violeta Oancea, cercetată în stare de libertate, Gheorghe Bucătaru (27 de ani), din Bucureşti, şi Constantin Gheorghe Mocanu (25 de ani), din localitatea Clejani, judeţul Giurgiu, care au primit interdicţia de a părăsi localitatea de domiciliu, şi Gheorghiţă Cristian Sabou (24 de ani), tot din municipiul Bucureşti, faţă de care judecătorii Tribunalului au respins propunerea de arestare preventivă făcută de procurorii DIICOT Suceava.

Anchetatorii au făcut recurs faţă de lăsarea în libertate a lui Bucătaru, Mocanu şi Sabou, o sentinţă definitivă în privinţa acestora urmând a fi dată zilele acestea de către judecătorii Curţii de Apel Suceava.

“În perioada ianuarie 2011 – mai 2012, prin promisiuni false privind căsătoria sau la înțelegere cu victimele, suspecții au racolat, transportat și cazat un număr de trei victime majore, în Germania, oraşul Offenbach, unde le-au obligat sau determinat să practice prostituția ori le-au înlesnit desfășurarea acestei activități, în diverse cluburi de noapte, însușindu-și sumele de bani astfel rezultate. De asemenea, în cursul lunii aprilie 2011, membrii asociației infracționale au racolat, transportat și cazat în municipiul București  o victimă minoră în vârstă de 15 ani, din municipiul Suceava, unde au exploatat-o sexual prin obligare la practicarea prostituției, în perioada aprilie – august 2011, sumele de bani astfel obținute fiind însușite în totalitate de către aceștia”, sunt principalele acuzaţii ce li se aduc celor şase învinuiţi.

 

Povestea Ramonei, tânăra care s-a prostituat din dragoste

Potrivit procurorilor DIICOT Suceava, Ramona, o altă victimă din acest dosar, l-a cunoscut pe  Nicuşor Cristian Roşu în perioada liceului, cei doi fiind colegi de şcoală. Cei doi au fost iubiţi în perioada liceului, la Bucureşti, iar la patru ani de la absolvire, s-au reîntâlnit şi au reluat relaţia amoroasă.

La scurt timp, explică anchetatorii, Nicuşor Cristian Roşu i-a promis iubitei sale că o va lua de soţie, iar apoi i-a propus să plece amândoi în Germania pentru a face rost de banii de nuntă.

Ramona a acceptat, ba mai mult a fost de acord să-şi amaneteze şi bijuteriile din aur (aproximativ 157 de grame), pentru a merge în Germania împreună cu viitorul soţ.

Naivitatea şi dragostea oarbă au determinat-o să spună „da” şi propunerii viitorului „soţ” de a se prostitua într-un bordel din Germania.  

Nicuşor Cristian Roşu i-a spus că aceasta este singura lor şansă de a strânge aproximativ 20.000 de euro pentru a face nunta şi a-şi cumpăra şi o maşină.

„Fiind pusă într-o situaţie dificilă şi gândindu-se că are şanse să se mărite cu un băiat care avea o situaţie financiară bună, acesta fiind proprietarul unui apartament cu două camere în mun. Bucureşti, victima şi-a încălcat principiile de viaţă şi, dorindu-şi mult să fie împreună cu Roşu Cristian, a acceptat propunerea acestuia de a se prostitua pentru el în Germania.  În momentul respectiv, victima a considerat că va practica prostituţia pentru o perioadă scurtă de timp, iar din momentul în care va realiza împreună cu Roşu Cristian suma de bani propusă se vor  întoarce acasă şi va deveni soţia acestuia ”, explică procurorii DIICOT.

 

Strângea bani de nuntă. Avea în medie patru-cinci clienţi pe zi.

Ramona a ajuns prostituată într-un bordel din oraşul Offenbach, din zona Frankfurt. Viitorul „soţ” nu a mers cu ea, aşa cum erau planurile iniţiale, acesta trimiţând-o în Germania împreună cu Gheorghiţă Cristian Sabou, alias „Comunistu”, şi un anume „Codrin”.

Alăturide ea erau şi alte două tinere românce, care au ajuns prostituate în acelaşi bordel, toate trei fiind găzduite în apartamentul lui „Codrin”

Cele trei tinere erau permanent supravegheate de către „Codrin” şi „Comunistu”, care le duceau în fiecare zi la acel bordel, începând cu orele 16:00, şi le luau înapoi acasă în jurul orei 05:00 dimineaţa. 

A existat o singură zi, susţin procurorii, în care Ramona nu a avut nici un client, dar au fost şi zile în care a întreţinut relaţii sexuale şi cu zece clienţi, încasând suma de 1.000 de euro, în medie având câte patru-cinci clienţi pe zi.

Zi de zi, Ramona era contactată telefonic de către viitorul ei „soţ”, care îi cerea să îi spună câţi clienţi a avut şi câţi bani a câştigat.

Toţi banii pe care tânăra îi lua de la clienţi îi dădea lui „Codrin” - aşa cum fusese înţelegerea cu iubitul ei. 

 

A strâns 7.000 de euro din prostituţie, însă viitorul „soţ” i-a spus că a câştigat doar 50 de euro

După aproximativ o lună, se arată în documentele înaintate instanţei de procurorii DIICOT, a venit în Germania şi Nicuşor Cristian Roşu, care i-a spus că după ce a plătit cheltuielile cu plata chiriei, utilităţile şi hrana, nu le-au mai rămas decât 50 de euro.

În realitate, explică anchetatorii, Ramona a câştigat 7.000 de euro, tânăra notându-şi zilnic pe un caiet numărul clienţilor şi sumele câştigate.

Când i-a reproşat viitorului „soţ” că i-a furat din banii, a fost bătută şi lovită cu capul de perete.

Dintr-o dată, aşa-zisa relaţie de dragoste dintre cei doi s-a transformat într-un calvar.

Viitorul „soţ”, a declarat chiar victima, i-a spus după câteva zile de la acel incident că urma să o vândă unui patron de club de noapte, cu suma de 7.000 de euro.

A reuşit să fugă din Germania, sub pretextul că merge la coafor, şi cu banii pe care-i avea la ea, a luat un taxi până în Frankfurt şi de aici un autocar spre România.

 

Regulile din bordel. Trebuiau să umble dezbrăcate complet prin club   

Fiecare prostituată care lucra în bordelul în care a ajuns şi Ramona trebuia să plătească un preţ de intrare de 100 de euro. 

Fetele trebuiau să se plimbe prin club dezbrăcate total, iar în momentul în care un client le solicita, trebuia obligatoriu să îi menţioneze preţul de 100 de euro pentru sex normal şi/sau oral pentru o jumătate de oră, iar pentru sex anal preţul era de 500 de euro, bani care îi reveneau victimei şi pe care îi punea într-un portofel pe care îl purta mereu la ea.

În cazul în care angajaţii clubului aflau că scădeau preţurile pentru serviciile prestate, erau date afară.    

„Una dintre reguli era ca mai tot timpul să se plimbe prin club, prin faţa clienţilor, iar atunci când era solicitată îl însoţea pe client într-una din camerele clubului şi întreţinea cu acesta relaţii sexuale, după care primea de la client banii, conform înţelegerii anterioare”, explică anchetatorii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A acceptat să se prostitueze într-un bordel din Germania, pentru a strânge bani de nuntă.
 Vizualizări articol: 14982 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 9 voturi
A acceptat să se prostitueze într-un bordel din Germania, pentru a strânge bani de nuntă2.359

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   * trimis de
(27 feb 2013, 11:14:53
Unii sunt într-atât de urâţi
Că mă mir cum nu se-ncreţeşte pielea de pe asfalt când merg pe stradă
Degeaba-n rugă şi în psalt
Ne-arată că SĂ FACĂ BINE-s hotărâţi
Nu pentru ei, nuu .. pentru cei mulţi
Dacă fac, din asta, culegere de admiraţii & paradă ?!?!

Ganglionul nostru bazal (dat în floare)
Nu face altceva decât să sugă seve din conjuncturi excepţionale
Asfel, urâtule, nu te vezi slugă
Nu (te) vezi că rumegi nonsensuri fără culoare
Nu vezi că sintaxa limbii tale sociale are pârtii anale
Nu vezi că… nu pe ceafă, pe faţă porţi glugă ?????

Ce-ţi mai plac detaliile împodobite ?!?!
În marile evenimente eşti doar în poză , le ocoleşti ( altfel )
Eşti în rol de ciroză da’ te dai important ..în sistem
Ai tras şi pielea de pe clepsidră .. peste portofel
Ţi-ai tras o realitate deformată peste ochi, şi, mă tem
Că te adresezi, deja, unor suflete incremenite

ISTORIA e cel mai adevărat leitmotiv social
Restu-i joc de/cu umbre şi (vi)“danj” facial

Cu gâtul inimii strâns de interese
Fals ca thank-u-urile de la Oscar ce se-mprăştie peste falşi
Eşti doar un ploscar căruia nu-i pasă..să-i pese
Decât de nivelul (ierarhic) superior, ei.. tot nişte pungaşi

1.1  RE: * trimis de
(27 feb 2013, 13:18:01
în numele IUBIRII ( io ştiu ) ... e "benevol"
iubirea se oferă .. fără reciprocitatehappy
că doar ce-i ?! e simţământ plus alchool
şi "faptele" ( din iubire ) se iartă .. toatehappy
it wasnt me
adicălea ..părinţii fetii (sau alte rubedenii)
n-au fi trebuit să sară .. anticipat ?
îndrăgostitaaa, mna , ea avea vedenii
în fine ( dacă-i din dragoste..pt băiat ?! )happy
(să fie primit .. şi iertat ! ) ⊙
1.2  RE: * trimis de
(27 feb 2013, 16:19:51
... "mama prostilor ( adica m a -t a) e tot timpul bortoasa....... Bine zis...:))))))))))) ,, Exista o explicatie! "... " Zai! "?; nu va este dor de Frankfurt : " Sa moara mama! "; nu va este dor de glumele hilare a celor de la Vacanta mare...:))))))) ..... Cica nuuuuuuuuuuuu ...........:)))))))))))) avem si noi LEANA noastra....... proasta pu...a, a putut fi la cu..r ..l mamici tale abcdare
2.   Bre abcESEdarule , bre !!! trimis de
(27 feb 2013, 14:42:09
Abia acum te inteleg . Ce-i drept , mi-au trebuit cativa ani ... Iarta-mi capacitatea de intelegere ... Citez : "pielea de pe asfalt" . Pai daca corpul tau e invelit in PIELE DE ASFALT , cutia ta craniana e plina de balast si prin vene-ti curge smoala . Din ciclul "nu-ti pune mintea cu prostul ca o are linistita" , "nu te certa cu un prost ca te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta dobandita de-a lungul vietii" , "mama prostilor ( adica m a -t a) e tot timpul bortoasa" , "in viata nu-i bine sa stai in fata taurului , in spatele armasarului si in orice parte a unui prost" , etc. MI-E MILA DE TINEEEE !!!
Auzi la el/ea ... "PIELEA DE PE ASFALT" ...rolling on the floor=))=))=))=))
2.1  RE: Bre abcESEdarule , bre !!! trimis de
(27 feb 2013, 16:04:26
credeam că după yoyo1-i numa infinitu'
( ci naiv fusei ?! cum sî fiu aşea ? )
uăi bâlbâituli , numa-n mintea ta
CHIELEA sî cresteazî numa' cu..cuţitu'

bah, limba-i o armî a gândirii, mă crezi ?
lipsa ei ti faci infinit.. di prost
îmi placi cî nu taci, o arz' din adăpost
pi cii ci ti citesc .. sî îi distrezihappy

2.2  RE: Bre abcESEdarule , bre !!! trimis de
(27 feb 2013, 16:56:01
tot secretu-n "comunicare" e să-njurihappy
când cele (mereu aceleaş' ) 10 se termină.. băgăm 5 insulte
avem la-ndemână şi câteva (nemţeşti) lături
astfel ( en-gros) băgăm p(r)osturi .. cât de multe

îi ghini di tăt ( şi mie-mi place freedom of speach )
şi când cel mai cult dintre inculţi ţopăie ... îmi place
înjurăăăăă� .. pân' te strâng de gât ai tăi varici
cu certitudine ASTA ( frustratule ) .. TE SATISFACEhappy

2.3  RE: Bre abcESEdarule , bre !!! trimis de
(27 feb 2013, 17:17:08
Bravo Monitorule ca ii lasi pe toti frustatii sa injure!
Ai ajuns ziarul care merita pus la toaleta pe post de hartie igienica!!!!!!
2.4  RE: Bre abcESEdarule , bre !!! trimis de
(28 feb 2013, 09:39:14
Se pare ca suferi tare , abcESEdare !!!
Unde ai vazut tu macar o injuratura in comentariul meu ???
dar daca vrei s-o ardem tare ,
Pe limba ta care-i o arma a gandirii ,
O astept cu urgenta la mine-n p o p o u .
P.S. Ai vazut bre cocalare/pitipoanco ce usor e sa scrii versuri ?rolling on the floor=))=))=))
2.5  RE: Bre abcESEdarule , bre !!! trimis de
(28 feb 2013, 09:56:50
....oricum,scrii mai bine ca EA,YOYO1 !!laughing)

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei