Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 27 feb 2013 - Anul XVIII, nr. 47 (5254)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Oana Cuzino: Este mai scump să tratezi decât să previi

Sănătatea este vedeta noului sezon "Ce se întâmplă, doctore?", care a revenit la Pro TV începând de sâmbătă, 23 februarie, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

În noul sezon al emisiunii "Ce se întâmplă, doctore?", medicul Oana Cuzino promite să le aducă românilor sfaturile şi exemplele care îi vor determina să facă din propria sănătate prioritatea vieţii de zi cu zi.

Dacă obişnuinţa este o a doua natură, specialiştii şi invitaţii de top din acest sezon le vor arăta telespectatorilor că obiceiurile nesănătoase, mai ales cele alimentare, pot fi date la o parte, fără compromisuri în ceea ce priveşte plăcerea gustului. În plus, pentru că influenţa psihicului asupra stării de sănătate este un fapt dovedit, experţii vor explica publicului cum pot beneficia de efectele acestuia asupra stărilor de bine.

Oana Cuzino vorbeşte despre câteva dintre coordonatele simple, dar necesare menţinerii sănătăţii: "Din experienţa mea medicală, este mai scump să tratezi decât să previi, fie că vorbim de efectele îmbătrânirii, de afectarea sănătăţii sau de reglarea greutăţii. Mulţi dintre români, angrenaţi în stresul zilei de azi, uită să mai ia mesele împreună, în familie. Ori, acest obicei obligă cel puţin părinţii să fie mai atenţi la alimentaţie, să conştientizeze puterea exemplului, şi, în acelaşi timp, acţionează benefic la nivel mental pentru toţi membrii familiei. Servirea a cel puţin o masă pe zi în familie se consideră a fi drept una dintre cele mai eficiente măsuri anti-obezitate la adolescenţi".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Oana Cuzino: Este mai scump să tratezi decât să previi.
 Vizualizări articol: 610 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Oana Cuzino: Este mai scump să tratezi decât să previi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei