Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 27 feb 2013 - Anul XVIII, nr. 47 (5254)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Zânul Măseluţă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

A început fotbalul şi pe plaiurile noastre şi nici n-a început bine, că deja am fost serviţi cu carne de tun, deşi în privinţa asta ne-am fi dorit vegetarieni. Asta dacă nu s-o fi nimerit nişte cabalină prin şniţelul de soia. Prima victimă a fost Grigoraş, care a făcut aiuritor de repede trecerea de la cel mai tare din oraş la cel mai iute pe făraş! N-o fi lăsat el de prea mult bine Pandurii, dar să te întorci la Oţelul, unde era la vedere codul galben de Apocalipsă, mi se pare prea de tot. Nu ştiu dacă e o consolare pentru Grigoraş, bine că la Târgu Jiu a ajuns un antrenor care n-o să-şi bată joc de munca ilustrului său înaintaş. Venise vremea ca matematicianul Pusztai să respire şi el alt aer, nu numai pe-ăla îmbâcsit de la retrogradare. Să vedem unde va ajunge Grigoraş, nu cumva la... Vaslui? Până atunci, de la Vaslui vine a doua victimă a etapei, şi de data asta titulatura de victimă e perfect îndreptăţită. Milanov a fost operat fără anestezie, dar pe gratis, de stomatologul Cadu. Dacă Schumacher i-a scos dinţii lui Battiston cu şoldul, acum mai bine de 30 de ani, Cadu l-a operat pe bulgarul Milanov cu un şut în gură excelent plasat. Partronul CFR-ului, Paszkany, nu spune chiar prostii cum că Milanov a jucat mingea cu capul la nivelul şoldului, în fotbal chiar se penalizează autopericlitarea, dar urmarea a fost una total disproporţionată. Nimeni nu mă poate convinge că acea lovitură nu putea fi evitată sau măcar atenuată în ultimul moment. Nu când e vorba de Cadu! Aici îi dau dreptate lui Viorel Hizo, căpitanul lui CFR e un sadic disimulat, la toate incidentele în care a fost implicat pozând în agresor ghinionist, de conjunctură. Marea greşeală a lui Pistorius a fost că nu l-a consultat pe Cadu înainte de a vâna hoţi verzi pe pereţi! De la Cadu ne putem aştepta la orice, inclusiv să lăcrimeze ca Simona Gherghe, fiindcă lumea e rea şi-l arată cu degetul, când el a vrut doar să-l scape de carii pe Milanov! Şi chiar l-a scăpat, orice rău are şi-o parte bună.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zânul Măseluţă.
 Vizualizări articol: 2694 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Zânul Măseluţă5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei