Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 29 nov 2012 - Anul XVII, nr. 280 (5185)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ian McKellen şi Patrick Stewart revin în franciza "X-Men"

Actorii Ian McKellen şi Patrick Stewart vor reveni în franciza "X-Men" şi vor interpreta din nou rolurile Profesorul X, respectiv Magneto în următorul film din această serie cinematografică, intitulat "X-Men: Days Of Future Past", regizat de Bryan Singer.

"Îmi face plăcere să anunţ în mod oficial faptul că actorii James McAvoy, Jennifer Lawrence, Michael Fassbender, Nicholas Hoult vor juca în «X-Men: Days Of Future Past»", a anunţat regizorul Bryan Singer, marţi, într-un mesaj postat pe Twitter, informează accesshollywood.com.

 La puţin timp după aceea, Singer a postat un alt mesaj, spre încântarea sa, dar şi a fanilor din lumea întreagă ai acestei francize SF.

 "Sunt încântat să vă anunţ că Ian McKellen şi Patrick Stewart se alătură distribuţiei din «X-Men: Days Of Future Past», unde vor juca din nou rolurile Profesorul X şi Magneto".

Fanii francizei se întreabă deja cum vor putea să apară McKellen şi Stewart, care au jucat aceste roluri în primele filme din seria "X-Men", alături cei doi actori tineri care au interpretat aceleaşi roluri - fiind versiuni mai tinere ale acelor personaje - în cel mai recent film din serie, "X-Men: First Class".

 "Filmul se va numi «X-Men: Days Of Future Past». Folosiţi-vă imaginaţia", a declarat regizorul Bryan Singer pentru site-ul Deadline.com.

 Luna trecută, actriţa Famke Janssen, interpreta personajului Jean Grey în primele trei filme din franciza "X-Men", a lăsat să se înţeleagă faptul că personajul ei ar putea să apară şi el în noua producţie.

 Filmul "X-Men: Days Of Future Past" va fi lansat pe marile ecrane din Statele Unite în vara anului 2014.

Până în prezent, au fost realizate trei filme din seria "X-Men" ("X-Men", lansat în 2000, "X-Men 2", lansat în 2003 şi "X-Men: Ultima Înfruntare", lansat în 2006), care au obţinut în total încasări de peste 1,1 miliarde de dolari pe plan mondial. "X-Men de la Origini: Wolverine" este un spin-off al seriei. Un alt spin-off al seriei "X-Men", intitulat "X-Men: Cei dintâi". care a prezentat povestea personajului Magneto, a fost lansat pe marile ecrane în 2011.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ian McKellen şi Patrick Stewart revin în franciza "X-Men".
 Vizualizări articol: 467 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ian McKellen şi Patrick Stewart revin în franciza "X-Men"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei