Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 3 oct 2012 - Anul XVII, nr. 231 (5136)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Jean-Paul Belmondo s-a despărţit de iubita sa

Actorul francez Jean-Paul Belmondo s-a despărţit de iubita sa Barbara Gandolfi, fostă model Playboy şi concurentă la titlul de Miss Belgia, audiată de mai multe ori de justiţia franceză şi cea belgiană în cadrul unei anchete financiare, a anunţat avocatul starului.

"Jean-Paul Belmondo a venit să mă vadă atât ca prieten, cât şi ca avocat. Ca prieten mi-a spus că după ce a petrecut câţiva ani frumoşi alături de Barbara Gandolfi, acum a părăsit-o", a declarat luni avocatul, într-un comunicat adresat AFP.

"Ştiu foarte bine ce s-a întâmplat şi i-am dat dreptate lui Jean-Paul pentru că a pus punct acestei aventuri. Jean-Paul şi-a trăit întotdeauna viaţa aşa cum a dorit. Există anumite procedee pe care Belmondo şi avocatul său nu pot să le accepte", a adăugat acelaşi avocat, care nu a dorit să precizeze nici temerile sale, nici motivul despărţirii actorului francez.

  În vârstă de 37 de ani, Barbara Gandolfi, fost model Playboy şi fostă finalistă a concursului Miss Belgia, a fost audiată de mai multe ori din anul 2009 de către justiţia belgiană şi cea franceză, în cadrul unei anchete financiare, ca şi fostul ei soţ, Frédéric Vanderwilt, administrator al unor cluburi de noapte din Belgia şi Dubai şi al unei firme specializată în distribuţia de băuturi răcoritoare.

Jean-Paul Belmondo, în vârstă de 79 de ani, a fost auzit de cel puţin două ori vorbind în public despre un împrumut de 200.000 de euro pe care actorul ar fi fost de acord să i-l acorde iubitei sale, pe care a cunoscut-o în iunie 2008 într-un restaurant de pe Coasta de Azur.

  Încă din 2009, Parchetul din Bruges s-a interesat de fluxurile financiare presupus suspecte asociate conturilor şi firmelor fostului soţ al Barbarei Gandolfi, insistând asupra afacerilor acestuia din Dubai. Anchetatorii belgieni au bănuit că Barbara Gandolfi s-a folosit de Jean-Paul Belmondo pentru a obţine sume mari de bani şi pentru a primi cadouri costisitoare.

  Potrivit postului de radio RTL, care a intrat în posesia unei înregistrări telefonice provenind din arhiva anchetatorilor belgieni, Barbara Gandolfi îl întreba pe fostul ei soţ, pe 25 aprilie 2009: "Cât am câştiga dacă ne-am ocupa de un Belmondo în fiecare an?".

De mai multe ori însă, Jean-Paul Belmondo a spus că "nu există niciun caz" şi că nu are "nimic de reproşat" tinerei femei, căreia i-a luat de mai multe ori apărarea, cu ocazia interviurilor acordate unor reviste. Actorul chiar a cerut să i se respecte viaţa privată, asigurându-i pe compatrioţii săi că se simte foarte bine.

  În iulie 2010, avocatul starului a declarat că un judecător francez i-a refuzat lui Jean-Paul Belmondo tutela pe timpul vacanţei de vară a fiicei sale Sttella, din cauza prezenţei permanente alături de actor a Barbarei Gandolfi, în vila de la Saint-Paul-de-Vence, unde actorul îşi petrecea vara.

La sfârşitul verii 2010, Barbara Gandolfi a depus plângere în justiţie pentru defăimare contra poliţiei belgiene, pe care a acuzat-o că a încercat să îl determine pe starul francez să se despartă de ea, "pe baza unor informaţii false".

Jean-Paul Belmondo s-a căsătorit în 1953 cu Elodie Constantin, cu care a avut trei copii: Patricia, Florence şi Paul. În 1966, cei doi au divorţat din cauza intens mediatizatei aventuri pe care actorul francez a avut-o cu actriţa Ursula Andress.

În 1989, Belmondo a cunoscut-o pe Nathalie Tardivel, care avea pe atunci 24 de ani, cu care s-a căsătorit în 2002. Pe 13 august 2003, pe când avea 70 de ani, Jean-Paul Belmondo a devenit tată pentru a patra oară, după ce soţia lui de atunci a născut o fetiţă, Stella Eva Angelina. Actorul a divorţat de Nathalie Tardivel în 2008.

Actorul Jean-Paul Belmondo a cunoscut succesul după ce a jucat în 1960 în pelicula "Cu sufletul la gură/ A bout de souffle", de Jean-Luc Godard. Filmele în care a jucat Belmondo au fost unele dintre producţiile cu cele mai mari încasări din cinematografia franceză până la mijlocul anilor '80. Printre cele mai renumite roluri ale sale se numără cele din filmele "Magnificul/ Le Magnifique", "Profesionistul/ Le Professionnel", "Asul aşilor/ L'As des As" şi "Cent mille dollars au soleil".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Jean-Paul Belmondo s-a despărţit de iubita sa.
 Vizualizări articol: 536 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jean-Paul Belmondo s-a despărţit de iubita sa0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei