Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 8 sep 2012 - Anul XVII, nr. 210 (5115)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

MTV Video Music Awards 2012

Gala MTV Video Music Awards, una dintre cele mai imprevizibile şi mai controversate ceremonii, atât pentru momente memorabile, cât şi pentru ţinutele starurilor, a fost prilej şi anul acesta pentru defilarea vedetelor în cele mai elegante sau inedite creaţii vestimentare.

Printre vedetele care au participat la ceremonie s-au numărat Rihanna, Pink, Nicky Minaj, Taylor Swift, Alicia Keys.

Marele câştigător al ceremoniei MTV Video Music Awards 2012, care a avut loc joi seară la Staples Center din Los Angeles, a fost formaţia britanică One Direction, participantă în trecut la versiunea britanică a emisiunii concurs "The X Factor".

Grupul One Direction, alcătuit din cinci adolescenţi, a învins artişti celebri, precum Rihanna şi Justin Bieber la categoria "cel mai bun videoclip pop" şi compatrioţii lor din trupa The Wanted la categoria "cel mai bun artist debutant". Grupul britanic s-a impus şi la categoria "videoclipul care merită cele mai multe partajări pe internet" - un premiu decernat pe baza voturilor fanilor - pentru single-ul lor de debut "What Makes You Beautiful".

 Cântăreaţa americană de muzică rap Nicki Minaj s-a impus la categoria "cel mai bun clip al unei artiste" cu videoclipul piesei "Starships", iar rapperul Chris Brown a câştigat două trofee - "cel mai bun clip al unui artist" şi "cea mai bună coregrafie", ambele pentru videoclipul piesei "Turn Up the Music".

Gala premiilor MTV a fost, pentru Rihanna, prima apariţie la un eveniment oficial cu noua ei coafură, care a făcut senzaţie pe internet în ultima săptămână. Rihanna, care fusese nominalizată, ca şi rapperul canadian Drake, la cinci categorii individuale, a plecat acasă cu un singur trofeu. În ciuda acestui semi-eşec, artista născută în Barbados a câştigat totuşi cel mai râvnit trofeu al galei - "videoclipul anului" - pe care l-a primit pentru videoclipul piesei sale "We Found Love".

Şi rapperul canadian Drake a plecat acasă cu un singur trofeu, obţinut la categoria "cel mai bun videoclip hip-hop" pentru piesa "HYFR", un videoclip care celebrează moştenirea sa evreiască.

Cel mai bun videoclip rock a revenit grupului britanic Coldplay, pentru videoclipul piesei "Paradise".

Rockerul Billie Joe Armstrong a părut că şi-a revenit complet după deshidratarea suferită weekendul trecut în Italia, din cauza căreia formaţia sa Green Day a fost nevoită să îşi anuleze concertul din Bologna, şi a părut într-o formă foarte bună joi seară, cântând alături de mulţi dintre fanii trupei sale, pe care i-a invitat să urce pe scenă pentru a cânta împreună.

Printre artiştii care au urcat pe scenă pentru a-şi interpreta unele dintre cele mai recente piese ale lor s-au aflat Pink, Nicki Minaj, Rihanna şi Taylor Swift.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului MTV Video Music Awards 2012.
 Vizualizări articol: 954 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
MTV Video Music Awards 20120.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei