Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 1 sep 2012 - Anul XVII, nr. 204 (5109)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Paris Hilton, din nou într-un videoclip

 

Starleta americană Paris Hilton a primit propunerea de a apărea într-un videoclip muzical al cântăreţului coreean Kim Jang Hoon. Ea a fost aleasă datorită notorietăţii de care se bucură în Coreea.

Paris Hilton a primit un milion de dolari pentru două zile cât a filmat pentru videoclip. O parte a filmărilor a avut loc în Malibu, unde Paris Hilton a fost văzută purtând un costum de baie şi tocuri înalte, informeazăcontactmusic.com.

"Am avut în vedere o serie de staruri de la Hollywood pentru noul videoclip muzical al lui Kim, printre care Jessica Alba, Scarlett Johansson şi Paris Hilton", a declarat agenţia artistului Kim Jang Hoon. Potrivit agenţiei, a fost aleasă Paris Hilton datorită notorietăţii de care se bucură aceasta în Coreea.

La rândul său, Paris Hilton a postat pe contul său de Twitter fotografii cu ea şi cu Kim. "Iubesc aceste poze cu mine şi Kim Jang Hoon. Este un tip foarte drăguţ şi amuzant. Am petrecut momente minunate la filmările cu el!", a scris Paris.

Videoclipul, care a fost filmat în tehnica 3D, va fi lansat pe 4 octombrie.

Paris Hilton, în vârstă de 31 de ani, este strănepoata fondatorului imperiului Hilton, Conrad Hilton. În ultimii 10 ani, Paris Hilton rareori a lipsit din tabloidele din întreaga lume.

Între 2003 şi 2007, Paris a participat, alături de cea mai bună prietenă a ei din acea perioadă, Nicole Richie, la reality-show-ul "The Simple Life", iar în 2008 a fost protagonista unui format TV similar, în care îşi căuta o nouă prietenă.

În 2007, starleta a petrecut trei săptămâni în închisoare pentru că a încălcat termenii impuşi în perioada de libertate condiţionată, după un accident rutier, iar în 2010 a fost condamnată pentru posesie de droguri.

Între timp, ea a lansat mai multe colecţii vestimentare internaţionale, un parfum şi o linie de pantofi.

De asemenea, ea s-a lansat şi în industria muzicală. Albumul de debut al starletei americane, "Paris", lansat în 2006, a generat opinii împărţite în rândul criticilor muzicali.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Paris Hilton, din nou într-un videoclip.
 Vizualizări articol: 581 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Paris Hilton, din nou într-un videoclip0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei