Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 1 sep 2012 - Anul XVII, nr. 204 (5109)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Pe verde

O tânără şi fetiţa ei de numai 6 anişori, lovite de o maşină pe trecerea de pietoni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

O tânără în vârstă de 31 de ani şi fetiţa ei de 6 anişori au fost lovite de o maşină pe trecerea de pietoni de pe strada Calea Burdujeni, din zona sensului giratoriu de pe Calea Unirii din municipiul Suceava, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava.

Accidentul s-a produs joi dimineaţă, în jurul orei 8:30. Lăcrămioara U., din comuna Dumbrăveni, şi fetiţa ei traversau regulamentar, pe culoarea verde a semaforului electric destinat pietonilor, când au fost lovite de un autoturism la volanul căruia se afla Mihai L., de 61 de ani, din municipiul Suceava.

În urma impactului, victimele au fost transportate cu ambulanţa la Spitalul de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, mama necesitând cinci-şase zile de îngrijiri medicale, iar fiica, patru-cinci zile de îngrijiri medicale.

 

A dat peste un pieton cu maşina şi a fugit

Un alt accident petrecut pe o trecere de pietoni a avut loc joi, în jurul orei 11:30, pe strada Calea Bucovinei din municipiul Câmpulung Moldovenesc.

Potrivit poliţiei, Elena J., în vârstă de 62 de ani, era angajată în traversarea străzii pe o trecere de pietoni semnalizată cu indicatoare rutiere și marcaje, când a fost lovită de un autoturism al cărui conducător auto a părăsit locul accidentului.

Femeia a fost dusă la spital, medicii apreciind că nu se impune internarea, leziunile suferite de victimă necesitând aproximativ o săptămână de îngrijiri medicale.

„În cauză polițiștii efectuează cercetări pentru identificarea conducătorului auto şi a autoturismului implicat în accident”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O tânără şi fetiţa ei de numai 6 anişori, lovite de o maşină pe trecerea de pietoni.
 Vizualizări articol: 966 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
O tânără şi fetiţa ei de numai 6 anişori, lovite de o maşină pe trecerea de pietoni1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Semaforizare ciudata trimis de
( 1 sep 2012, 13:49:56
Oricum, in zona sensului giratoriu din Burdujeni situatia e cel putin ciudata la semafor : galben intermitent, apoi deodata te trezesti ca se face rosu. Verde n-am vazut pe acolo pentru masini.
1.1  RE: Semaforizare ciudata trimis de
( 1 sep 2012, 14:48:29
nu ai cum sa vezi verde nicodata,pt ca e intermintent dupa care rosu
1.2  RE: Semaforizare ciudata trimis de
( 2 sep 2012, 10:55:10
ce inseamna culoarea verde la semafor? Permite trecerea, nu?
Iar in sensul giratoriu, daca nu cumva se face rosu din toate cele 4 partile odata. Nu are cum sa fie verde acolo, niciodata deoarece s`ar produce accidente grave, permitandu-ti a intra in sensul giratoriu.
Culoarea galben intermitenta, te obliga sa cedezi trecerea. De aici va descurcati voi sa intelegeti.
2.   Semaforizare trimis de
( 2 sep 2012, 13:12:38
OK. Haideti sa ne intelegem, ori e sens giratoriu, ori este intersectie semaforizata. Placinta aia nu e nici una din ele. Sa nu uitam ca trecerea din fata de la Materna are de asemenea semafor cu portocaliu intermitent, ca si sensul giratoriu.

Ce NAIBA inseamna portocaliu intermitent si cine e geniul care a inventat sistemul asta. E o moda in Suceava asta cu portocaliu intermitent, care te distrage ca sofer pentru ca nu te poti uita secunde in sir la semaforul ala sa vezi daca e portocaliu continuu sau portocaliu intermitent, pentru ca mai ai si alte lucruri la care sa te uiti cand conduci, cum ar fi masinile din fata ta, pietoni, etc.

Eu vreau o explicatie de la dl. Hermeniuc referitor la acest sistem idiot si beneficiile lui pentru suceveni. So far, nothing...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei