Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 1 sep 2012 - Anul XVII, nr. 204 (5109)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Administraţie

Au început schimbările şefilor din instituţiile descentralizate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Două instituţii sucevene au din această săptămână şefi noi. Este vorba despre Comisariatul Judeţean Suceava al Gărzii Naţionale de Mediu şi Casa Corpului Didactic. O altă modificare în structura de conducere a unei instituţii publice a avut loc şi la Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava. Pentru toate cele trei instituţii, nominalizările celor care au preluat funcţiile de conducere au fost făcute de către PSD, potrivit negocierilor din cadrul USL.

Astfel, la Comisariatul Judeţean Suceava al Gărzii Naţionale de Mediu, postul de prim-comisar a fost preluat de Adriana Iordache. Aceasta a preluat funcţia după ce fostul şef al instituţiei Victor Guliciuc şi-a prezentat demisia. Adriana Iordache a mai condus Garda de Mediu Suceava pe perioada a aproximativ opt luni, în cursul anului 2009. În cadrul Gărzii de Mediu Suceava, Adriana Iordache a mai ocupat funcţiile de comisar şi comisar-şef, având şi funcţia de comisar regional adjunct la Comisariatul Regional Suceava.

 

Vasile Monacu nu mai este inspector general adjunct la IŞJ Suceava

O altă schimbare la nivelul conducerii unei instituţii a avut loc ieri şi la Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava, acolo unde Vasile Monacu a pierdut funcţia de inspector general adjunct. Lui Vasile Monacu i-a expirat contractul de management, motiv pentru care în postul de adjunct al IŞJ Suceava a fost numită Gabriela Scutaru, care ocupa până în momentul de faţă funcţia de inspector pe probleme de management în cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava.

Nu în ultimul rând, postul de director al Casei Corpului Didactic Suceava fost preluat de directorul Şcolii cu Clasele I-VII Nr. 9 „Ion Creangă”, Constantin Mărgineanu. Funcţia de director al Casei Corpului Didactic era ocupată de Traian Duminică.

 

Liberalii prezintă primele propuneri concrete pentru şefia unor instituţii

În ceea ce-i priveşte pe liberalii suceveni, aceştia nu au schimbat până în momentul de faţă nici un şef la instituţiile descentralizate care le-au revenit în urma negocierilor din cadrul USL. Potrivit unor surse din cadrul PNL Suceava, acest partid îl va propune pe Dorin Mihăilă pentru a prelua conducerea Inspectoratului Teritorial de Muncă Suceava. De asemenea, Vasile Mocanu ar urma să preia postul de director al Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Suceava, iar Vasile Lateş va fi şeful Oficiului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului.

În acelaşi timp, medicul veterinar Octavian Ilisoi va fi nominalizarea PNL pentru şefia Direcţiei Sanitar Veterinare Suceava. Până în prezent, liberalii nu s-au hotărât pe cine vor pune directori la Finanţe şi Serviciul de Gospodărire a Apelor, două instituţii care au revenit PNL în urma negocierilor din cadrul USL. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Au început schimbările şefilor din instituţiile descentralizate.
 Vizualizări articol: 1037 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.79/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.8 din 14 voturi
Au început schimbările şefilor din instituţiile descentralizate2.8514

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei