Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 1 sep 2012 - Anul XVII, nr. 204 (5109)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Michael Douglas, în rolul preşedintelui american Ronald Reagan, într-un nou film

 

Michael Douglas - cunoscut ca fiind un susţinător al Partidului democratic american - este în negocieri pentru a interpreta rolul preşedintelui republican Ronald Reagan într-un film biografic, a cărui acţiune este plasată în 1986, la scurt timp după explozia de la Cernobîl.

Filmul "Reykjavik" se va concentra asupra negocierilor pentru pace dintre Reagan şi liderul sovietic de atunci Mihail Gorbaciov, care au avut loc în capitala Islandei, informează thesun.co.uk.

Potrivit publicaţiei de specialitate The Hollywood Reporter, rolul lui Gorbaciov nu a fost încă distribuit.

Regizorul britanic Mike Newell este în negocieri pentru a realiza acest proiect, care va fi produs de Ridley Scott şi David W. Zucker.

Michael Douglas - care s-a vindecat de un cancer la gât cu care a fost diagnosticat în 2010 - tocmai a terminat filmările pentru filmul biografic "Behind the Candelabra", în regia lui Steven Soderbergh, despre viaţa muzicianului Liberace.

Anul viitor, Michael Douglas - care este căsătorit cu actriţa Catherine Zeta-Jones - va putea fi văzut pe marile ecrane în "Haywire and Last Vegas", o comedie cu Robert De Niro, Morgan Freeman şi Kevin Kline.

De-a lungul unei cariere de peste patru decenii, Michael Douglas a câştigat două premii Oscar, unul în calitate de producător al filmului "Zbor deasupra unui cuib de cuci", împreună cu Saul Zaentz, în 1976, iar celălalt pentru rolul din filmul "Wall Street". Michael Douglas a apărut în numeroase lungmetraje, precum "Idilă pentru o piatră preţioasă" şi "Wonder Boys", însă rolul care l-a propulsat a fost cel al inspectorului de poliţie Steve Keller, pe care l-a interpretat în cele 98 de episoade ale serialului de televiziune "Străzile din San Francisco", difuzat de postul ABC între anii 1972 - 1976.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Michael Douglas, în rolul preşedintelui american Ronald Reagan, într-un nou film.
 Vizualizări articol: 494 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Michael Douglas, în rolul preşedintelui american Ronald Reagan, într-un nou film0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei