Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 1 sep 2012 - Anul XVII, nr. 204 (5109)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ofiţerul de relaţii publice al Poliţiei, suspendat din funcţie, după un scandal la pub-ul „Oscar Wilde”

Sâmbătă, 1 Septembrie 2012 (16:20:21)

 

Ofiţerul de relaţii publice al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, inspectorul principal Gabriel Panţiru, a fost suspendat din funcţie, au anunţat astăzi (sâmbătă) superiorii lui, după ce a fost implicat într-un scandal în pub-ul „Oscar Wilde” din centrul municipiului reşedinţă de judeţ.

 

Poliţia, sesizată prin 112

Potrivit unui comunicat al IPJ Suceava, sâmbătă dimineaţă, la ora 3:39, poliţia a fost sesizată prin 112 despre faptul că un lucrător de poliţie aruncă cu sticle asupra unui avocat. Acesta din urmă a fost chiar cel care a făcut reclamaţia, fiind vorba de Adrian Voronca, în vârstă de 29 de ani, din municipiul Suceava.

La faţa locului a fost trimisă o patrulă de intervenţie a poliţiei, precum şi o echipă de ofiţeri din cadrul Biroului Control Intern, care l-au găsit pe avocatul care a sunat la 112, acesta spunându-le că în timp ce se afla în local a fost agresat verbal de către poliţist, iar ulterior acesta din urmă a aruncat mai multe sticle asupra lui.

Potrivit comunicatului IPJ Suceava, ofiţerul de poliţie se afla în concediu de odihnă, iar în prezent este cercetat disciplinar de ofiţerii Biroului Control Intern pentru „comportament neadecvat în societate şi atingerii aduse meseriei şi profesiei de poliţist”.

„Având în vedere faptul că managementul instituţiei noastre nu tolerează astfel de abateri privind comportamentul poliţiştilor în exercitarea îndatoririlor de serviciu dar şi în afara acestuia, şeful IPJ Suceava a dispus suspendarea din funcţie a ofiţerului până la definitivarea cercetărilor privind evenimentul în care a fost implicat. Încă de la începutul activităţii, şeful inspectoratului a transmis tuturor lucrătorilor că nu tolerează comportamente şi atitudini care să aducă atingere imaginii şi prestigiului instituţiei poliţiei”, se precizează în comunicatul remis mass-media din judeţ

 

Avocatul nu depune plângere

Contactat telefonic, avocatul Voronca a declarat că lucrurile nu stau întocmai cum au fost prezentate în comunicatul remis de IPJ Suceava.

El recunoaşte că a sunat la 112, după ce a văzut o sticlă zburând în direcţia lui. Susţine că i s-a părut firesc să sune la 112, precizând însă că sticla respectivă nu l-a atins şi nu a văzut cine a aruncat-o.

De asemenea, avocatul a declarat că nu doreşte să depună plângere şi să dea amploare acestui subiect. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ofiţerul de relaţii publice al Poliţiei, suspendat din funcţie, după un scandal la pub-ul „Oscar Wilde”.
 Vizualizări articol: 1858 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.7 din 12 voturi
Ofiţerul de relaţii publice al Poliţiei, suspendat din funcţie, după un scandal la pub-ul „Oscar Wilde”2.7512

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Of of of trimis de
( 1 sep 2012, 19:11:13
Uite cum dupa multi multi ani aflu si eu cate ceva despre fosti mei prieteni..... Gabi ...multa bafta ...treci tu si peste asta... te saluta cu stima al tau amic cristi....
2.   Waw trimis de
( 2 sep 2012, 10:27:27
doi pusti teribilisti,unul purtator de cuvant la politie din cauza ca e si purtator de nume pantiru"(sic) si altul...un mare avocat la cele 29 de primaveri ale domniei sale...cherchez la femme d-lor asta e cauza..
3.   Mda trimis de
( 2 sep 2012, 13:37:49
am putea cere proprietarului inregistrarea videa,dar sunt convins ca deja lipseste,stiti prea bine cui apartine afacerea,nu are nimeni nimic ce sa le faca,va zic o intamplare cand propritarii din zona au facut un apel la politie in legatura cu muzica si haosul din zona,a aparut polistii si mai mult ca sigur au baut un shot de tequila.in concluzie trebuie sa si apreciem si lucrurile pozitive de la Oscar cum ar fi calitatea muzicii si tipurile de bauturi care nu le mai gasesti in SV,asa ca va las pe voi sa mai trageti concluzii
3.1  RE: Mda trimis de
( 2 sep 2012, 14:25:14
am vazut filmarea din carciuma respectiva azi dimineata pe Realitatea sau RTV (nu retin exact).
4.   Rusine trimis de
( 2 sep 2012, 13:52:03
Bine am inteles povestea,dar totusi nu inteleg ptr. ce a fost destituit din functie,au stabilit mai marii conducerii ca politistul este vinovat,sau au luat o masura PREVENTIVA. Dragii mei ati uitat sa spuneti in articol ca mai marele conducator nu mai bea si nu fumeaza de 5 ani.
5.   Catre Biceaga C Ionut trimis de
( 2 sep 2012, 23:05:10
DE CE NU STAI TU ACOLO UNDE ESTI. AI PLECAT DIN BURDUJENI SI ACUM ESTI MARE, FIZIC, ~femeie de servicilaughing. MAI VEZI UN DEX CA TE EXPRIMI CAM GRESIT SI NECIVILIZAT.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei