Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 25 aug 2012 - Anul XVII, nr. 198 (5103)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tom Cruise, pus în dificultate la un restaurant

Tom Cruise a luat masa, alături de fiica lui Isabella şi un grup de prieteni, la un restaurant indian din Marea Britanie, unde filmează în prezent, dar nu a putut plăti consumaţia.

Prezenţa actorului la restaurantul Veer Dhara din St Albans, Hertfordshire, aflat în zona unei mici pieţe, pentru a lua discret o masă fără pretenţii, a fost o surpriză pentru manager, relatează dailymail.co.uk.

Cruise a luat masa cu fiica sa Isabella, în vârstă de 19 ani, şi cu un grup de prieteni, aflându-se în zonă pentru filmările peliculei SF "All You Need Is Kill", în care joacă alături de Emily Blunt.

Venirea în restaurant a unui mare actor de la Hollywood a fost anunţată mai întâi de gărzile de corp ale lui Cruise, care au precizat că acesta îşi doreşte linişte şi discreţie. Cruise a fost invitat cu grupul său la o masă lângă bucătărie. El a precizat că este foarte înfometat şi a cerut ca aperitivul şi felul principal să îi fie servite în acelaşi timp. La felul principal - pui extra-condimentat cu tikka masala - a băut apă minerală.

Nota de plată pentru toată masa a fost de 220 de lire sterline (350 de dolari), însă restaurantul nu putea lua banii de pe cardul American Express al actorului. Cruise a spus că toţi cei din grup au numai dolari la ei, însă o femeie a plătit până la urmă în bancnote de 50 de lire, lăsând şi un bacşiş generos de aproape 80 de lire sterline.

Managerul restaurantului, Darshit Hora, a precizat că, dacă grupul nu ar fi avut cu ce să plătească, masa ar fi fost din partea casei.

"Am avut un mare şoc când l-am văzut intrând. A spus că restaurantul i-a fost recomandat, dar nu a precizat de către cine", a mai spus managerul.

Tom Cruise, al cărui divorţ de Katie Holmes a fost finalizat săptămâna aceasta, deţine în Marea Britanie o mare proprietate, în Sussex, un comitat aflat nu foarte departe de Hertfordshire, unde actorul filmează în prezent.

Tom Cruise este unul dintre cei mai cunoscuţi actori de film. Pe lângă hiturile de box office, precum cele din seria "Misiune: Imposibilă", Cruise are în palmares şi filme îndreptate spre cinematograful de artă: "Magnolia" (1999), "Cu ochii larg închişi/ Eyes Wide Shut", ultimul film al lui Stanley Kubrick (1999), şi "Deschide ochii/ Vanilla Sky" (2001).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tom Cruise, pus în dificultate la un restaurant.
 Vizualizări articol: 1062 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tom Cruise, pus în dificultate la un restaurant0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei