Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 25 aug 2012 - Anul XVII, nr. 198 (5103)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Mircea Badea a rămas fără permis, după ce a fost prins conducând cu 162 de kilometri pe oră

Realizatorul TV Mircea Badea a rămas fără permis de conducere pentru 90 de zile, după ce ieri, pe autostrada Bucureşti - Ploieşti, a fost prins conducând cu 162 de kilometri pe oră, au declarat, pentru MEDIAFAX, oficiali din Poliţia Română.

Maşina lui Badea a fost surprinsă de radar cu această viteză în dreptul kilometrului 21, pe sensul spre Ploieşti, potrivit aceloraşi surse.

În plus, realizatorul TV a primit nouă puncte amendă, în valoare de 630 de lei.

Viteza legală pe autostradă este de 130 de kilometri pe oră.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mircea Badea a rămas fără permis, după ce a fost prins conducând cu 162 de kilometri pe oră.
 Vizualizări articol: 987 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Mircea Badea a rămas fără permis, după ce a fost prins conducând cu 162 de kilometri pe oră5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Of... Băsiştii ăştia! trimis de
(25 aug 2012, 11:59:56
Băi omule, ce treabă!!! Peste tot, numa' băsişti! Precis că poliţaiul ăla era un băsist afurisit! Şi radaru' la fel! Na', ce să-i faci, şi el trăieşte în România şi... nu prea mai avea timp! Aşa că de data asta timpul l-a umplut şi pe el de respect!
2.   Of...Basistii astia! trimis de
(25 aug 2012, 12:14:34
Declaratia de presa de ieri a Jandarmeriei Romane a fost uluitoare:50 de amenzi si 50 de dosare penale(jandarmeria nu are dreptul sa faca dosare penale)pentru demonstrantii din piata Universitatii.Am ramas uluit.Adica asta iarna sub Boc si Ungureanu demonstrantii urlau in voie fara sa-i amendeze nimeni si acuma sub Ponta sunt amendati si amenintati cu dosare penale?In ce tara traim???Apoi mi-am dat seama ca sireacu ministru nu stia nika si era lucrat pe la spate de jandarmii basisti.Sper sa reuseasca sa faca ordine in Jandarmerie.In aceeasi nota si Mircea e vanat zilnic de basisti si uite ca l-au prins.
3.   Generalul Salar trimis de
(25 aug 2012, 12:22:44
In Suceava la manifestatiile de asta iarna la ordinele generalului contraamiral Flutur generalul Salar a amendat cam 15 persoane.S-au atacat in instanta amenzile si s-au preschimbat in avertismente.Deci nici un manifestant nu a platit amenda.Mai mult un manifestant a fost amendat in ziua cand era la un botez deci avea 100 de martori.Jandarmul si martorul care au semnat procesul verbal sunt pasibili de fals in acte si marturie minciunoasa.Parchetul militar s-a autosesizat si manifestantii amendati au fost la Bucuresti sa dea declaratii.Urmarea??? Salar e comandantul Jandarmeriei Suceava in continuare.Si cica USL e la putere.HA HA HA mersi tanti Aspazia!!!
4.   Prostii si papagali trimis de
(25 aug 2012, 12:28:31
Bre Radule.........fita-ar inteligenta d ris....studiaza usl-istule fatarnic ce esti Legea 61/91, Legea 60 privind organizarea adunarilor publice si citeste desteptule indoctrinat ale cui sunt competentele in a constatat infractiuni si pedepse la aceste acte normative! P A P A G A L U L E !
In rest pentru Badea foarte bine i-au facut ca l-au lasat preventiv fara permis....acu ce zice.iar stateau politistii in boscheti pe autostrada de data asta.ce sa vezi.....sa moara lumea la prins si pe Badea un radar si face tamtam............. Lasa Bre realizatorule lui peste prajit.........nu mopri tu de foame din asta si daca da cumva ti-e foame ....cauta un politist sa-ti de-a de mincare sigur are mai multa inima ca tine!
5.   Uaau trimis de
(25 aug 2012, 13:14:33
A fost prins cu 160 km pe autostrada... straight face PE AUTOSTRADA! Putea fi dezastru! Daca ii iesea brusc in fata un copilas micut scapat din mana mamei..oh Doamne, bine i-au facut ca l-au lasat fara permis! Penibil raised eyebrows Doar cine nu conduce pe drumurile astea se poate criza ca un cimpanzeu, la articolul asta.
5.1  RE: Uaau trimis de
(25 aug 2012, 14:25:30
Hai măi băieți,nu fiți malițioși,se putea și mai bine.Cu 160 te faci de râs ce asta e viteză?Am făcut Austria cu 230 și nu m-a oprit nici ☭ a Spătarul.Badea să-ți fie rușine ai mers ca un melc și o babă beșinoasă îți dădea flit.
6.   Catre Foxman trimis de
(25 aug 2012, 13:22:30
Tot asa au zis si jandarmii la Suceava,Au zis de celebra lege 61/91 pe care o stiu pe de rost.Si uite ca nimeni nu a platit amenda.Inainte de a aplica legea mai sunt niste etape.Trebuie sa atentionezi persoana,sa-l rogi frumos sa paraseasca zona .De asemenea trebuie sa ai un martor cand faci procesul verbal.Piata Universitatii este un caz special,este Agora bucurestenilor si pentru a manifesta acolo nu trebuie sa instiintezi Primaria.Acolo se manifesteaza zilnic din ianuarie.
7.   WOW!!! trimis de
(25 aug 2012, 13:31:44
Senzational! Ce stire! Badea a depasit viteza legala si a luat amenda. De parca n-ar fi normal. Nu conteaza cine esti, ai gresit platesti.
Isi permite sa plateasca o amenda. Dealtfel si-a permis sa-i ajute pe multi, spre diferenta de "altruistii" basisti, pdl-isti, si lingaii acestora.
O alternativa placuta a emisiunilor lui Badea, este oferita de Ion Cristoiu, detinatorul adevarului universal, furnizat de catre primul c/u/r al tarii. Vizionare(auditie) placuta!
8.   Respectarea legii trimis de
(25 aug 2012, 13:39:14
Indiferent prin ce momente ar trece omul,respectul pentru lege trebuie sa fie fundamental.La orice pe pamantul acesta trebuie sa respecti regula ,prin asta te diferentiezi de cele necuvantatoare .
9.   Reclama... trimis de
(25 aug 2012, 14:43:52
la autostrada aia, despre care chiar dl Badea spunea ca sunt construiti abia trei kilometri? La viteza de 162 km la ora, ii parcurgea intr-un minut jumate. Regii asfaltului pot fura, n-avem autostrazi, si totusi, infractorii gasesc solutii de a incalca viteza. E drept, ai depasit viteza, da' pe care autostrada ai mers, ca noi in Romania n-avem autostrazi. Eu cred ca dl Badea trebuia amendat pentru faptul ca n-avem autostrazi. In acest fel, cei care depasesc viteza nu au pe unde circula, deci scapa basma curata de sanctiunea contraventionala.
10.   Cati dintre voi detineti permis de conducere? trimis de
(26 aug 2012, 12:14:40
Din cate stiu eu pt depasirea vitezei cu 50 kmh se retine permisul, deci mister badea trebuia sanctionat cu 4 puncte si amenda
10.1  RE: Cati dintre voi detineti permis de conducere? trimis de
(26 aug 2012, 12:31:00
Pe portiunea in care l-au "pozat" era limita de viteza de 100 km/h.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei