Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 25 aug 2012 - Anul XVII, nr. 198 (5103)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

În ritm de melc

Poliţiei şi Parchetului le-au luat trei zile să-l interneze la Psihiatrie pe individul care a înţepat cu acul un copil pe stradă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Individul care la începutul acestei săptămâni a atacat un copil pe stradă şi l-a înţepat de mai multe ori cu un ac de cusut a fost internat în cursul zilei de joi la Psihiatrie, după trei zile de la producerea agresiunii.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, joi, Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava a confirmat începerea urmăririi penale faţă de agresor, Gheorghe B., în vârstă de 31 de ani, din Plopeni.

„S-a dispus pe bază de ordonanță internarea suspectului în Secția de Psihiatrie Burdujeni din cadrul Spitalului Județean de Urgență <Sfântul Ioan cel Nou> Suceava, în vederea expertizării neuropsihiatrice a acestuia”, se arată în comunicatul poliţiei.

 

L-a atacat fără nici un motiv

Luni seară, în jurul orei 21.30, Gheorghe B. l-a atacat pe un minor în vârstă de 13 ani, pe strada Mitropoliei din municipiul Suceava, chiar în faţa blocului în care locuieşte victima.

Minorul era împreună cu un alt copil de vârstă apropiată şi, după atac, a ajuns la spital cu mai multe plăgi înţepate la nivelul antebraţului şi braţului stâng. În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că agresorul, „fără nici un motiv, l-a lovit cu pumnul în zona feței, după care l-a înțepat de trei ori în brațul stâng pe minor”.

Mama minorului era în stare de şoc de ceea ce i s-a putut întâmpla fiului ei. „Era foarte speriat, a strigat după ajutor. S-a trântit în el, a scos un ac, l-a înţepat în biceps, în mânuţă, în deget, i-a perforat degetul cu acul, i-a tras cu pumnul”, povesteşte femeia.

Pe lângă spaima atacului, familia minorului se teme ca acesta să nu fi fost infectat cu vreo boală, motiv pentru care urmau să-i facă un set de analize.

 

„Normal că ne e frică, să-l interneze undeva, nu să-l lase în libertate”

Aşa cum semnalam încă din ediţiile trecute, după ce a fost prins şi audiat de poliţie, Gheorghe B. a fost lăsat să plece, iar agresorul s-a întors la blocul în care locuieşte minorul atacat şi familia acestuia şi a încercat să intre în contact cu familia acestuia.

Culmea tupeului, Gheorghe B. a făcut şi el reclamaţie că ar fi fost agresat de minorul în vârstă de 13 ani.

„Normal că ne e frică, să-l interneze undeva, nu să-l lase în libertate”, mărturisea la o zi după atac bunica minorului agresat.

Abia după trei zile, anchetatorii l-au dus pe suspect la Psihiatrie, de unde, cel mai probabil, în câteva zile se va întoarce din nou pe străzi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Poliţiei şi Parchetului le-au luat trei zile să-l interneze la Psihiatrie pe individul care a înţepat cu acul un copil pe stradă.
 Vizualizări articol: 2203 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 1 vot
Poliţiei şi Parchetului le-au luat trei zile să-l interneze la Psihiatrie pe individul care a înţepat cu acul un copil pe stradă4.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei