Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 25 aug 2012 - Anul XVII, nr. 198 (5103)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Jennifer Lopez va produce un serial TV despre un cuplu de lesbiene

Actriţa şi cântăreaţa Jennifer Lopez va produce un serial de televiziune despre viaţa de familie a unui cuplu de lesbiene, care va fi difuzat de postul ABC Family.

Reprezentanţii postului ABC Family au declarat, joi, că episodul pilot al acestui serial, intitulat "The Fosters", va aduce pe micile ecrane povestea de viaţă a unui cuplu de lesbiene care creşte "o combinaţie demnă de secolul al XXI-lea" de copii biologici şi adoptaţi, informează accesshollywood.com.

Jennifer Lopez va fi producătorul executiv pentru acest episod, ce va avea o durată de o oră. Numele actorilor din distribuţie nu au fost anunţate deocamdată.

Compania artistei americane, Nuyorican, produce şi alte seriale TV, printre acestea numărându-se "Taming Ben Taylor", o producţie din categoria comediilor romantice în care Lopez interpretează rolul principal, dar şi "Sweet Little 15", un serial despre procesul de maturizare a unei adolescente mexicane.

Jennifer Lopez, care a anunţat recent că a renunţat la rolul de jurat în emisiunea "American Idol", produce prin intermediul companiei sale şi lungmetraje pentru marele ecran.

Aleasă, în mai anul acesta, de Forbes cea mai influentă celebritate din lume, J Lo este actriţă, artistă, cântăreaţă, producător de film, TV şi muzică, designer de modă, antreprenor şi filantroapă. În aprilie 2011, Jennifer Lopez a primit titlul de cel mai frumos om din lume din partea revistei People, într-o perioadă în care cariera artistei americane se află din nou pe o pantă ascendentă, marcată de lansarea unui nou album - "Love?". Single-ul dance-pop "On The Floor" de pe acest album a ajuns în fruntea clasamentelor muzicale din multe ţări şi pe prima poziţie în Top 10 Billboard, performanţă înregistrată de Lopez şi cu piesa "All I Have" din 2003. Jennifer Lopez a vândut peste 11,8 milioane de albume în SUA şi peste 70 de milioane de discuri în lumea întreagă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Jennifer Lopez va produce un serial TV despre un cuplu de lesbiene.
 Vizualizări articol: 465 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jennifer Lopez va produce un serial TV despre un cuplu de lesbiene0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei