Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 8 aug 2012 - Anul XVII, nr. 183 (5088)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Francis Ford Coppola are o apariţie spectaculoasă în scurtmetrajul românesc "În film la Naşu'"

Cineastul Francis Ford Coppola, creatorul trilogiei "Naşul", are o intervenţie telefonică plină de umor în comedia "În film la Naşu'", unul dintre cele trei scurtmetraje româneşti din proiectul cinematografic "Hot Shorts", ce va fi lansat în cinematografe pe 17 august.

Cu permisiunea specială a lui Francis Ford Coppola, filmul prezintă o convorbire telefonică reală dintre actorul care-l interpretează pe şeful vămii româneşti şi reputatul cineast, justificându-se astfel şi titlul scurtmetrajului, "În film la Naşu'".

Scris şi regizat de Cristina Jacob, "În film la Naşu'" îi are în rolurile principale pe Cristi Iacob, Diana Dumitrescu şi Florin Călinescu, lista de actori care şi-au adus contribuţia la acest scurtmetraj fiind completată de Ion Grosu, Anamaria Mirică şi Ion Săpdaru.

"«În film la Naşu'» relatează povestea a trei tineri nevoiţi să se confrunte cu excesul de zel şi lipsa de scrupule a unor vameşi de la graniţa dintre România şi Republica Moldova. O călătorie ce ar trebui să fie o simplă rutină se transformă într-o comedie absurdă, în care dinamica dintre interogările vameşilor şi exasperarea crescândă a celor trei duc totul spre un final hilar, cu o întorsătură neaşteptată şi unică", a spus Cristina Jacob, regizorul şi scenaristul filmului.

Atunci când Andrei, unul dintre personaje, menţionează că trebuie să ajungă urgent pe platou la un film regizat de Francis Ford Coppola, şeful vămii româneşti le cere să-l sune pe regizor, ca să se convingă că spun adevărul şi să le lase să plece din Moldova. Matei se conformează şi, surpriză, Coppola preia apelul. Profitând de ocazie, şeful vămii îi oferă lui Coppola, prin telefon, propria sa interpretare a unui fragment din celebrul film "Naşul/ The Godfather".

O premieră pentru piaţa de cinema din România, proiectul "Hot Shorts", distribuit de MediaPro Distribution, este un concept nou care introduce pe marile ecrane un set de trei scurtmetraje ("În film la Naşu'", "Bora Bora" şi "Tatăl meu e cel mai tare") a căror valoare a fost deja confirmată la festivaluri internaţionale de film precum Cannes, Locarno, Sarajevo, Salonic sau Varşovia.

"Hot Shorts" va putea fi urmărit din 17 august în următoarele cinematografe: Hollywood Multiplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex Baneasa, Movieplex, Cinema City Cotroceni, Cinema City Sun Plaza, Odeon Cineplex Cluj, Cinema City Cluj, Arad, Brăila şi Târgu Mureş.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Francis Ford Coppola are o apariţie spectaculoasă în scurtmetrajul românesc "În film la Naşu'".
 Vizualizări articol: 571 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Francis Ford Coppola are o apariţie spectaculoasă în scurtmetrajul românesc "În film la Naşu'"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei