Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 8 aug 2012 - Anul XVII, nr. 183 (5088)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Anne Hathaway, admirată de preşedintele Obama

Preşedintele american Barack Obama este un admirator declarat al actriţei Anne Hathaway, pe care o consideră "cel mai bun lucru" pe care l-a remarcat în filmul "Cavalerul negru: Legenda renaşte/ The Dark Knight Rises".

Preşedintele american a vorbit despre acest film cu ocazia unei petreceri private, care a fost organizată sub forma unei acţiuni de strângere de fonduri pentru campania sa prezidenţială, luni, la vila din Connecticut a producătorului de film Harvey Weinstein, potrivit unei ştiri publicate de contactmusic.com.

Obama a spus că Anne Hathaway a fost "spectaculoasă" în acest film.

"Am avut şansa să văd cel mai recent film din seria «Batman» şi ea este cel mai bun lucru pe care l-am remarcat în film. Asta este doar părerea mea", a spus Barack Obama.

Anne Hathaway, care a râs la gluma făcută de Obama, a fost una dintre gazdele acelei petreceri, alături de Joanne Woodward, Aaron Sorkin şi Harvey Weinstein.

La această petrecere - unde meniul a costat 35.800 de dolari - au mai fost prezenţi Jerry Springer şi editorul-şef al revistei americane Vogue, Anna Wintour.

Actriţa americană Anne Hathaway a fost apreciată de critici şi de public pentru rolul din "Rachel se mărită/ Rachel Getting Married", de Jonathan Demme, pentru care a fost nominalizată, în 2009, la Oscar. Actriţa a jucat, de asemenea, în "Diavolul se îmbracă de la Prada" şi în "Brokeback Mountain". Actriţa a putut fi văzută pe marile ecrane în 2010 în filmul "Dragoste şi alte dependenţe/ Love and Other Drugs", în care joacă alături de Jake Gyllenhaal, dar şi în animaţia "Alice în Ţara Minunilor/ Alice in Wonderland", de Tim Burton, în care a jucat rolul Reginei Alba. În 2011, actriţa a asigurat vocea personajului Jewel din animaţia de mare succes "Rio" şi va putea fi văzută în curând pe marile ecrane în rolul Fantine din filmul "Les Miserables", regizat de Tom Hooper.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Anne Hathaway, admirată de preşedintele Obama.
 Vizualizări articol: 364 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Anne Hathaway, admirată de preşedintele Obama0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei