Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 23 iul 2012 - Anul XVII, nr. 169 (5074)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ursula Andress, cea mai seducătoare vedetă din filmele cu "James Bond"

 

Actriţa elveţiană Ursula Andress, în vârstă de 76 de ani, a fost desemnată cea mai seducătoare vedetă din filmele din franciza "James Bond", în urma unui sondaj realizat de reţeaua de magazine Debenhams.

Sondajul a fost realizat pe baza voturilor exprimate online de câteva mii de cliente ale magazinelor Debenhams din Marea Britanie, informează express.co.uk.

Actriţa Ursula Andress ocupă prima poziţie în acest sondaj, graţie prestaţiei sale din primul film din seria "James Bond", intitulat "Dr. No", lansat pe marile ecrane în anul 1962, în care a interpretat rolul Honey Ryder. Actriţa elveţiană este protagonista unei scene intrate în legenda cinematografiei mondiale, impresionând publicul de pretutindeni în momentul în care, sub privirileUrsula Andress, cea mai seducătoare din "James Bond" partenerului ei din film Sean Connery, a ieşit din mare, purtând un bikini de culoare albă şi o centură asortată.

Actriţa americană Halle Berry, în vârstă de 45 de ani, ocupă locul al doilea în acest sondaj, graţie rolului Jinx Johnson din filmul "Să nu mori azi/ Die Another Day" din anul 2002.

Nici bărbaţii nu au fost uitaţi, întrucât britanicul Daniel Craig, în vârstă de 44 de ani, ocupă locul al treilea în acest sondaj. Daniel Craig este actorul care interpretează rolul agentului 007 în ultimele trei filme din această franciză cinematografică.

Cele 22 de filme "James Bond" realizate până în prezent au generat încasări de 1,6 miliarde de dolari în SUA şi Canada şi de peste 3 miliarde de dolari în toată lumea, această serie fiind pe locul al treilea în clasamentul celor mai de succes francize cinematografice, potrivit Box Office Mojo.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ursula Andress, cea mai seducătoare vedetă din filmele cu "James Bond".
 Vizualizări articol: 501 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ursula Andress, cea mai seducătoare vedetă din filmele cu "James Bond"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei