Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 20 iul 2012 - Anul XVII, nr. 167 (5072)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Mandinga concertează pentru prima dată la Roma, sâmbătă şi duminică

 

Trupa Mandinga va concerta pentru prima dată în capitala Italiei, Roma, sâmbătă şi duminică, de la ora 21.00, în cel mai mare parc de distracţii din oraş - Rainbow Magic Land, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Mandinga a fost invitată să cânte în cadrul spectacolului Miss România în Italia, cel mai important eveniment organizat de comunitatea românească din această ţară. Liviu Hodor&Mona vor asigura deschiderea concertului trupei Mandinga.

Trupa care a reprezentat România la Eurovision 2012 va aduce pe scena din Roma hitul "Zaleilah", dar şi piese noi de pe albumul "Club de Mandinga", lansat oficial de curând.

Pentru a pregăti show-urile de la Roma, primele susţinute de Mandinga în Italia, cei şapte membri ai trupei repetă intens şi pregătesc atent coregrafia pentru cele două spectacole în aer liber, de sâmbătă şi duminică.

"Abia aşteptăm să-i cunoaştem pe românii din Italia şi pe italienii despre care am aflat că deja au învăţat paşii «Zaleilah», după cum ne scriu mulţi dintre ei pe pagina de Facebook Mandinga. Avem 12 piese noi pe «Club de Mandinga» şi vom cânta multe dintre ele în concertele din acest weekend. Suntem nerăbdători să vedem reacţiile la aceste piese şi să cântăm la evenimentul care va aduce la un loc cele mai frumoase femei din Italia", spune Elena, solista Mandinga.

Mandinga a primit în urmă cu o săptămână, din partea casei de discuri Cat Music, discul de aur pentru vânzările digitale ale piesei "Zaleilah", extras pe single de pe noul album "Club de Mandinga".

Între timp, piesele Mandinga se aud într-un număr din ce în ce mai mare de ţări, fiind difuzate în heavy rotation la radio, dar şi în cluburi.

Mandinga, un mix original de muzicieni români şi cubanezi, este formată din şapte membri: Elena (solista), Alex (trompetă), Chupi (tobe), El Nino (congas), Omar (pian), Zach (saxofon) şi Tony (trombon).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mandinga concertează pentru prima dată la Roma, sâmbătă şi duminică.
 Vizualizări articol: 440 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mandinga concertează pentru prima dată la Roma, sâmbătă şi duminică0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei