Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 13 iun 2012 - Anul XVII, nr. 135 (5040)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Seal susţine un nou concert la Bucureşti, pe 27 noiembrie

Celebrul cântăreţ şi compozitor britanic Seal revine la Bucureşti pentru a-şi promova cel mai recent material de studio, "Soul 2", într-un concert care va avea loc pe 27 noiembrie, la Sala Palatului, informează organizatorii.

Recompensat cu trei premii Grammy, Seal este cunoscut datorită hiturilor pe care le-a lansat în cei peste douăzeci de ani de carieră şi în special pentru piesa "Kiss from a Rose", care a figurat pe coloana sonoră a filmului "Batman Forever" (1995). Cariera lui Seal numără opt albume de studio, vândute în peste douăzeci de milioane de exemplare în întreaga lume.

Cel mai recent album al artistului britanic este unul de coveruri. Albumul, intitulat "Soul 2", a fost realizat în colaborare cu vechii săi prieteni legendarii producători Trevor Horn şi David Foster. Primul are meritul de a-l fi lansat pe Seal în industria muzicală, de a-i fi semnat producţia hitului "Kiss from a Rose", având numeroase alte proiecte de succes în portofoliu, cu trupe ca Yes, Frankie Goes To Hollywood, Pet Shop Boys, Simple Minds, Genesis şi artişti ca David Bowie, Paul McCartney, Robbie Williams, Tom Jones şi Annie Lennox. La rândul său, canadianul David Foster are nu mai puţin de şaisprezece premii Grammy şi proiecte alături de Mariah Carey, Céline Dion, Andrea Bocelli, Tony Braxton, Michael Jackson şi Madonna. În plus, este cel care l-a descoperit pe Michael Bublé şi cel care a semnat producţia albumului lui Seal din 2010, "Commitment".

"Soul 2" este - după cum o indică şi titlul - al doilea album de hituri reinterpretate pe care îl lansează Seal. Materialul conţine piese precum "Wishing on a Star", "Lean on Me" şi "Love Don't Live Here Anymore" şi înregistrează vânzări excelente în Europa şi America de Nord.

Despre piesele ce compun acest album, Seal spune că i-au marcat tinereţea şi i-au format gusturile muzicale. "Au avut un impact deosebit asupra mea, deoarece erau foarte diferite faţă de multe din piesele R&B pe care le ascultam. Mi-au influenţat mult tinereţea şi apoi viziunea asupra modului în care scriu muzică", spune artistul. "Am ales piese care erau în vogă când eu eram mic şi le-am abordat dintr-o perspectivă sonoră cu totul nouă. De unde şi implicarea lui Trevor Horn", adaugă Seal.

Seal a mai concertat la Bucureşti în 2006.

Biletele pentru concertul de la Bucureşti al lui Seal vor fi puse în vânzare miercuri, prin reţeaua Eventim - magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, Cărtureşti şi pe www.eventim.ro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Seal susţine un nou concert la Bucureşti, pe 27 noiembrie.
 Vizualizări articol: 327 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Seal susţine un nou concert la Bucureşti, pe 27 noiembrie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei