Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 13 iun 2012 - Anul XVII, nr. 135 (5040)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cameron Diaz va lansa o carte de nutriţie

Actriţa americană Cameron Diaz este foarte aproape de a semna un contract editorial care îi va permite să îşi lanseze prima ei carte de nutriţie, despre care se afirmă că va conţine numeroase sfaturi utile pentru fanii ei adolescenţi.

Actriţa a anunţat la începutul acestui an că va lansa propriul brand de wellness şi se pare că a decis să înceapă acest proiect printr-o carte care să le ajute pe adolescentele din California să rămână sănătoase şi într-o bună formă fizică, informează contactmusic.com.

"Ea vrea să le ajute să scape de obsesia de a fi slabe şi consideră că tinerele fete trebuie să înţeleagă că este mai important să fie sănătoase. Vrea să se folosească de celebritatea ei pentru a promova aceste idei. Ştie că este un exemplu pentru adolescente şi vrea să se folosească de acest statut pentru a face bine. Această carte nu va fi despre greutatea corporală, ci despre a face alegerile corecte", a spus o sursă pentru site-ul E! Online.

Cameron Diaz este o obişnuită a comediilor romantice, ea jucând în filme cu succes la public, precum "Mary cea cu vino-ncoa'/ Something About Mary" (1998), dar şi în drama "Vanilla Sky - Deschide ochii" (2001) şi în franciza "Îngerii lui Charlie". Cameron Diaz a putut fi văzută, recent, pe afişele filmelor "Viaţă pentru sora mea", "Cutia" şi în comedia "Knight and Day", în care joacă alături de Tom Cruise.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cameron Diaz va lansa o carte de nutriţie.
 Vizualizări articol: 340 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cameron Diaz va lansa o carte de nutriţie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei