Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 13 iun 2012 - Anul XVII, nr. 135 (5040)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Bucurie

Cătălin Nechifor a sărbătorit cu şampanie câştigarea preşedinţiei CJ Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Noul preşedinte al Consiliului Judeţean, liderul PSD Suceava, Cătălin Nechifor, a sărbătorit cu şampanie primirea rezultatelor finale de la alegerile locale din judeţ. Marţi, în jurul orei 11:30, Nechifor a ajuns la Biroul Electoral Judeţean Suceava însoţit de câţiva dintre viitorii consilieri judeţeni, precum şi de o parte dintre cei care l-au ajutat în campania electorală. Ajunşi în faţa Palatului Administrativ, toţi cei care îl însoţeau pe Cătălin Nechifor i-au scandat acestuia numele, după care întreaga echipă PSD s-a deplasat la BEJ Suceava pentru a primi o copie după procesul verbal care confirma alegerea liderului social democraţilor suceveni în funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean. În incinta BEJ Suceava, susţinătorii lui Nechifor au început din nou să scandeze numele acestuia.

Imediat după acest moment, Cătălin Nechifor a ieşit pe holul din faţa Biroului Electoral Judeţean, acolo unde a ciocnit un pahar cu şampanie cu viitorii consilieri judeţeni şi cu membrii staff-ului său de campanie.

După acest moment, Cătălin Nechifor a declarat în faţa Palatului Administrativ că această victorie nu este a lui sau a USL, ci reprezintă un câştig pentru judeţul Suceava.

„Îmi aduc aminte că acum câteva luni era mai frig şi eram în partea cealaltă a străzii. Atunci protestam pentru dialog, împotriva sistemului opresiv al PDL, şi iată că s-a schimbat roata. Iată că lucrurile se schimbă, poate şi atunci când nu mai ai speranţă. Uitaţi că echipa noastră a avut speranţă până la capăt şi a câştigat. Câştigul nu este al nostru, al USL, al nostru personal, este un câştig pentru Suceava. Şi vreau să spun că am trăit aceste două zile, până s-a dat rezultatul final, mult mai greu decât celelalte zile de campanie. A fost un stres fenomenal. A fost o cursă contra-cronometru, dar până la urmă am câştigat, şi asta contează”, a declarat Cătălin Nechifor.

El a spus că atât el, cât şi echipa USL de consilieri judeţeni se vor apuca de administraţie, şi „încercăm să ducem Suceava înainte, pentru că merită o şansă şi o schimbare”.

Noul preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava a ţinut să le mulţumească colegilor şi colegelor din PSD, PNL şi PC pentru sprijinul acordat în campania electorală.

„A fost o campanie dificilă, dar până la urmă s-a meritat pentru că am demonstrat că şi la Suceava putem să facem împreună schimbarea”, a spus a spus Nechifor.

El şi-a exprimat speranţa ca la învestirea sa în noua funcţie să fie prezent şi premierul României, Victor Ponta. „Voi discuta cu domnul prim-ministru despre Suceava, despre priorităţi, pentru că e foarte important să avem această legătură între Suceava, Consiliul Judeţean, localităţi şi Guvernul României”, a încheiat Nechifor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cătălin Nechifor a sărbătorit cu şampanie câştigarea preşedinţiei CJ Suceava.
 Vizualizări articol: 962 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 8 voturi
Cătălin Nechifor a sărbătorit cu şampanie câştigarea preşedinţiei CJ Suceava3.058

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ... intrebare trimis de
(13 iun 2012, 12:06:28
d-le presedinte ce masuri o sa luati cu boca si cu ioja la vatra dornei care au sabotat candidatul usl la primarie si a facut posibila castigarea de catre pdl a primariei orasului? a fost un santaj ordinar. liberalii v-au sustinut pe d-voastra , d-voastra l-ati sustinut pe ioja. cred ca ati fost dus in eroare de sondajele falsificate de acest individ lipsit de scru ☭ si avid dupa functii care este ioja si de catre cel mai comunist dintre comunistii dorneni - fals , lipsit de coloana vertebrala , mincinos si slugarnic- BOCA. asteptam masuri.
2.   Chiar mă gândeam... trimis de
(13 iun 2012, 12:19:42
care o să fie prima acţiune a ospătarului? bineînţeles turnatul în pahar. bun. nu e rău, puţină distracţie nu strică. sper ca sărbătorile să nu ţină 4 ani!
3.   Sarbatoare trimis de
(13 iun 2012, 12:26:27
Ba o sa tina 4 ani -ca acum sunt majoritari .Le-a venit si lor randul la ciolan(in sfarsit)
4.   Bravo dl.Presedinte trimis de
(13 iun 2012, 16:10:53
Felicitari pentru rezultatele perfecte!
Iartare prostiei si mintii inguste din libajul neortodox din pdl!!!!!!!!!
-------------------------------------------- FELICITARI ! ------------------------------
5.   Eu nu ma mai bucur trimis de
(13 iun 2012, 19:34:25
DELOCsi l-am votat.abia instalat in fotoliu si deja a sarit calul,si,in acelasi timp are laudacii lui,chiar aici,pe site-il asta.ai cazut din elicopterul de campanie la Ciolanul Judetean si deja te bati cum pumnii in piept.ai spus ca aduci"specilistii"din 2000.care sunt aia?de lichele precum Marza si betivi precum Dontu chiar nu vor sa auda multi. "Atunci protestam".ce faceai,mascariciule??? ai adus o seara-doua o adunatura de laudaci care au urlat ei,nu tu.Protestai pe dracu`.daca nu eram noi,o mana de oameni,cei care am primit amenzi,tu si acum plangeai langa Prefectura.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei