Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 13 iun 2012 - Anul XVII, nr. 135 (5040)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Declaraţie

Flutur îl felicită pe Nechifor şi anunţă începerea reconstrucţiei PDL

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele în exerciţiu al Consiliului Judeţean, liderul PDL Suceava, Gheorghe Flutur, l-a felicitat pe candidatul USL la şefia administraţiei judeţene, deputatul Cătălin Nechifor, pentru victoria obţinută la alegerile locale din data de 10 iunie 2012.

Flutur a susţinut ieri prima conferinţă de presă după pierderea alegerilor pentru preşedinţia CJ Suceava, recunoscând victoria liderului social-democraţilor suceveni. Flutur, care deţine şi funcţia de prim-vicepreşedinte al PDL, i-a felicitat şi pe toţi candidaţii care au câştigat funcţiile de primar în localităţile judeţului.

„Doresc să le mulţumesc sucevenilor care m-au votat şi care au votat echipa PDL. Vreau să le mulţumesc şi sucevenilor care nu m-au votat, şi să le mulţumesc tuturor sucevenilor pentru cei patru ani de mandat, pentru că eu consider că am lucrat pentru ei. Vreau să felicit câştigătorii, cei care au câştigat în aceste alegeri locale, şi mă refer aici la primari şi la competitorul meu. Aşa cum arată datele preliminare, cu o diferenţă de mai puţin de două procente, dar este o diferenţă, Cătălin Nechifor a câştigat preşedinţia CJ Suceava şi îl felicit”, a declarat preşedintele PDL Suceava.

El a adăugat că în cursul zilei de ieri, la Gura Humorului a avut loc o întâlnire cu staff-ul de campanie, cu toţi cei 59 de primari ai PDL care au câştigat alegerile, precum şi cu ceilalţi candidaţi democrat-liberali care nu au reuşit acest lucru.

Gheorghe Flutur a subliniat că a dorit să-şi asume candidatura sub sigla PDL, „şi sunt bucuros că am făcut acest lucru”. Liderul PDL Suceava consideră că acest partid a plătit la aceste alegeri locale costurile pentru măsurile de austeritate luate în ultimii ani. „Sunt costuri pe care le plătesc şi eu din punct de vedere politic. Pentru că socotesc că am primit un vot politic, din moment ce rezultatul acesta face ca adversarul meu să câştige. Trebuie să mi-l asum şi mergem înainte. Când faci parte dintr-o echipă la vârf a partidului, care ia măsuri de austeritate, îţi asumi şi acest lucru”, a declarat Gheorghe Flutur.

 

„Trebuie să luăm ca atare mesajul electoratului, pe care îl respectăm”

Liderul PDL Suceava a recunoscut faptul că rezultatul alegerilor din oraşele judeţului a fost o surpriză pentru toţi, subliniind că respectă „mesajul electoratului”.

„Trebuie să luăm ca atare mesajul electoratului, pe care îl respectăm. Asta este. Adică poate că nu a contat atât de mult un miliard de euro adus în judeţul Suceava în patru ani, cât probabil au contat, şi trebuie luat notă de asta, măsurile de austeritate şi faptul că eşti identificat ca lider la vârf al unui partid care şi-a asumat răspunderea să treacă România prin criză la un moment dat. În politică aceste lucruri aşa trebuie privite. Nu poţi să fii doar cu avantaje, trebuie să ai şi costuri. Poate că trebuia să explicăm mai mult măsurile de austeritate, dar nu neapărat aici, la Suceava”, a mai spus Flutur.

Preşedintele PDL Suceava a precizat că acest dezavantaj pentru el a fost atuul lui Cătălin Nechifor. „Dezavantajul meu a fost votul politic negativ în marile oraşe”, a precizat Gheorghe Flutur. 

 

Flutur nu va rămâne în deliberativul judeţean

Preşedintele PDL Suceava a anunţat că nu intenţionează să rămână în deliberativul judeţean. „Categoric nu. Nu am de ce să rămân”, a fost răspunsul lui Gheorghe Flutur atunci când a fost întrebat dacă va fi membru al viitorului deliberativ judeţean. El a spus că proiectul său este să relanseze PDL la nivelul judeţului Suceava şi să facă parte din „echipa mare” de la nivel central care va pregăti câştigarea alegerilor parlamentare din toamnă.

Întrebat dacă se gândeşte la o demisie din una dintre funcţiile politice pe care le are în cadrul PDL, Gheorghe Flutur a răspuns că „eu sunt un om responsabil. Scorul politic al PDL este cel care judecă aceste lucruri. Nu sunt un om care să nu facă o analiză şi a ceea ce nu a mers”.

 

Gheorghe Flutur spune că PDL Suceava a obţinut unul dintre cele mai bune rezultate la nivel naţional

Gheorghe Flutur a mai spus că PDL Suceava a reuşit să obţină unul dintre cele mai bune scoruri electorale la nivel naţional, obţinând aproape 38% din voturi.

„Eu socotesc că în mandatul meu s-au făcut multe şi foarte multe lucruri bune în judeţul Suceava. S-a dat startul modernizării în judeţul Suceava, s-au pornit  foarte multe lucrări mari şi s-au finalizat foarte multe lucrări. Îmi exprim speranţa că vor continua aceste proiecte şi vor fi şi alte proiecte aduse la Suceava. Voi fi alături de colegi şi de cei care doresc să modernizeze judeţul Suceava”, a subliniat Flutur.

El a arătat că PDL Suceava a reuşit să câştige 59 de funcţii de primar, printre care Suceava, Vatra Dornei şi Rădăuţi, cu zece mai multe decât cele obţinute în urma alegerilor din 2008, democrat-liberalii având şi cele mai multe mandate de consilieri locali.

„Cred că am făcut un scor bun şi foarte bun aici, la Suceava. Eu am înţeles clar şi mesajul electoratului. Este normal. Chiar dacă sunt foarte multe lucruri bune făcute în judeţ, există o nemulţumire de care trebuie să ţinem seama, dar ea are o componentă politică puternică şi ne referim la măsurile de austeritate. Pentru că dacă ne uităm la votul politic exprimat în marile oraşe, de aici a venit această diferenţă în ceea ce priveşte Consiliul Judeţean şi chiar preşedinţia Consiliului Judeţean”, consideră preşedintele PDL Suceava.

Flutur a făcut un apel către colegii săi de partid, şi în special către primarii PDL, să se ocupe în continuare de buna administrare a localităţilor pe care le conduc.

Flutur a spus că în perioada următoare va fi făcută o analiză a rezultatelor obţinute la alegerile locale, iar PDL Suceava va începe pregătirile pentru alegerile parlamentare, „pentru a face un scor mai bun decât am făcut în aceste alegeri”.

Făcând referire la scorul obţinut de PDL la nivel naţional, Gheorghe Flutur a spus că „se putea şi mai bine”, însă a reamintit că democrat-liberalii au plătit costul guvernării şi al măsurilor de austeritate. „Aceste măsuri au fost necesare. Nu aş vrea ca aceste lucruri să fie foarte vizibile în perioada următoare, adică austeritatea să oblige în continuare la aceleaşi măsuri. Dar tare mă tem că aceste lucruri sunt inevitabile şi din partea actualilor guvernanţi. Trebuie judecate lucrurile şi în acest context”, a mai declarat Flutur.

Nu în ultimul rând, el a ţinut să le mulţumească tuturor celor care au fost alături de el în campania electorală.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur îl felicită pe Nechifor şi anunţă începerea reconstrucţiei PDL.
 Vizualizări articol: 976 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.35/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.4 din 20 voturi
Flutur îl felicită pe Nechifor şi anunţă începerea reconstrucţiei PDL3.4520

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Multumim Flutur! trimis de
(13 iun 2012, 11:21:11
Pentru tot ce a facut pentru acest judet merita tot respectul!
Vom vedea pe Nechifor de ce este in stare,are tot ce trebuie,guvern,consiliu de partea lui.Numai sa vrea si sa poata!
1.1  RE: Multumim Flutur! trimis de
(13 iun 2012, 14:15:29
Daca vroiai sa aplici o limba aspra pe partea moale a fluturelui, puteai decalra din start chestia asta. E aberant sa pornesti cu idei preconcepute ca Nechfor nu poate sau ca Flutur e singurul capabil al judetului. E plin cimitirul de oameni neinlocuibili, daca nu ma insel.
1.2  RE: Multumim Flutur! trimis de
(13 iun 2012, 15:32:31
bai fritz ..... vreau sa te vad peste 4 ani ce limba moale ai sa ai! nu stiu cum dracu dupa razboi multi vitezi se arata.
in momentul in care nechifor a candidat la parlamentul european avea un proiect de se numea Suceava europeana... s-a ales praful de el!!!! cum dealtfel o sa se aleaga praful de toate proiectele lui!
1.3  RE: Multumim Flutur! trimis de
(13 iun 2012, 15:38:00
la ce foame au cei din usl in ei dupa 8 ani de opozitie..... sa vezi numai cum o sa-si bage mana pana la umar in visteria statului.
2.   Multumim Flutur! (partea a II-a) trimis de
(13 iun 2012, 11:55:55
Nu cred ca Nechifor va face nici macar jumatate din cate a facut FLUTUR.
Flutur cum a spus a adus foarte multi bani in judetul nostru, ceea ce cred ca Nechifor nu va fi in stare sa faca.
Sincer cred ca a facut foarte multe si ar mai fi facut multe, dar sucevenii nu au stiut sa aprecieze asta si nici macar acum nu stiu.
Rusine pentru cei care nu au votat cu Flutur, rusine sa va fie...ce ati vrut sa faca?
Pensiile si sanariile nu Flutur sau Lungu lea-au taiat ci Boc si cei de mai sus, dar afisele electorale ale lui Baisanu si Nechifor v-au luat ochii si v-au sucit mintile.
Inca odata RUSINE.
3.   Cam asta-i treaba! trimis de
(13 iun 2012, 12:01:17
nea Gheorghiţă ţine minte: Nici o faptă bună nu rămâne nepedepsită! nu mai vorbim de gafele făcute de cei din jurul tău, persoane incapabile şi linguşitoare pe care le-ai tolerat!
3.1  RE: Cam asta-i treaba! trimis de
(13 iun 2012, 15:30:47
DAR DE10 % CARE SE INTORC BUZUBARELE LOR NU SPUNE???
4.   Ri in stomac trimis de
(13 iun 2012, 12:02:37
Stimate domnule Flutur, nu stiu daca ati inteles corect mesajul electoratului. Nimeni nu poate trai cu 750 de lei pe luna, asa cum au mii de oameni in acest moment in Suceava. Ati taiat salariile cu mai mult de 40% si nu cu 25% cum in mod mincinos a declarat Boc la televizor. V-ati batut joc de profesori, v-ati batut joc de medici, v-ati batut joc de pensionari, v-ati batut joc de sectorul privat. Ati fost extrem de arogant si dumneavoastra si cei din PDL de la Bucuresti. De la Basescu ati invatat sa fiti aroganti. Asta este motivul pentru care eu nu v-am votat ! Nu neaga nimeni ca ati adus investitii in judet. Dar banii nu i-ati adus de acasa, sunt banii Romaniei. Boc a declarat ca pe mandatul lui de prim ministru Clujul a primit de 5 ori mai mult decat ar fi trebuit. Credeti ca e normal ? Investitiile facute de Udrea sunt in mare parte aberante, fara sens si fara absolut nici o logica. Am vazut cu ochii mei parc intr-un sat care nu avea trotuare si era intr-o zona de munte in care cadea padurea peste ei. De parc aveau ei nevoie ? Dar de pavele ? Chiar in acest moment se inlocuiesc pavele pe trotuarul strazii principale, vis-a-vis de sediul politiei judetene. De ce trebuie inlocuite ? Vedeti, aroganta multa ... si desconsiderarea tuturor celor din jur. Ati fost in campanie la impartit umbrele cu persoane care se aflau in timpul serviciului - sunt filme pe toate ziarele si blog-urile. Vi se pare normal ? Tine tot de aroganta. Asta e ...
4.1  RE: Ri in stomac trimis de
(13 iun 2012, 12:23:40
Evident ca sunt banii Romaniei, dar uhm... cum sa iti zic, bani Rom sunt la UE si nu ii ia nimeni. Toate proiectele astea implica atat de multa birocratie ca iti vine sa aduci banii de acasa. Cat despre vot, a fost unul politic si poate s-a exagerat cu asta. Nu trebuia facut un vot de pedeapsa, doar pt a-l schimba pe Flutur. La urma urmei avea proiectele sale, care cu bune cu rele existau.
Macar Nechifor, daca a iesit va avea suportul CJ si nu se va putea plange ca nu a avut suport.
Ca fapt divers... pavelele au garantie si cel mai probabil sunt schimbate pe banii firmei. Doar o remarca pe care am mai zis-o. Cat despre acele parcuri si sali de sport... e inutil sa mai vorbim. Sunt investitii inutile si gafe in opinia mea.
PDL daca doreste o sansa noua are nevoie de oameni de valoare. Nu cred ca Flutur nu o are.
4.2  RE: Ri in stomac trimis de
(13 iun 2012, 15:36:32
bai nemernicilor voi nu ati inteles nimic....daca pd-l nu lua masurile astea se ducea dracului tara exact ca grecia....

vedem incepand cu 2013 unde va duce marirea salariilor si a pensiilor, la un deficit bugetar enorm. (daca nu stiti nu vorbiti)
1. euro creste ingrijorator
2. creste euro, cres si preturile
3. eu daca sunt bugetar si imi creste salariul cu 30 de lei peste 3 luni si din aia 30 de lei imi iau 3 litri de motorina ce afacere am facut????????

voi chiar nu ganditi, puneti botul la promisiuni desarte facute de usl?

4.3  RE: Ri in stomac trimis de
(13 iun 2012, 17:22:23
Economia nu se misca doar din taieri. Guvernul Boc condus de Basescu nu a facut decat sa taie ! Nu a luat nici o masura care sa incurajeze sectorul productiv, privat, singurul care produce plus-valoare. Sa tai chestuieli orice cretin stie sa faca, indiferent daca-l cheama Boc sau altcumva. Daca nu iei nici o masura sa incurajezi economia nu ai facut nimic. Romania are cele mai multe taxe din Europa. Basescu se lauda ca baga in puscarie coruptii. Este de 8 ani la putere si nu a facut nimic. La noi nu merg treburile fiindca se fura prea mult. Numele de Udrea iti spune ceva ? Stii cati bani a papat madam pe proiecte inutile care nu au creat un numar semnificativ de locuri de munca ? Stii ca o mare parte din proiectele ei trebuie exploatate de primarii - primarii care nu au fonduri pentru a face asta ? Stii ca proiectele ei marete nu se pot autosustine ? Sunt multe si nu e cazul sa ti le explic aici si acum. Oricum, nu mai pune botul la propaganda PDL si nici a celor de la Antena 3 ca ambele te niveleaza la creier. Cauta pe net ce masuri a luat Franta si compara cu ce s-a facut la noi !
5.   ADIO DON QUIJOTE !! trimis de
(13 iun 2012, 12:16:55
Domnule Flutur ,esti in mare eroare.Oamenii nu au votat Impotriva PDL datorita masurilor de austeritate.Au votat impotriva unui partid dictatorial care a vrut sa instaureze dictatura si autotarismul intr-o tara din uniunea europeana.Un partid care s-a facut pres si instrument pentru Basescu .Un partid care a desfiintat parlamentul,care si-a batut joc de cetateni,care a adus coruptia la rang inalt.Un partid care a incalcat constitutia si legile tarii in fiecare secunda.Un partid tradator de tara si de neam care ne-a vandut ungurilor.Un partid care a vrut sa dea bogatiile tarii pe nimic.Un partid care a spus ca statul este minimal si statul nu are grija cetatenilor sai.Nu mai aveti ce relansa.PDL este spart in mii de bucati.iar d-voastra nu santeti decat un Don Quijote jalnic.
5.1  RE: ADIO DON QUIJOTE !! trimis de
(13 iun 2012, 12:22:35
nu te mai tura aşa, măi "Quijote", că-ţi stropeşti tastatura!
5.2  RE: ADIO DON QUIJOTE !! trimis de
(13 iun 2012, 12:27:33
:))))
Asta e discurs de PRM sau PPDD.
5.3  RE: ADIO DON QUIJOTE !! trimis de
(13 iun 2012, 13:01:12
Băi Radu lu' mama, de bună vreme încoace nu ştii să faci altceva decât să împroşti cu noroi ori în dl. Lungu ori în dl. Flutur, sau în dl. Băsescu!
Se vede treaba că eşti îndoctrinat politic! Nu eşti în stare să arăţi şi meritele sau realizările în sensul bun al cuvântului ale unei persoane!
Spre exemplu unii din noi ştim că de dl. Mârza se leagă în vreo 16 ani de mandat la Consiliul Judeţean cel puţin două proiecte majore, şi anume: "Centrul de Afaceri Bucovina" de la Aeroportul Salcea şi "Suceava, utilităţi şi mediu la standarde europene". Cam asta ştim despre domnul Mârza...
Cât despre dl. Marian Ionescu, uite chiar nu-mi aduc aminte de nimic semnificativ care să fi rămas după mandatul dumnealui, care a fost tot în perioada în care în avea la Guvern pe dl. Năstase, iar la Consiliul Judeţean Suceava pe dl. Mârza.
Aşa că rugămintea mea este: poţi tu să ne spui câte ceva despre ei, te rog?
Mulţumesc!
5.4  RE: ADIO DON QUIJOTE !! trimis de
(13 iun 2012, 14:17:48
Flutur trebuia sa inceapa cu mesajul cunoscut de multi ani:"AM FOST UN DOBITOC!" dACA DAGA ASA CEVA, POATE AVEA O SANSA SA RECONSTRUIASCA CEVA. DAR ATAT TIMP CAT NU-SI ASUMA SLUGILE SI TICALOSII, SANSELE SUNT ZERO.
6.   STAN_PATITUL50 trimis de
(13 iun 2012, 12:19:50
de furat fura toti ca asa-i romanul cliptoman!chestia e ca dupa flutur se mai vad si realizari....
6.1  RE: STAN_PATITUL50 trimis de
(13 iun 2012, 12:32:42
Nu stiu care is salariile la cj dar pot ghici. Nimeni nu face munca de caritate, fiecare traieste cum poate. Importante sunt si realizarile.
7.   . trimis de
(13 iun 2012, 12:22:19
cleptoman....
8.   Felicitări şi mulţumiri! trimis de
(13 iun 2012, 12:24:49
D-le Flutur, doresc să vă felicit pentru prestaţia şi rezultatul alegerilor locale, chiar dacă aţi pierdut de această dată pe mâna bugetarilor din oraşe, nemulţumiţi de tăierea salariilor şi a celor superficiali care nu au privit mai departe în viitor şi au mers cu gloata!
Dacă îmi aduc aminte că acum patru ani diferenţa dintre dvs şi dl. Mârza a fost de cel puţin 30.000 voturi, iar acum aţi pierdut la doar 5.000, în condiţiile a patru ani de criză, care au dus la măsuri dure de austeritate, măsuri care nu au trebuit luat de guvernul Năstase (considerat cel mai bun prim-ministru al României de după '90!!!), atunci aceasta face ca înfrângerea dvs de acum să pară o adevărată victorie.
Nu mai punem la socoteală faptul că majoritatea localităţilor din judeţ, inclusiv municipiul Suceava au primari PDL şi cei mai mulţi comsilieri sunt tot de la partidul dvs.!
Asta e, nu avem cum să mai dăm înapoi timpul, dl. Cătălin Nechifor poate fi felicitat şi se poate felicita că a fost acolo la momentul potrivit să primească pe tavă de la populaţia judeţului acest mandat.
Îl vom monitoriza cu atenţie să vedem de ce va fi în stare să realizeze în timpul care îi stă în faţă. Deocamdată are şi sprijinul Guvernului - aşa cum l-aţi avut şi dvs - asta până la alegerile din noiembrie. Vom vedea ce se va întâmpla până atunci!
Oricum, aşteptările oamenilor sunt foarte mari!
Să vedem cum va şti struţo-cămila liberalo-socialistă să gestioneze economia pentru a aduce mai mulţi bani la buget pe care să dea apoi - din belşug, nu-i aşa? - populaţiei înfometate şi sărăcite!
Doamne ajută!
9.   !!! trimis de
(13 iun 2012, 12:28:39
D-le Flutur toata stima ptr ca ati scos Bucovina in lume.

9.1  RE: !!! trimis de
(13 iun 2012, 14:26:18
Ai mare dreptate, Traiane! Saptamana trecuta toata Buca' vina era pe centura Romei. Care mai de care mai cretze pe unde apucau!
10.   Felicitari Domnule Flutur trimis de
(13 iun 2012, 12:34:13
Va felicit pentru dovada de bun simt de care ati dat dovada pe tot parcursul campaniei electorale si chiar si dupa.Va multumesc pentru timpul acordat sucevenilor chiar si inafara orelor de program si pentru tot ce ati facut pentru acest judet sa arate cat de cat normal dupa ceata pesedista care i-a fost pusa in cap atatia ani de zile.Consider o mare victorie rezultatul din judetul Suceava la primariile locale si asta se datoreaza numai dvs.Sa speram ca la alegerile din toamna scorul va fi favorabil.Mult succes !
11.   "Flutur la brutarie" trimis de
(13 iun 2012, 12:37:50
Doamnelor si domnilor asistati la cel mai mare blat vazut vreo data....sincer sunt dezamagit,seamana cu un meci de fotbal de pe timpuri cind Suceava era in divizia A si Casuba rata cu poarta goala...
Intrebarea este cit a costat blatul?!!!Nu ne mai luati de prosti ca nu suntem!
12.   Multumim Flutur! trimis de
(13 iun 2012, 12:42:43
ati aratat ca se poate....daca vrei!
13.   Comentariu trimis de
(13 iun 2012, 12:47:33
Pregatiti-va d-le Flutur sa-l mai pierdeti pe inca un tradator -asa zisul domn Dulgheru
13.1  RE: Comentariu trimis de
(13 iun 2012, 14:18:56
Si sa-l astepte peste vreo 3-4 ani pe Carcalete.
14.   Comentariu trimis de
(13 iun 2012, 12:48:30
pdl-istii scuza rezultatele slabe de la aceste alegeri prin faptul ca au luat masuri de austeritate pentru a trece" tara prin criza"dar nu este de loc asa si drept dovada sta numarul mare de primari ai pdl alesi chiar aici la suceava.inseamna ca alegatorii nu au tinut cont de aspectul menbtionat mai sus si au votat omul.ce vina au alegatorii ca pdl si-a si-a desemnat candidati oameni de tot rahatul.cum sa iasa presedinte de c.j. care a spart un miliard de euro dupa cum spune chiar el si in judet nu se vede aproape nimic.sau dus banii pe apa sâmbetei prin tot felul de niumicuri denumite "programe ".domnul respectiv s-a plimbat pe banii oamenilor de nu stiu câte ori in Israel cica sa aduca lumina sfanta,care de mii de ani era luat de credinciosi direct din biserica fara a se cheltuii banii bugetarilor si pensionarilor,s-a plimbat prin Austria cu o gasca de nulitati si au venit cu bicicletele pe masini cica promoveza mersul pe bicicleta si la Dorna cana s-a urcat pe bicicleta de ochii lumii a cazut in nas ca un natarau,a chinuit animalele scriind pe dealuri numele presedintelui ca un slugoi comunist si multe,multe altele.dureros este ca sau cheltuit banii oamenilor si pe multi i-a costat chiar viata murind in spitale fara medicamente,sau sinucis ca nu au mai avut bani de rate,au fost dusi cu sila la atarnat benere pdl,etc,etc,etc.....
15.   VOTURI trimis de
(13 iun 2012, 12:51:42
Nu vi se pare ciudat ca la alegerile pentru presedinte CJ au fost 20000 (douazeci de mii ) de voturi anulate ??????????????
16.   Mandria si prostia COSTA. trimis de
(13 iun 2012, 12:52:49
mult prea multa aroganta. si lipsa de viziune si muuulte multe altele. intr-un cuvant, porcisme.
ai senzatia,tov.flutur, ca PD va lua mai multe voturi la oricare viitoare alegeri?

cu siguranta nu va lua mai mult de jumatate din cat a luat acum. cu toate organizarile si reorganizarile incepand de la centru spre margini si invers.

basescu,boc,udrea,anastase,vid nu! pe toti acestia nu ai cum sa-i uiti. cand am scris ca fluturasul de salariu va va face praf la vot, vi s-a parut o gluma.

plus aroganta primarilor care se sterg la fund cu pagini din codul bunelor maniere...banul nu este totul. banul perverteste sufletul si trupul omului.
e bine ca merg pe un drum asfaltat dar nu e bine ca am papucii rupti si hainele roase-n coate de saracie!

in 4 ani de mandat, tovarase flutur, la cate din audiente ai fost prezent la cj sv?
explicatiile sunt degeaba, vorbe goale...fara mesaj. ati avut totul si v-ati batut joc.

din toamna, PD va fi istorie!
17.   Ar fi timpul sa colaborati pentru binele oamenilor trimis de
(13 iun 2012, 13:00:57

Sa speram ca nu vor fi imbecili si se var dori sa se continue tot ce a facut bun si Flutur in acesti ani, ca realizari si proiecte: Brandul Bucovina, DN 17, parcurile, spitalul, Aeroportul Salcea, minifilarmoica, miniteatrul, autostrazile ce vor traversa pe linga Sv, etc.

Sa se termine o data cu luatul de fiecare data, de la zero!

Terminati o data cu modalitatea de a va impune obraznicia si luatul in deridere si incercati sa va puneti in situatia noastra, a oamnenilor de rind!
Când vom progresa, daca o tineti intr-una sa va aratati ,,muschii” si sa ,,demonstrati” ca voi sunteti cei mai buni si ca voi si de la voi s-a facut pământul si stelele!

18.   La puscarie trimis de
(13 iun 2012, 13:49:04
Reincepeti reconstructia , prin abuzuri, minciuni, amenintari folosinduva de oameni onesti sa promovati oameni incapabili sa conduca destinele oamenilor, viitorul cetatenilor . Rusineee!!!!!
19.   Domnul ramane domn pana la capat trimis de
(13 iun 2012, 15:42:59
Furat. Cele 20000 de voturi anulate au fost ale dumneavoastra, domnule Flutur.
Ne este atat de greu sa credem ce se intampla. Venirea USL la putere ne semneaza clar pasapoartele pentru a pleca oriunde in lume... De fiecare data auzeam cu drag de Bucovina in orice loc din Europa am fi mers. In scurt timp suntem siguri ca nici in farfurie nu vom mai avea ce pune...
Atat va rugam: luptati pentru noi, pentru tineri, pentru Bucovina.
20.   Multumim pentru cei 4 ani trimis de
(13 iun 2012, 16:14:18
Imi este foarte greu sa cred ca noul presedinte se va zbate pentru judet cum a facut-o domnul Flutur...Bucovina surade si se bucura de recunoastere la nivel national si poate international tot datorita d-lui Flutur ...dak s-a vrut inlaturarea unui bucovinean pur sange si dedicat muncii sale nu pot sa spun decat ca ne meritam soarta ... succes noului presedinte sa speram ca dupa 4 ani sa se poata uita in ochii sucevenilor care au foarte mari asteptari de la el.
21.   Doamne ajuta, sanatate la toti! trimis de
(13 iun 2012, 18:39:47
D-le Flutur, ai tot respectul meu pentru ce ai facut in judet. Imi pare rau ca nu ai schimbat macazul cand trebuia, Frunzalunga a facut-o. Trebuia sa mergi la primaria Sucevei si n-ai vrut. Succes la parlamentare. Nu stiu ce vrei sa demonstrezi, dar viata nu bate filmul.
22.   Tot raul spre bine trimis de
(13 iun 2012, 19:00:42
tot ce vreau e ca la anu pe vremea asta sa nu ajungem sa ii ducem doru lui Flutur,suces si multa sanate domnului Flutur.
23.   Pariu trimis de
(13 iun 2012, 22:41:46
De ce oare imi vine sa pun pariu cu oricine ca in juma' de an il regretam pe fluturas? Tocmai fiindca se aude ca Nechifor nu misca nimic fara sa-l intrebe pe Marza? sau fiindca suntem mandri de calitatile morale ale domnului Baisanu? Credeti ca o taiere de 25%din salariu e cel mai rau lucru care vi se poate intampla? Sper sa aveti dreptate si duminica grecii sa fie mai destepti ca noi ....daca nu, mari iubitori de usl.... hai, care tine pariul cu mine? Astept un bucovinean verde din astia de au scris mai sus si au infierat guvernarea bolsevica a pdl-ului.... pariem ca in 6 luni cresterea de 8% o pierdeti numai din cresterea pretului la carburant? Pariem c-o sa iesiti sa va culegeti singuri ciupercile pentru zacusca?
24.   Sunt curios trimis de
(13 iun 2012, 23:16:00
Sunt curios ce va mai distruge PSD-ul in acest mandat?vor fura si ce s-a chinuit flutur 4 ani sa faca pt jud. Suceava.
25.   Succes! trimis de
(13 iun 2012, 23:24:27
Succes domnule Flutur pentru reorganizarea PDL-ului si sunt convins ca vom invinge iar PSD-ul cel putin cum l-ati invins pe Marza acu' 4 ani!!!Mult succes la alegerile din toamna cand le vom da iar o lectie!
26.   PDL ESTE DESFIINTAT,BASESCU ESTE SUSPENDAT trimis de
(13 iun 2012, 23:39:50
Asa cum partidul cu cea mai proasta guvernate din istoria postdecembrista a Romaniei paraseste esichierul politic prin usa din spate,asa si Basescu va fi suspendat si alungat de la Cotroceni pe scarile din dos..Exista un Dumnezeu care pedepseste aroganta,coruptia ,si pe cei care-si bat joc de popor si tara .
27.   Felicitari domnule Flutur! trimis de
(14 iun 2012, 08:24:19
Flutur trebuie felicitat pentru faptul ca a avut curajul sa candideze imptriva unui curent anti PDL-Basescu foarte mare.Sa nu spuneti ca toti cei care au votat cu Nechifor,au votat omul Nechifor si nu au votat anti PDL.In schimb voturile lui Flutur au fost doar pentru omul Flutur si nu pentru PDL.Daca isi dorea presedentia CJ,candida din partea USL(PNL) ca si Frunzaverde.Insa cea mai mare problema este ca nu avem pe cine vota la toamna si peste doi ani la presedentie.Nu pot sa merg sa votez o alianta rosu-galben-albastru -portocalie,doar pentru simplul fapt ca este anti Basescu si nici pe Crin Antonescu presedinte daca nu isi schimba atitudinea fata de traseismul politic.L-ati vazut aseara ce raspuns a dat unui ziarist referitor la Sorina Placinta?
28.   Multumim Flutur! trimis de
(14 iun 2012, 10:14:45
Pentru ca ai facut in patru ani mai mult decat toti dinaintea ta la un loc!In cateva luni deja cei ce au votat anti PDL vor incepe sa se intrebe daca au facut bine!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei