Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 13 iun 2012 - Anul XVII, nr. 135 (5040)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Miză post-alegeri

Bătaie mare pentru posturile de viceprimar în municipiul Suceava şi vicepreşedinţi la CJ

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Alegerile locale din acest an s-au încheiat, nu şi lupta electorală. Şi asta pentru că în joc mai sunt câteva funcţii importante. Este vorba de posturile de viceprimari în cele 114 unităţi administrative, dar şi cele două funcţii de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Suceava.

Acolo unde sunt majorităţi ale unuia sau altuia dintre partide, lucrurile sunt extrem de clare, funcţiile care se vor vacanta curând urmând să fie preluate de un consilier ales pe listele învingătorului.

În schimb, acolo unde nici un partid nu a reuşit să adune jumătate plus unu din numărul de consilieri, disputele sunt extrem de încinse. Calculele se vor face până în ultima secundă, iar negocierile vor fi extrem de dure.

La Primăria Suceava, principala unitate administrativă la nivelul municipiilor din judeţ, situaţia este foarte clară. Cele două posturi de viceprimar vor reveni USL, unul urmând să fie acordat celor de la PNL, iar celălalt viceprimar fiind dat de PSD.

Din partea PSD, cele mai mari şanse de a deveni viceprimar le are Cornel Grosar, fost inginer la Termica Suceava şi iniţiator al planului privind relansarea industrială în judeţ. Colegii din PNL îi au ca variante pentru funcţia de viceprimar pe Ovidiu Doroftei, fost prefect de Suceava pentru o perioadă de câteva luni în cursul anului 2008, şi pe Corneliu Vornicu, fost viceprimar al Sucevei în perioada 2000-2004.

De cealaltă parte, la Consiliul Judeţean lucrurile sunt mai simple din punctul de vedere al liberalilor. Una dintre funcţiile de vicepreşedinte ar urma să fie ocupată de Alexandru Băişanu, preşedintele PNL Suceava, în timp ce din partea PSD propunerea l-ar putea viza pe Gheorghe Iacob.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bătaie mare pentru posturile de viceprimar în municipiul Suceava şi vicepreşedinţi la CJ.
 Vizualizări articol: 1166 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.82/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.8 din 11 voturi
Bătaie mare pentru posturile de viceprimar în municipiul Suceava şi vicepreşedinţi la CJ2.8511

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pam pam trimis de
(13 iun 2012, 11:29:16
Sa te vad eu de acum Harsovschi ca nu ti mai ajungea nimeni la nas..... Ai lasat sau nu ai lasat loc de buna ziua?
1.1  RE: Pam pam trimis de
(13 iun 2012, 15:14:06
bai kent, sa dea bunul dumnezeu vreodata doar sa te gandesti la 5% din ce a facut harsovschi pentru suceava.
te ascunzi ca o llichea in spatele unui pseudonim si mananci rahat intr-una. sper sa merite aia 2 lei pe care ti-i da nechifor pentru comentarii.
1.2  RE: Pam pam trimis de
(13 iun 2012, 15:27:17
da i-a stai putin cine sunt astia de candideaza la viceprimar?

1. Cornel Grosaru ala de a fost dat afara de la Termica pentru ca era incompetent ... este propulsat in functia de viceprimar doar ca e cel mai bun prieten a lui Dontu?
2. Doroftei care n-a facut absolut nimic in viata sa doar ca a stat toata ziua dupa fundul lui baisanu sa primeasca si el 2 firimituri de putere acolo?

foarte interesant!! Halal schimbare si la suceava!
1.3  RE: Pam pam trimis de
(13 iun 2012, 15:42:29
da asta era, s-a gasit cine sa-l critice pe harsovschi, neica NIMENI GIGI_KENT!

dupa cum a spus (tombolistul ilegal care a castigat voturi cu promisiuni desarte) baisanu ca daca iese el primar in 3 luni dispar toti cainii de pe strazi.....
primarul sucevei este lungu si are consiliu majoritar usl deci daca acest consiliu este de aceeasi parere cu baisanu cainii ar trebui sa dispara in 3 luni deoarece consiliul majoritar e mai tare decat primarul singur!!!
2.   Nume grele n-am ce zice! trimis de
(13 iun 2012, 11:33:53
Oameni de o valoare indiscutabila!
2.1  RE: Nume grele n-am ce zice! trimis de
(13 iun 2012, 15:17:25
da de cea mai indiscutabila valoare..... pacat ca sunt condusi de la spate de:
1. Sandu Baisanu care in viata lui nu a avut o afacere care sa mearga.
2. Ilie Nita, marele proprietar de cimitir particular care da cecuri fara acoperire .
si nu in cele din urma
3. BRANDUSEL NICHITEAN... sa ne aducem aminte cine e el?
... E ALA DE A VOTAT DE 7 ORI IN 2004 ...MA MIR CA NU E INCHIS PE LA JILAVA PE UNDEVA!!! ASTIA AU AJUNS SA NE CONDUCA ORASUL SI JUDETUL?... HALAL EMANCIPARE, HALAL SCHIMBARE!

3.   SPERANTE MARI trimis de
(13 iun 2012, 12:26:14
Sper ca Primaria Suceava sub conducerea consiliului local USL si a celor doi viceprimari USL (si cu sprijinul Consiliului judetean USL si prefecturii USL)sa-si impuna noile programe social -economice.Sper sa vina cu o viziune moderna asupra arhitecturii orasului.Sper sa asfalteze toate strazile si orasul sa fie curat ca-n palma(binenteles fara Rosal -Prigoana).Sper ca licitatiile sa fie corecte,devizele de lucrari corecte si sa nu mai existe firme clientelare.
3.1  RE: SPERANTE MARI trimis de
(13 iun 2012, 13:25:38
Stăm liniştiţi, Radu lu' mama! Nici o grijă! Acum că avem la conducere un consiliu local USL şi un Consiliu Judeţean tot USL, cu viceprimari USL, cu Preşedinte de Consiliu de Judeţ tot al USL, şi nu în ultimul rând, şi cel mai important şi cu doi vicepreşedinţi ai Consiliului Judeţean, o ce fericire... tot de la... USL!!!, de acum înainte, vei vedea ce brici va merge treaba aici la Suceava, atât în oraş cât şi în judeţ!
Oh, abia aştept să trăiesc şi să văd ce bine ne va merge nouă aici în Bucovina din cauză că şi conducerea Guvernului care tot de la USL este, va avea grijă să ne meargă bine, cât mai bine!
Ai să vezi!
3.2  RE: SPERANTE MARI trimis de
(13 iun 2012, 13:38:03
Schimbarea sefilor bucuria prostilorlaughing

Poate vrei sa iti aduc aminte cum merge treaba prin PSD:
- Ionescu (PSD) e insurat cu una de la (PDL) care a furat la greu de pe la casa de sanatate cu retete false.
- Grosar dat afara de competent ce era de la CET a adus-o intre timp pe Mandinga la Suceava si asta il recomanda pentru a sari direct in pozitia de vice.
- Am schimbat un sef de promotie si un doctor in silvicultura la CJ cu un ospatar lasa-ma sa te las.

O sa ne mearga excelent. Sper macar sa reuseasca sa termine soseaua de centura in urmatorii 4 ani. Altceva ce sa astepti de la astia.

Dar sunt bucuros macar ca au fost multi la vot. Asta ati votat asta o sa aveti.
3.3  RE: SPERANTE MARI trimis de
(13 iun 2012, 13:42:27
"sa-si impuna noile programe social -economice" esti aerian rau de tot.
Astia de la PDL au bagat un impozit forfetar si s-au inchis firme la greu. Pana la urma au revenit si la micro cu 3% impozit si au scos si forfetarul. In plus au lasat acum PFAurile la norma sa poata angaja oameni.

Esti constient ca programele social-economice inseamana noi taxe nu? Tie ti s-e rupe ca probabil esti bugetar dar ca idee nu cred ca de economie sociala aveam nevoie acum.
4.   Grosaru= PDL trimis de
(13 iun 2012, 13:13:41
Grosaru viceprimar??
A sustinut PDL-ul si pe Flutur, nu e indicat pentru urmatorii 4 ani .
Trebuie sa ne gandim la oameni noi, de valoare, care pot sa aduca schimbari in bine in municipiul nostru, ca Domnul Virvara Gavril. Este serios, cu spirit vizionar, bun gospodar. E omul potrivit la locul potrivit.
5.   INCONSTIENTI trimis de
(13 iun 2012, 13:40:53
Ce gospodari bre oameni buni? Ati inebunit complet? Gata...s-a terminat cu banii in Suceava, pentru ca atat de inversunati ati fost ca ``v-au scazut salariile`` ca ati omorat si capra vecinului. Cand dracu` o sa intelegeti odata ca austeritatea nu PDL a facut-o si salariile sau ce aberatii mai spuneti acolo nu de PDL sunt facute? Cu alegerile care au trecut si cu atitudinea pe care o aveti in continuare de ``sa moara mama ce tare e USL`` o sa va  ☭ i pe voi de foame in urmatorii 3-4 ani. Succes...apropos...care e pardtidul cu cei mai multi cercetati penal/ Sa fie oare PSD...nuuuu...cred ca nu e adevarat, doar vorbe.
6.   Flutur sunt convins ca ar fi facut mai mult la Suc trimis de
(13 iun 2012, 14:02:05
De la bugetul de stat oricum nu o sa primeasca Nechifor nimic pt ca e neica nimeni in PSD la nivel national.
Flutur tot nu ar fi primit nimic dar Flutur stia macar sa atraga fonduri europene. Nechifor cica isi aduce inapoi specialistii de pe timpul lui Marzalaughing O sa fie lapte si miere pentru ei.
6.1  RE: Flutur sunt convins ca ar fi facut mai mult la Suc trimis de
(13 iun 2012, 14:22:08
Hai Nechifor ca ai treaba la spital. Mergi la nen'tu Ponta sa te ajute:

"Lucrarile de reabilitare a Maternitatii din cadrul Spitalului Judetean, pe punctul de a fi `ntrerupte. Potrivit celor spuse de reprezentantul companiei SC Victor Construct SRL, lucr\rile de reabilitare la maternitatea din Suceava risc\ s\ fie `ntrerupte `n jurul datei de 15 iulie, din cauza restan]elor de peste dou\ milioane de euro pe care le are de `ncasat de la Ministerul S\n\t\]ii "
7.   Va prefaceti ca schimbati? Unde-s valorile? trimis de
(13 iun 2012, 14:09:39
...de fapt... aceiasi Marie, dar cu alta palarie!
8.   Comentariu trimis de
(13 iun 2012, 14:13:48
Ne meritam soarta sa fim condusi de incompetenti si hoti precum Nechifor sau Baisanu. AU furat alegerile si acum vor face ce vor in judet.
9.   Traiasca hotii trimis de
(13 iun 2012, 14:36:35
Ai dreptate COSOVANU..... e vai de noi, ne meritam soarta, am ajuns sa fim condusi de niste hoti si mincinosi, Baisanu, Nechifor......... e jale.... poate la posturile de vice se mai gandesc si pun niste oamnei capabili nu Grosar dat afara de competent ce era la CET, sau Ovidiu Doroftei care a stat degeaba pe la prefectura. Ar trebui sa puna niste oameni ca Harsovschi sau Seredenciuc care au demonstrat ca sunt niste oameni care au initiativa si care fac echipa buna cu Lungu.... Bravo lor.
10.   Asa este trimis de
(13 iun 2012, 15:06:57
"Grozav de bine o sa fie " cu un presedinte ca Nechifor care toata campania a fluturat o tableta dupa el cu 2 poze ca altceva nu stia ...macar la primarie sa ramana niste viceprimari competenti ca Harsovschi la care se vede initiativa , idei proaspete , un om tanar cu disponibilitate la munk ...nu ce propune usl oameni dati afara sau rebuturi de prin alte parti
10.1  RE: Asa este trimis de
(13 iun 2012, 15:23:09
Bai am o mare intrebare, unde mama naibii e ABCDAR? .... e la fundul presedintelui lingand ce a mai ramas pe acolo? de cand au castigat alegerile nu am mai auzit de el.

- Asa am sa ma distrez cand am sa-l vad pe nechifor plin de sine cand o sa inaugureze centura ocolitoare a orasului...sa zica ca el si numai el a facut centura de unul singur...cu bani adusi de el de acasa!

- ba baieti voi nu intelegeti ca asta e copilul de suflet a lui marza si ca tot ce stie nechifor e invatat de la tatuca? si cum aschia nu sare departe de trunchi .... o sa vedeti ce urmeaza in 4 ani!

11.   VAI DE TINE MA GIGICA trimis de
(13 iun 2012, 15:18:14
Au ajuns sa ne conduca urmasii lui Marza si lui Nastase acum. Dupa Harsovschi si Seredenciuc se cunosc realizari. V-om vedea ce ramane in urma USL-istilor. Si in plus Nechifor asta am vazut la Gadea ca nici nu stie bine sa se exprima, din acest motiv nici nu l-au mai lasat aia sa vorbesca, pirdeau timpul cu el degeaba. Flutur are coloana vertebrala, asta este o nulitate in USL. Baisanu asta care a pacalit lumea cu un logan ajunge acuma sa fir vicepresedinte. RUSINE BAISANULE !
VREM HARSOVSCHI VICEPRIMAR CA A FACUT TREABA BUNA.
12.   Mafia la putere trimis de
(13 iun 2012, 15:32:41
Flutur a inceput o sosea de centura, sa vedem USL-istii daca mai misca ceva. Referitor la Baisanu, daca castiga voturi pe fapte, aveam toata stima, asa prin manipularea maselor si pacalirea electoratului cu un logan............ Asteptam macar viceprimari care stiu ce au de facut, nu USL-isti.
13.   HARSOVSCHI VICEPRIMAR !!!!!!!!!!!!!!!!!111111 trimis de
(13 iun 2012, 15:40:31
JOS USL
13.1  RE: HARSOVSCHI VICEPRIMAR !!!!!!!!!!!!!!!!!111111 trimis de
(13 iun 2012, 15:48:00
nu am participat la tombola ilegala a lui baisanu ca jumatate din alegatorii din suceava dar sunt curios cand mama naibii da asta masina?

1.vreau ca simplu cetatean sa aflu cine a castigat masina
2. vreau sa aflu cine plateste impozitul pe castigul masinii (baisanu sau castigatorul... mentionez ca impozitul e de 16 % din valoarea castigului daca acesta depaseste 600 de lei).
3. treaba asta cu tombola da frau liber imaginatiei pentru alte tombole in noiembrie
14.   Ciocul mic trimis de
(13 iun 2012, 16:16:05
Bai ratatilor voi nici nu stiti sa pierdeti. Sunteti  ☭ ri ma, nu barbati. MISCATI-VA C....LA TREABA, DACA VA MAI GASITI DE LUCRU PE UNDEVA!
Hai, sanatate!
14.1  RE: Ciocul mic trimis de
(13 iun 2012, 17:04:47
Bine zis: daca ne vom mai gasi de lucru pe undevasad Cat a fost PDLul ne-am mai gasit de munca, de acum incolo s-a cam zis cu firmele private.
De asta nu stim sa pierdem pt ca ne va afecta in mod direct de acum incolo. Doar nu iti imaginezi ca plescai pe aici pentru ca ma plateste Flutur sau cineva din PDL? Pur si simplu imi dau seama ca imi va fi mai greu cu socialistii la guvernare.
15.   Obicei stravechi... trimis de
(13 iun 2012, 18:54:47
cine credea ca sa va face liniste dupa alegeri se insela.doar nu credeati ca se vor apuca de treaba?asteptati intai sa se termine de paruit pt posturile cele mai apropiate de ciolanul mult visat
16.   Nu trimis de
(13 iun 2012, 19:16:53
va rugam domnilor usl alesi printr-o modalitate sau alta, nu puneti in functii de conducere niste persoane incapabile..ascultati de vocea poporului care v-a votat;
17.   Dreapta Adevarata trimis de
(14 iun 2012, 08:59:23
Dreapta Adevatata din Bucovina este alaturi de dl. Gheorghe Flutur si sprijina toate masurile pe care le va lua de aici incolo pentru debarcarea stingii de la putere.
18.   Consilierii trimis de
(14 iun 2012, 09:08:04
Consilierii locali si judeteni ,cu citeva exceptii sunt de toata jena.Cetatenii vor trebui sa fie mai atenti atunci cind voteaza si sa citeasca listele de la cap la coada pentru ca s-au strecurat ogramada de trepadusi ciolanari care au venit la supt banii publici.Urmariti-i ce fac in urmatoarea perioada si imi veti da dreptate.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei