Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 3 mai 2012 - Anul XVII, nr. 100 (5005)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

De la Claudia Schiffer la Carla Bruni

Modelele care au devenit celebre pozând pentru Guess

 

Compania americană de îmbrăcăminte Guess sărbătoreşte 30 de ani de activitate şi aduce în prim-plan fostele modele care i-au purtat produsele. Printre acestea se numără manechinul Claudia Schiffer, dar şi actuala primă doamnă a Franţei, Carla Bruni, care a pozat pentru Guess când avea 16 ani.

Imaginea companiei a fost asigurată de manechine celebre cum ar fi Claudia Schiffer, Adriana Lima, Eva Herzigova, Carre Otis sau Amber Heard. Unele dintre acestea chiar şi-au lansat cariera alături de Guess, informează Daily Mail.

Într-o serie de interviuri, superstarurile vorbesc despre experienţele lor cu compania de îmbrăcăminte, iar co-fondatorul Guess, Paul Marciano, explică de ce le-a ales pe acestea.

Claudia Schiffer, care a pozat pentru Guess la campania aniversară, a menţionat cum s-a simţit. "A fost ca şi când m-aş fi întors în timp. Mi-am adus aminte de foarte multe lucruri. Guess va avea mereu un loc special în inima mea şi sunt încântată că, după 23 de ani, putem să lucrăm tot cu succes", a spus Claudia Schiffer.

Ea a pozat pentru prima dată pentru Guess la 19 ani, iar Marciano a explicat motivele alegerii sale de atunci. "De când am înfiinţat Guess, marca a reprezentat mereu tinereţe, sex-appeal şi aventură, iar calităţile astea le-am căutat şi la fetele Guess. Ele trebuie să arate şi sănătos. O fată care este prea slabă nu arată prea sexy pentru mine şi nu arată bine pentru Guess", a spus Marciano.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Modelele care au devenit celebre pozând pentru Guess.
 Vizualizări articol: 693 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Modelele care au devenit celebre pozând pentru Guess1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei