Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 21 apr 2012 - Anul XVII, nr. 92 (4997)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Autoarea romanelor din seria "Twilight" a cumpărat drepturile de ecranizare a unui roman horror

Scriitoarea americană Stephenie Meyer, autoarea romanelor din seria "Twilight", a achiziţionat drepturile de ecranizare a romanului gotic cu accente horror "Down A Dark Hall", scris de Lois Duncan.

Stephenie Meyer intenţionează să producă o adaptare cinematografică după acest roman, a cărui acţiune se petrece într-o şcoală de fete bântuită de spirite malefice, informează contactmusic.com.

Lois Duncan nu este străină de lumea filmului - două dintre cărţile ei au stat la baza filmelor "Hotel pentru căţei/ Hotel for Dogs" şi "Ştiu ce-ai făcut astă-vară/ I Know What You Did Last Summer".

Stephenie Meyer este şi producătoarea ultimelor două filme din seria "Twilight", realizate pe baza romanului "The Twilight Saga: Breaking Dawn", şi va produce totodată adaptarea cinematografică a romanului ei SF "The Host".

 Stephenie Meyer este o romancieră americană în vârstă de 38 de ani. Romanele sale din seria "Twilight" au fost traduse în 37 limbi şi s-au vândut în peste 100 de milioane de copii pe plan mondial.

Primele patru lungmetraje din franciza de succes "Twilight" - "Amurg", de Catherine Hardwicke, "Saga Amurg: Lună Nouă", în regia lui Chris Weitz, "Saga Amurg: Eclipsa", de David Slade, şi "Saga Amurg: Zori de Zi - Partea I", de Bill Condon - au obţinut împreună încasări de 2,5 miliarde de dolari. Ultimul film din serie, intitulat "Saga Amurg: Zori de Zi - Partea II", va fi lansat pe marile ecrane pe 16 noiembrie 2012.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Autoarea romanelor din seria "Twilight" a cumpărat drepturile de ecranizare a unui roman horror.
 Vizualizări articol: 518 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Autoarea romanelor din seria "Twilight" a cumpărat drepturile de ecranizare a unui roman horror0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei